Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Telefonálás haza...
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:13    Hozzászólás témája: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok

lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...
de sebaj, majd veszek egy párat

üdv mindenkinek,
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:24    Hozzászólás témája: Re: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

Balu írta:
sziasztok
lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...

Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni Mosoly

Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.

Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!

Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Balu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 31. Szerda, 9:27    Hozzászólás témája: Re: mobilitás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia seci,

köszi a villámgyors reagálást, nos sejtettem, hogy valami ilyen feleletet fogok kapni, az elavult kifejezés talán fedi, hogy nekem néha vannak ideáim. Mivel felhívtsam a szolgáltatót itthon, már sejtettem, hogy nem műkszik ily 1*-űen a dolog, pedig szerintem technikailag feltöltőkártyás világméretű cégeknél akár lehetne...
amúgy meg kösz az infókat
a függetlenítés már elintézve, nem akartam magamnak meglepetést szerezni odakintre:)

seci írta:
Balu írta:
sziasztok

Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni Mosoly

Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.

Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!

Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.

-seci

Audry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Igaz az, hogy O2 kártyával tudok ingyen smst küldeni angol telefonszámra?
Korlátlanul vagy meg van szabva, hogy 1 hónapba mennyit küldhetek?

És a telefonálás szintén angol számmal mennyibe kerül O2nál?

Köszi!
Adrienn
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
falcon6782 írta:
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek ezt a linket: http://www.2u.co.uk/cheapcalls/
Egy próbálkozást megér!

Hat meg Mosoly 7p a landline es 20p a mobil.

Amit egy par cikkel elobb postoltam ott (a legjobb) 0.5p a landline es 6p a mobil.

-seci

hol is van ez a 6p a mobil ?
irnal errol kicsit bovebet
koszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Babikaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 20. Szerda, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egy Tesco-s feltöltőkártyás sim-et vettem,és 5 percig beszéltem rajta (magyar mobilt hívtam) és nagyon minimális összeg (kb.75p) ment le róla. Ugyanez a hívás a magyar kártyámról 1200 Ft-ba került volna, úgyhogy (lehet hogy ennél is van olcsóbb) de nekem tök jó!
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. December 22. Péntek, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Tudsz esetleg arrol infot, hogy a hivott felnek mennyi a percdija?
Koszi!
Vissza az elejére
pandi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 27. Szerda, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki segítsen nekem..Hogyan tudok telefonálni Londonba Magyarországról? A telefonszám így kezdődik: 07-70..ez elé jön a 44-es országhívó vagy ez egy mobilszám?
Köszi a segítséget!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 8:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elhagyod a nullát. Tehát 0044770......
Vissza az elejére
script
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 23. Kedd, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En ma kaptam meg a Mobil world-tol a kartyam szombaton rendeltem 10 font-ert.
Callinglandline or mobile /U.K./ 15p
sms /U.K/ 7p
international sms 15p
voicemail 15p
Hungary Landline 7p
Mobile 20p

Ezemkivul mas egyeb Eu-s orszagis felvan meg tuntetve a magyarhoz hasonlo tarifaval.Mivel feltolto kartyas igy csak a cimet kellet meg adnom az uzletben hova kuldjek meg persze a 10 penzt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban