Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

London mely részei veszélyesek (közbiztonság és szállás)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Laci27
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 19:27    Hozzászólás témája: London mely részei veszélyesek (közbiztonság és szállás) Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék minél több infót a címben említett témáról. Előre köszönöm! Üdv: Laci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Laci!

Én is hasonlo kérdésben kértem a forumozók segítségéet, de nem erőltették meg magukat eddig... Szomorú
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 15:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

derexhun írta:
Szia Laci!

Én is hasonlo kérdésben kértem a forumozók segítségéet, de nem erőltették meg magukat eddig... Szomorú

Ha kesdobalos, drogos helyen akarsz lakni, akkor a Manor House a legjobb, felfele a Turnpike Lane fele.

Amugy a legjobb a belvaros, es Chelsea & South Kensington, csak legyen penzed megfizetni a lakbert ott. A Sheperds Bushnal es kornyeken sok a lengyel es a Jubilee Line-on eszakon 2 zonatol kifele szinten sok a lengyel. Bar hol nincsenek mar....????
Vissza az elejére
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a választ... Elmondhatjuk azt, hogy a kettes zóna biztonságosnak tekinthető általánosságban? Délre ilyen camberwell kennington északon camden kingscross környékre gondolok. Ezekről a környékekről tudsz valamit?

Köszi: DereX
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 0:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

derexhun írta:
Köszi a választ... Elmondhatjuk azt, hogy a kettes zóna biztonságosnak tekinthető általánosságban? Délre ilyen camberwell kennington északon camden kingscross környékre gondolok. Ezekről a környékekről tudsz valamit?

Köszi: DereX

Camden-t ismerem. Az jo kornyek annak elenere, hogy a market-on aruljak a drogot. 2 evvel ezelott egy tanulmanyt olvastam, ahol a londoni keruleteket hasonlitottak ossze. 5 kategoria volt a legjobbtol a legroszabbig. Camden a legjobb kategoriaban volt, Hackney/Haringey ami a Manor House es kornyeke, pedig a legrosszabb kategoriaba kerult.

Azert ezt igy nem mondanam, hogy a 2-es zona biztonsagos, mert Brixton is 2-es zona, es az itt olyan mint New Yorkban Brooklyn. Nagyon boldog
Willesden Green pedig tele van lengyelekkel, bar ettol meg lehet biztonsagos. Oval nem rossz hely delen 2es zona. A tobbit nem ismerem. Stratfordban sok az arab es indiai allitolag, de ezt csak hallottam, az mar 3-as zona kulonben.
Vissza az elejére
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 8:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösziiii, sokat segítesz... Erről a tanulmányról tudsz esetleg vmi infot, neten megtalálható valahol? Mert ha ez így van ahogy mondod, akkor annak aki nem ismeri a várost nagyon lutri szállást foglalni/keresni. Nekem az is elég ha azt leírod még, ha van kedved/időd, hogy hova ne menjünk lakni... Kacsintó

Kössz: DereX
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban