Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Betegápolói munka
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
miriam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 22. Szombat, 21:29    Hozzászólás témája: Betegápolói munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Mindenkinek!
Én olyan ügynökséget keresek akik carer assistant -betegápolók közvetítésével foglalkoznak idősek otthonába.
Ha valaki tud kérem segítsen. London szélén lakom. Angol ügynökségre gondoltam. Köszi :M.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 23. Vasárnap, 12:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha jól emlékszem, valamelyik topikban kitárgyaltunk egy csomó ilyen ügynökséget, csak meg kell találni... Egyébként a legegyszerűbb, ha a google-ba beirod, hogy care agency, és végigböngészed az oldalakat. Nem feltétlenül kell ügynökséghez menni, lehet jelentkezni munkáltatóknál is, önkormányzat, hospice, residential homes, stb... Remélem, találsz valami jót!
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 25. Kedd, 11:49    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a gumtree jott be vegul is, csak beletelt par honapba mire megtalaltam a megfelelo hirdetest. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
miriam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 29. Szombat, 8:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Ha jól emlékszem, valamelyik topikban kitárgyaltunk egy csomó ilyen ügynökséget, csak meg kell találni... Egyébként a legegyszerűbb, ha a google-ba beirod, hogy care agency, és végigböngészed az oldalakat. Nem feltétlenül kell ügynökséghez menni, lehet jelentkezni munkáltatóknál is, önkormányzat, hospice, residential homes, stb... Remélem, találsz valami jót!

Köszönöm a segítséged megpróbálom.
M.
Vissza az elejére
vikesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 29. Szombat, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello!
egyik haveromnak van kint egy állásközvetítő cége, nála találtam ezt, hátha jó lesz Neked is!!!! (tom, h Te már kint vagy, de ő is sokat van kint.)
üdv:
vikesz

Személyi gondozó

Angliai munkavégzésre idős és rokkant emberek mellé személyi gondozókat keresünk.
Elvárások:
- Jó angol nyelvtudás
- Min. fél éves ápolói tapasztalat (lehet au-pair, rokon ápolása stb...)

Fizetés: 12 - 14 000 GBP/év (kb. 4,2 - 5 millió Forint/év)
Interjúk havonta Budapesten.

Angol nyelvű önéletrajzodat küldd a gondozo@pongracz.hu e-mail címre.
További információ:
www.pongracz.hu
Vissza az elejére
appleveell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 15:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vikesz írta:
hello!
egyik haveromnak van kint egy állásközvetítő cége, nála találtam ezt, hátha jó lesz Neked is!!!! (tom, h Te már kint vagy, de ő is sokat van kint.)
üdv:
vikesz

Személyi gondozó

Angliai munkavégzésre idős és rokkant emberek mellé személyi gondozókat keresünk.
Elvárások:
- Jó angol nyelvtudás
- Min. fél éves ápolói tapasztalat (lehet au-pair, rokon ápolása stb...)

Fizetés: 12 - 14 000 GBP/év (kb. 4,2 - 5 millió Forint/év)
Interjúk havonta Budapesten.

Angol nyelvű önéletrajzodat küldd a gondozo@pongracz.hu e-mail címre.
További információ:
www.pongracz.hu

Szia Vikesz! Ez a home page nem jön be. Engem is érdekelne, nekem felsőfoku home care assistance végzettségem van, és jó pár év experience...az USA-ból Kacsintó
Vissza az elejére
appleveell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 6:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kerestem itt a témához hasonlót, de nem találtam eddig... Egy közvetítő cég által garantált havi fizetés 800 pound. Nem kevés az egy kicsit? Szomorú Az egy "normális" bér fele nem?
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 11:07    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez attol fugg... En bentlakasoskent ennel kicsivel kevesebbet kapok, de az etkezes es a szallas biztositott, ami nem kis osszeget jelentene havonta est ezt belekalkulaljak a fizetesbe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 18:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sanos ez az egyik legalulfizetettebb szakma, nem lehet tobbet kapni 5-6-7 fontnal, sot mielott elvallalnad a munkat, azt tanacsolnam, hogy menj el az otthonba, es nezz korul, sokszor borzalmas korulmenyek vannak!

Valamint azt sem art az elejen tisztazni, hogy residential home-rol, vagy nursing home-rol van szo.. az utobbiban sokszor teljesen magatehetetlen nenik/bacsik vannak, ahol sokat kell emelni, pelenkazni, etetni, tehat joval nehezebb munkarol van szo..
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A care assistent/care worker- aalshoz ne feljetsetek el hogy CRB kell, ami 6-8 het mire kijon....
azonkivul kell hozza tapsztalat is legtob helyen minimum 6 honap...

termesztesen en hivatlos helyekrol beszlek, nem fkete munkarol.

a fekete munkat nem fizteik meg es eszmeletlen korulmneyek kozott vagy (illetve a beteg van....nagyon rossz allapotban)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
A care assistent/care worker- aalshoz ne feljetsetek el hogy CRB kell, ami 6-8 het mire kijon....
azonkivul kell hozza tapsztalat is legtob helyen minimum 6 honap...

termesztesen en hivatlos helyekrol beszlek, nem fkete munkarol.

a fekete munkat nem fizteik meg es eszmeletlen korulmneyek kozott vagy (illetve a beteg van....nagyon rossz allapotban)

Nekem a munkaltatom csinalta a CRB-met, nekem ezzel nem is kellett foglalkoznom, vagyis pontosabban csak annyit, hogy kitoltottem az adatlapot..
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 7:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az eleg, nem is kell akor mast csinalnod , mert az o felelossege a koltsge terites is. Bravo. Orulok.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
Az eleg, nem is kell akor mast csinalnod , mert az o felelossege a koltsge terites is. Bravo. Orulok.

Nagy kar, hogy a WRS-t nem fizetik.. Zavart
Azt lehet tudni, hogy kb mennyi idobe tart, amig visszakuldik az iratokat? Nem szivesen kuldenem el az utlevelemet, karacsonyra haza szeretnek menni Nagyon boldog
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 7:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

addig nem fog a dolog huzodni..... bar harrodsban mar full time a Xmas..., de komolyan a WRS nel ugyis elobb , kb 10napon belul, visszakuldik az utlevleedet.
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 11:03    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a szemelyid nalad van, akkor azzal is haza tudsz utazni. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban