Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kirándulás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 23:12    Hozzászólás témája: Kirándulás Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a fórumot kicsit telekocsis alapon szeretném ha használnátok.
Ha hétvégén kivételesen épp nem dolgozol és van kedved egy kicsit csavarogni a szigeten:
Aug 12. reggel 8-9 között indulunk Londonból Walesbe, Bath, Bristol, hid, és fölmegyünk a wales-i hegyekbe is. A túra 2 naposra van tervezve, időjárás függvényében valószinűleg este vissza is jövünk, ha utolér bennünket a front, de ha mégse, akkor vasárnapra is maradunk. (nem mindig jön be az idősósoknak se)
Szóval ha elég őrült vagy egy ilyen túrához, akkor csak gyere, van még hely a kocsiban.
Indulás: London, Villesden (Marble Arch környéke)
Útvonal: ird be a www.viamichelin.com oldalon célnak "Brecon"-t

Pedro
07737144153
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 12. Szombat, 17:11    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

JAj...
Errol lemaradtam! De szivesen mentem volna!!!
Meg mennek akarhova! (Csak Tonkre nem, oda van orokos returnom...)
Lesz meg ilyen? Nagyon boldog
Ha kell mosogatok jo? Nagyon boldogNagyon boldogNagyon boldog

Udv, Janka
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 15:50    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
JAj...

Udv, Janka

Hi Janka
Tudom hogy késő volt már, sajnos az utolsó pillanatban jutott eszembe ide föltenni, sorry. Persze hogy lesz még ilyen, mivel nekem nagyon hiányzik itt a csavargás, de igérem máskor időben fölteszem. Most is csak ez a vacak idő miatt ment a hezitálás, de bevallom megérte ez az 1200km , mert a 7végén (állitólag) csak Wales-ben volt napos idő, és mindenütt szakadt az eső. igy legalább bejártuk szinte egész Wales-t és nem punnyadtunk itt az esőben Mosoly
Pedro
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:28    Hozzászólás témája: ??????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Mennyi???1200km..
Nem vagytok semmik!
nekem rovidebb tavra szoljatok majd Vicces Nagyon boldog Hiszen az egeszseges eletmod hive vagyok, es mint tudjatok, a lustasag fel egeszseg!
De ti legyetek teljesen egeszsegesek Nevető Nevető Nevető
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 23:16    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

pedrohg írta:
Klumpeduns írta:
JAj...

Udv, Janka

Hi Janka
Tudom hogy késő volt már, sajnos az utolsó pillanatban jutott eszembe ide föltenni, sorry. Persze hogy lesz még ilyen, mivel nekem nagyon hiányzik itt a csavargás, de igérem máskor időben fölteszem. Most is csak ez a vacak idő miatt ment a hezitálás, de bevallom megérte ez az 1200km , mert a 7végén (állitólag) csak Wales-ben volt napos idő, és mindenütt szakadt az eső. igy legalább bejártuk szinte egész Wales-t és nem punnyadtunk itt az esőben Mosoly
Pedro

Na, ezt en is jokor olvasom..szivesen csatlakoztam volna, sot az egyik cimboram is szivesen jott volna..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
pedrohg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 7:21    Hozzászólás témája: EU túra Hozzászólás az előzmény idézésével

Örömmel látom hogy vannak még más csavargó hajlamúak is rajtam kivül Mosoly
Jó hirem van, szept 14én elmegyek a napfényes Itáliába csavarogni, repülni, kirándulni, ... van még csomó hely a kocsiban.
Terv:
Monte Cucco (Appenini), Dolomiti, esetleg Alpok-Karintia, Szlovénia
és visszafelé Franciaország, lesz ott egy jó kis banzáj
http://www.coupe-icare.org/
Lehet még csatlakozni,
egy kombival megyek és sátrazni fogok (ha szerzek addig sátrat meg hálózsákot Kacsintó)
Pedro
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 16:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakoznék én is ha nem késő ...mármint a topikhoz ..nem a kiránduláshoz ......... és egyben üdvözlöm az forum ötletet ' Mosoly

Bármilyen kirándulás érdekel , viszont ........

Engem olyan tura is érdekelne , hogy only gyalogos Kacsintó

hosszu távon naná

üdv mindenkinek

Leszz itt má lassan minden , ...... üzenvezető , humor her old , party szervező , kirándulásfelelős , szertáros , s a többi , Kacsintó Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban