Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Állásajánlat
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 22. Szombat, 21:27    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha sokat sokat bongeszel, egy ido utan arra leszel figyelmes, hogy sok sok uj szot ismersz majd, es egyre konnyebben fog menni.
En mai napig nem boldogulok el pl. utvonaltervezokkel...neha nezegess konnyebb oldalakat is. Ha melot keresel nem csodalom, h ki vagy akadva...
Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 21:14    Hozzászólás témája: //// Hozzászólás az előzmény idézésével

VAn koztetek festo? |Fonokom baratnoje keres festot de sztem csak a sajat hazara...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
judy70
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 13:08    Hozzászólás témája: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Segitseget kerek. Keresek valakit aki a Londoni szinhazi vilagban otthon van.
7 eves vilagositoi (light technician/ follow spot operator ) gyakorlattal keresek munkat.Most Bristolban elek, sajnos az itteni szinhazakban jelenleg telthaz van ebben a munkakorben. Ha ismertek valakit aki ebben tudna segiteni legyszives irjon. Elore is koszonom. Judit
vavyenf@yahoo.co.uk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
beeboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 13:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek!
Munkat keresnek Angliaban,de nem tudom hol kezdjem. Az a problema,hogy szeptember elejen mar szeretnek kiutazni,tehat keves az ido,vagy nem? Tud valaki segíteni,hogy hol kezdjem a keresest, vagy esetleg nem tudna valaki valami munkat? Ketten mennenk es barmilyen munka jo lenne.Segedmunka,vagy gyumolcsszedes,vagy valami,csak legyen. Es akkor szallas is kellene,ha lehetseges. Ha valaki tudmunkat,vagy valamilyen címet,akkor azt nagyon megkoszonnem.
Minden jot mindenkinek es koszonom!
Vissza az elejére
monkeymafia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Megbizhato, munkajukra igenyes szakemberek jelentkezeset varjuk az alabbi munkakorokben:
- asztalos
- gipszkarton szerelo
- villanyszerelo
A megoldando feladat egy frekventalt helyen levo etterem teljeskoru felujitasa.Elsosorban Sevenoaks, illetve Del-londoni szakemberek jelentkezeset varjuk, a munka nagy flexibilitast igenyel.

Elerhetosegeink:

Landline: 01732462495
Mob.: 07928376467
07821766919
e-mail: vinyl_dealer@yahoo.com

Udv: Tamas
Vissza az elejére
appleveell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 6:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek home care assistantként szakirányu főiskolai végzettséggel) 800 pound/hó nettó nem kevés kicsit? Szomorú
Vissza az elejére
kerteszagnes
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 19:36    Hozzászólás témája: Munka útépítéseken Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretném kérni a segítségeteket.Látom többeteknek is sok tapasztalata van.A cégnél(Angol) megkértek,hogy nézzek körül a munkaerőpiacon.Eddig és még most is lengyel munkásokat foglalkoztattak,de mivel a cégvezető sok időt tölt itt és a családja is Magyar ezért szeretne pár magyar munkást is kivinni.Elsősorban útépítésnel lenne rájuk szükség 5-ös csoportokban.5 emberből egynek kell beszélnie angolul.Több munkakör is van.Igazábol hirdetést szerettem volna feladni,de nem emlékszem hogy is csináltam régebben.Már több pozitív tapasztalatom van az itt talált munkásokkal kapcsolatban,persze rossz is akad de gondoltam megprobálom.A munka biztosan nehéz fizikai,de ahogy a fizetéseket nézem ez jobban jövedelmez.A bérezés megállapodás és végzettség szerinti.Inkább itt kezdem mint a romániai munkaerőpiacon,lehet hogy olcsobbak,de én nem beszélem az anyanyelvüket és jobban bízom a saját nemzetemben.Ugyanis mindenkiért személyes felekősséggel tartozom.Nem szívesen veszíteném el a munkám.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 21:24    Hozzászólás témája: Re: Munka útépítéseken Hozzászólás az előzmény idézésével

kerteszagnes írta:
Szeretném kérni a segítségeteket.Látom többeteknek is sok tapasztalata van.A cégnél(Angol) megkértek,hogy nézzek körül a munkaerőpiacon.Eddig és még most is lengyel munkásokat foglalkoztattak,de mivel a cégvezető sok időt tölt itt és a családja is Magyar ezért szeretne pár magyar munkást is kivinni.Elsősorban útépítésnel lenne rájuk szükség 5-ös csoportokban.5 emberből egynek kell beszélnie angolul.Több munkakör is van.Igazábol hirdetést szerettem volna feladni,de nem emlékszem hogy is csináltam régebben.Már több pozitív tapasztalatom van az itt talált munkásokkal kapcsolatban,persze rossz is akad de gondoltam megprobálom.A munka biztosan nehéz fizikai,de ahogy a fizetéseket nézem ez jobban jövedelmez.A bérezés megállapodás és végzettség szerinti.Inkább itt kezdem mint a romániai munkaerőpiacon,lehet hogy olcsobbak,de én nem beszélem az anyanyelvüket és jobban bízom a saját nemzetemben.Ugyanis mindenkiért személyes felekősséggel tartozom.Nem szívesen veszíteném el a munkám.

