Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baby-devil
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 10:51    Hozzászólás témája: kérdés, segítség Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Ha valaki tudna véletlenül olyan lehetőséget (én így mentem volna Oxfordba, de végülis pont betelt a hely) ahol napi pár óra (3-4) lehet kapni szállsát, vagy valami nagyon olcsó szállást októbertől (lehet előbb, később nem szeretném) januárig? a segítséget előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bviktor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Szeptemberben mennék ki Londonba. Munka, nyelvtanulás. Hosszabb időre. Szükségem lenne szállásra. Tudsz nekem segíteni? Mi a teendő?
Előre is köszi!
email címem: bos07@freemail.hu
viktor
Vissza az elejére
tarkarongy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 10:37    Hozzászólás témája: Re: Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Azonnal beköltözhető tripla és dupla szobák kiadók, del-Londonban.
Tripla 55-60Ł/fő/hét.
Dupla 65-70Ł/hét/fő.Nincs plusz rezsi.
Szép kert, teljesen felszerelt konyha, internet, tv csatornák.
Igényes szép ház.Olcso nyelviskola a közelben.

Szia!

Engem lehet, hogy érdekelne a dolog!Lehet tripla is, eleinte kb. mindegy, csak legyen valami aztán majd meglátom!!Szobatársakat is tudsz szerezni?Metrótérképen hol keressem a helyet?

üdv és köszi

tarkarongy
Vissza az elejére
Napraforgo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeptemberben én is tervezem,hogy kimegyek Londonba,főleg dolgozni.
Olvastam már,hogy többen is akarnak,és én is szívesen csatlakoznék,és még szállást is könnyebben találnánk.
Kérlek,írjatok,előre is köszi a segítséget.
Edina
Vissza az elejére
Dugong
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 12:49    Hozzászólás témája: kiado szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
En is szobat keresek szept.1tol,lehetoleg olcsot.A parommal megyek,így franciaagyasra lenne szuksegunk.Tudsz segiteni?Koszi:Mariann
Vissza az elejére
Dugong
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Edina,te mikor tervezed az utazást?Van már repjegyed?Munkát majd ott keresel,vagy van már elképzelésed?
Mariann
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 12:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akiknek nem válaszoltam ma: sajnos már nincs helyem.
Amennyiben változik jelzem itt a fórumon.
Vissza az elejére
krati
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Látom, hogy Ti mindenben segítitek egymást, én még új vagyok.
Szeptemberben valószínűleg megyek Londonba állásinterjúra és egy-két napra lenne szükségem szállásra.
Mik az esélyeim és kb. mennyiért?
Köszönöm, Sziasztok! Attila
Vissza az elejére
series
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 9:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, Enci!

Küldtem neked privát üzit szállásügyben aug. 23-tól.

Üdv,
Zoli
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
series
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia megint, Enci!

Most olvastam az aug. 9-i hozzászólásodat. Ha most betelt nálad a szállás, esetleg tudnál más tippet adni, mert aug. 23-án, max. néhány nappal később mindenképpen szeretnék utazni? Egy csomó egyetemi szállás (ami jóval drágább is), csak úgy fogadna, ha a szállás díjának töredékét a saját kártyával is rendelkező font számlámról elküldenén nekik. Mo.-on nem igazán van az embereknek font alapú számlája. Laza
Köszi a segítséget!

Üdv,
Zoli
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kicsirigo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 12:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, Enci!
Engem is erdekelne szallas. Szeptember vege-oktober elejetol.Dupla vagy tripla erdekelne.
Tudnal segiteni?

elore is koszonon
Zoli
Vissza az elejére
Fuser
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Ha bárki tud Dél-Londonban kiadó szobát 2 embernek, aug.30-tól, kérem írjon nekünk. email:vrobot@index.hu vagy küldj privát üzenetet. Robi
Vissza az elejére
kangaroo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
a fapados jaratok Lutonba vagy Gatwick-be erkeznek.Az lenne a kerdesem,ha a szallas Del-Londonban van,melyik repterre erdemesebb erkezni?Tud valaki infot adni hogy hogyan es mennyiert lehet ezekrol az airportokrol Londonba eljutni?
Koszi,Tomi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 13:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindkettőre.
Attol függ melyikkel érkezel.
Az easyjet Lutonra és a Gatwickre érkezik, a wizzair a Lutonra.
Vissza az elejére
kangaroo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok,de hogyan jutok el Lutonbol es Gatwickbol Londonba?Es foleg mennyiert?Arra lennék kíváncsi, hogy megeri-e olcsobb jegyet venni Lutonba ha aztán sokkal többe kerül levergődni del-londonba, vagy akkor inkabb repüljek gatwick-be mert onnan mar közelebb van dél london. Szoval mibe kerülnek ezek az airport transfer jaratok. Ha tudtok web címet ahol ki lehet nyomozni az is jó. Köszi.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Következő
5 / 29 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban