| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Lali
Nem késtél le semmiről , ha kint leszel majd jelzed itt ha bulizni akarsz .
üdv
mihamarabb , úgy ősz tájékán .
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lali30 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 22:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia mindenki!
Tdani, írásodra válaszolva szinte mindentől félek.
Nehezen tudok váltani de már elég végleges az elhatározásom, mivel nagyot csalódtam. 10 évig fix állásom volt itt MO-on, nem fizetett jól de biztos volt. Van egy hat éves fiam és egy ápolónő feleségem.
Én BM dolgozó voltam de abból a fajtából akit az intézkedés alá vontak " nagyon rendes" - nek tituláltak/ nem kell rosszra gondolni/ találkozásunk végén.
2005 októberében meggyanúsítottak hivatali visszaéléssel, felfüggesztettek, tehát még dolgozni sem tudtamhivatalosan sehol.
2006 július végén az ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÓ HIVATAL új nevén Nyomozó Ügyészség közölte velem, hogy még vádra sem tudják küldeni az ügyet a Bíróságra, mivel nem követtem el BCS-t.
Szept. 11-én lesz a Munkaügyi Bír. -on a tárgyalásom, ami már csak a dátum miatt sem egy jó omen. Eldöntöttem, hogy ha megnyerem a pert -ami elég valószinű- akkor sem megyek vissza a céghez. Feleségemmel együtt szeretnénk kimenni és ujrakezdeni. Nemsokára meglesz a "C" kat. jogsim és azzal szeretnék, valahol munkát találni ha sikerül. A feleségemnek megvan az Unios Nővér sulija de mint hallottam profi nyelvtudás nélkül nem tud szakmájában elhelyezkedni. Ha én találnék munkát akkor szeretném majd ha utánnam jönnének. Bocs hogy előadtam a "nagy halál"-t és hogy ilyen sokat írtam, de valóban el vagyok kenődve egy kicsit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszi Haladó

|
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 7:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Lali,
Remélem minden rendbe jön körülöttetek, szorítok. Mocskos egy világ ez itt Mo-n, nem véletlenül hagyja itt annyi ember.
Szerintem gépkocsivezetőként el fogsz tudni helyezkedni (elég sokan írtak be ide ezzel kapcsolatban is, nézz szét) és a feleséged ápolónői végzettsége is sokat számít. Kint pedig rá kell kapcsolni ezerrel a nyelvre valami nyelviskolában és utána már minden sínen lesz. Rengeteg álláshirdetés van fent eü végzettségűeknek.
Fel a fejjel!
Üdv, Kriszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 9:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Lali, ez tényleg szörnyű,biztos nem könnyű így!!! Ami eszembe jutott tanács: feleséged, esetleg idős magyarokhoz tudna menni háziápolónak, vagy ha már van magyarokkal foglalkozó maszek klinika stb. oda(nem tudok ilyenről) Ha van vmi rendészeti stb. végzettséged,esetleg biztonsági őrnek, stb??Bár az biztos, hogy sofőr mindig kellhet! És nem hasonlít az előző melóhoz Reméllem a megpróbáltatások hamar véget érnek!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lali30 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 1:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Köszönöm válaszotokat.
Én is úgy vagyok vele, hogy ennél már csak jobb lehet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Napraforgo Újonc

Csatlakozott: Aug 08, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 16:03 Hozzászólás témája: . |
|
|
Szia Lali!
Ha majd ráértek,gyertek már az István út 85-re!
oké haver?
Ne keseredj el!Fel a fejjel!Úgyis kimegyünk,és megmutatjuk nekik!
Hát nem?
Na cső!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lugi Újonc

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Brighton
|
Elküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Szia Lali, ez tényleg szörnyű,biztos nem könnyű így!!! Ami eszembe jutott tanács: feleséged, esetleg idős magyarokhoz tudna menni háziápolónak, vagy ha már van magyarokkal foglalkozó maszek klinika stb. oda(nem tudok ilyenről) Ha van vmi rendészeti stb. végzettséged,esetleg biztonsági őrnek, stb??Bár az biztos, hogy sofőr mindig kellhet! És nem hasonlít az előző melóhoz Reméllem a megpróbáltatások hamar véget érnek!! |
Sajnos a biztonsagi orhoz meg kell itt csinalni a tanfolyanot es a vizsgat ami nem kis penz kb £500-£600 ha jol tom mert mar a biztonsagi orok is csak licensel melozhatnak
A feleseged ha egy nagyon kicsit is beszel el tud menni szoc othonba kezdesnek tom hogy nem egy leany alom de meg ha besze is angolul sajnos az un. noveri pin -munkodesi engedely- megszerzese eltarthat honapokig en csak tom az enyemen mar 9 honapja ulnek es meg mindig csak papirokat kell szereznem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lugi Újonc

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Brighton
|
Elküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Frenky meg jo hogy ez a 30-ok oldala van itt mar minden
cupp neked egyebkent ja es mikor josz mar ki bulizni akarok Brightonban  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmore13 Haladó

|
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 13:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Élek!
Most kellene a segítségetek!
El kellene jutni London Kensingtonból Írországba vonattal,vagy busszal!
Repülő szóba sem jöhet,mert sok a cucc.
Az ismerősöm Corkban kapott hosszútávú munkát. Lehet,hogy már a héten mennie kell,ezért ha valaki tud ajánlani vasúti vagy vonat menetrendet
szivesen venném.
Ezért nem írtam,mert azóta is itthon dekkolok,és intéztem az ügyeket.
Frenky! Pesten vagy?
bkriszi! Elnézést,de semmi nem jön össze!
Artinnak elment a privi.
Mindenkit üdvözlök: Szmore |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| szmore13 írta: |
Artinnak elment a privi.
|
Elment a valasz. adtam infot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Lugi
Nem soká lessz buli ......... hamarosan megadom a jelet
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Augusztus 15. Kedd, 12:07), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Lugi! Kösz, hogy kiegészítettél!!!! remélem, akinek ment, jóljár vele....
Milyen ott Brightonban??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 8:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lali30 írta: | Szia mindenki!
Nehezen tudok váltani de már elég végleges az elhatározásom, mivel nagyot csalódtam. 10 évig fix állásom volt itt MO-on, nem fizetett jól de biztos volt. Van egy hat éves fiam és egy ápolónő feleségem.
Én BM dolgozó voltam de abból a fajtából akit az intézkedés alá vontak " nagyon rendes" - nek tituláltak/ nem kell rosszra gondolni/ találkozásunk végén.
2005 októberében meggyanúsítottak hivatali visszaéléssel, felfüggesztettek, tehát még dolgozni sem tudtamhivatalosan sehol.
2006 július végén az ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÓ HIVATAL új nevén Nyomozó Ügyészség közölte velem, hogy még vádra sem tudják küldeni az ügyet a Bíróságra, mivel nem követtem el BCS-t.
Szept. 11-én lesz a Munkaügyi Bír. -on a tárgyalásom, ami már csak a dátum miatt sem egy jó omen. Eldöntöttem, hogy ha megnyerem a pert -ami elég valószinű- akkor sem megyek vissza a céghez. Feleségemmel együtt szeretnénk kimenni és ujrakezdeni. Nemsokára meglesz a "C" kat. jogsim és azzal szeretnék, valahol munkát találni ha sikerül. A feleségemnek megvan az Unios Nővér sulija de mint hallottam profi nyelvtudás nélkül nem tud szakmájában elhelyezkedni. Ha én találnék munkát akkor szeretném majd ha utánnam jönnének. Bocs hogy előadtam a "nagy halál"-t és hogy ilyen sokat írtam, de valóban el vagyok kenődve egy kicsit. |
Szia Lali!
A tobbiek mar mindent elmondtak elottem. Igy csak annyit szeretnek mondani hogy teljesen megertelek. Anno en ez elol mentem ki Kanadaba. Azota sem sikerult vissza szeretnem kis hazankba. Gyertek ki ide, probaljatok meg ujra kezdeni. Hidd el egy megvaltas lesz. Te biztos talalsz munkat soforkent a parod is fog tudni idovel noverkent dolgozni, de az eleg hosszu procedura. No es persze meg kell tanulnia angolul mindenkepp. Ne adjatok fel!
Udv
Christine |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 21:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Christine írta: | | Lali30 írta: | Szia mindenki!
Christine |
Nem kell nővérnek profi nyelvtudás, csak folyékony, legalábbis elég jó. Tudod, hány külföldi ápolónő van az országban? És azt hiszed, mindegyik profin beszél? Dehogy. Sokat úgy kell kivárni, hogy kinyögje, mit is akar mondani. Ha van gyakorlata, és tud hozni referenciát, megszerzi az itteni regisztrációt, és mehet dolgozni. Időbe fog telni, de sikerülni fog. Teherautóvezetőket is sokat keresnek, másik megoldás, hogy sokszor keresnek buszsofőröket, betanitásra is, azt is lehet csinálni. Fel a fejjel! Én sem mennék vissza hozzájuk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi11 Újonc

Csatlakozott: Aug 08, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: London SE24
|
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 14:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello Frenki! "Regisztralom" magam a forumban, ahogy tanacsoltad. Egyebkent mintegy 2 oranyira (vonattal) lakom Londontol egy 3 gyerekes csaladnal. A haz kint van a prerin, a legkozelebbi telepulesek: Whatfield es Hadleigh. Udv, Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|