Eloszor is, adj fel hirdetest, a magyar express honlapjan is. De persze komolyat, nevvel, cimmel, tel szam, honlap, ha van. Mert sajnoos sok a kamu melo es a csalo. Mert Magyarorszagon most meg tobb magyar van aki epitesi teruleten dolgozna mint itt kint, felteve, ha nem kell vegzettseg, mert ha nem kell, akkor innen angliabol is feltudjatok tolteni szerintem a keretet.
Vissza az elejére
Napraforgo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 8:55    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv. Mindenkinek!
Én is munkát keresek,csakúgy mint sokan mások.
De még nem kaptam semmilyen választ,pedig írtam már több helyre is(fórum,hirdetés,emil).
25 éves,ápolónő vagyok,de tudom,hogy az elején,ami min.1év,úgysem fogok tudni áplónőként elhelyezkedni.Tehát bármilyen munkát elvállalnék,akár több részmunkaidős állást is.Persze jó lenne valamilyen szállás is előtte.
Én szeptemberben tervezem a kiutazást,az még sok mindentől függ,hogy pontosan mikor.Az is lehet,hogy október lesz belőle.
Írjatok,ha bárkinek valamilyen ötlete van,szivesen venném.
Köszi,sok szerencsét mindenkinek!
Napraforgo(Edina)
mellc@freemail.hu
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 10:45    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

!!!
AU PAIR melo
Ha valakinek kell live-in es melo szoljon. Male female is lehet.2 gyerkoc van 5 es 7 eves fiuk. Tudok kuldeni szerzodest, a csaladnak surgosen kellene, ASAP!!
Fizetes sztem jo.
Huntingdon-ban van, terkepen keressetek ra, nem tudom hol van.
Irjatok ide is, vagy jankaszocs@gmail.com vagy smst is irhattok, vagy hivjatok.
A csaladot nem ismerem szemelyesen, csak az ugynokseget, es nekem mar van csaladom...07958328891
Napraforgo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 14:09    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Klumpeduns!
Érdekelne az állás!
Írtam neked privát üzit.
Üdv:Napraforgo(Edina)
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 19:42    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

HELLo!

EGY Anyuka ketsegbeesetten, elkeseredetten keres AU pairt hosszutavra, de addig is 1-2 hetre is egy ottalvos valakit. A hely CAMbridge mellett van, a no biztosan kifizeti az utat.
2 kisfiu van 5 es 7 evesek
Irjatok vagy hivjatok!07958328891
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Glumpi! Ha nincs rá ember, írd még ki párszor, biztos van elég jelentkező!!!! Nevető akik most nem tudják, hogy el van-e foglalva a poszt....
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 21:04    Hozzászólás témája: Re: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Napraforgo írta:
Üdv. Mindenkinek!
Én is munkát keresek,csakúgy mint sokan mások.
De még nem kaptam semmilyen választ,pedig írtam már több helyre is(fórum,hirdetés,emil).
25 éves,ápolónő vagyok,de tudom,hogy az elején,ami min.1év,úgysem fogok tudni áplónőként elhelyezkedni.Tehát bármilyen munkát elvállalnék,akár több részmunkaidős állást is.Persze jó lenne valamilyen szállás is előtte.
Én szeptemberben tervezem a kiutazást,az még sok mindentől függ,hogy pontosan mikor.Az is lehet,hogy október lesz belőle.
Írjatok,ha bárkinek valamilyen ötlete van,szivesen venném.
Köszi,sok szerencsét mindenkinek!
Napraforgo(Edina)
mellc@freemail.hu

Valahol máshol már le van irva, hogy kell ápolónőként kezdeni: regisztrálnod kell a Nursing & Midwifery Council-nál, aztán kereshetsz munkát. Addig segédnővérként is elhelyezkedhetsz. A kérdés, hogy mennyire tudsz angolul?
Nézd végig a témákat, nem emlékszem, melyik alatt vannak a részletek, de itt van minden.
Vissza az elejére
yoorsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 8:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kint mennyire fogadják el a Mo-on megszerzett OKJ-s bizonyítványokat?
Mondjuk egy magyar OKJ-s úszóedzői papírkával és nyelvtudással el lehet helyezkedni, vagyinkább csináljam meg kint a tanfolyamot? A magyar papírhoz az Europass ér valamit?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Következő
4 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban