Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkat keresunk Londonban
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gigica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 16:59    Hozzászólás témája: Munkat keresunk Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Fiatal par vagyunk, nehany hete jottunk haza az USAbol , ahol egy 5*os hotel ettermeben dolgoztunk fel evet felszolgalo-segedkent. Hasonlo munkakorben szeretnenk elhelyezkedni Londonban. Ehhez kerek itt segitseget toletek. Az Angliai lehetosegeket sajnos nem igen ismerjuk, sotetben tapogatozunk. A parom nyelvtudasa kozepfok, En ott tanultam meg angolul, ugyhogy mondjuk alapfoknak mondhato. Mit gondoltok van-e eselyunk? Van valakinek esetleg otlete, hogy hogyan kezdjunk a kereseshez? Erdemes oneletrajzot kuldeni itthonrol, vagy ki kell menni es ott probalkozni szemelyesen? Erdemes munkakozvetitovel probalkozni - termeszetesen kintivel - vagy csak az utcarol bemenve is lehet munkat talalni?
Elore is koszonom a segito valaszokat

Gigica
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ingyenes kinnti netes lapokban nem próbáltatok regisztrálni??mint állás-kereső,ha nagyon menő a szálloda, van nekik angliai partnerük, szállodájuk???Ja és magyar nyelvtudás is lehet előny ilyen helyen! Forgó szemek (félve vetem fel, a volt fönököt Ördög , vagy a talán világlátottabb séfet nem lehet megkérdezni??? Vicces ) A fórumok más melós topicjaiból is sok minden ki fog derülni...........
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon elokelo ettermek kozul a szallodakban levok, es pl. a Gordon Ramsey ettermek mindig keresnek felszolgalokat - ezek gyakran tartanak nyilt napot is! Nincs nagy titok, akkora a fluktuacio, hogy minden heten elmegy valaki vagy jon egy uj arc.... Ehhez olyan nyelvtudas kell, amivel megerted, amit a vendeg akar, meg tudod tole kerdezni, hogy van-e valami allergiaja stb - szandekosan nem irok nyelvvizsgat, ha ezeket megerted, nem lesz nagy gond. Ezekben az ettermekben lehet a letra aljan kezdeni, az atlag fizetes kb. 850 GBP havonta, amihez meg 400 GBP koruli osszeg jar, mint tronc - ennek mindenhol van policy-ja, arrol, hogyan osztjak szet. Ehhez mindenkeppen itt kell lenni, mert amint itt vagy, akar 2 nap alatt is el tudsz kezdeni dolgozni! A legjobb, ha caterer-en kezdtek el keresni, naponta 40 CV es minden menni fog - ami kell meg: brit mobil (nagyon fontos!) es uk vegu emilcim (nem olyan fontos)! NINO-t, regisztraciot, bankszamlat mar lehet a munkahely segitsegevel intezni!
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 16:40    Hozzászólás témája: Munkát a népnek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szasztok!!

Róbi vagyok és munkát keresek.hehe
Gobdolom ezzel sokan vannak igy.
Na nem azt kérem tőletek, hog a seggem alá rakjátok, hanem az, hoyg merre kezdjem.
A gumtree oldalán megjelnő állások zömére elküldtem a CV-met de két választ kaptam, hogy majd értesitenek.
MI A TRENDI ANGLIÁBAN, HOYG KERESIK AZ ÁLLÁSOKAT????????
MErt az angolom nem rossz, de nem is jó, olyan amit az iskolában meg lehet tanulni.A szlenget nem értem egyáltalán, vagyis egxy két kifejezés kivételével.
VAn egy Diploma előtti legmagasabb szintű végzettségem:
Informatikai Statisztikus és gazdasági tervező vagyok
VAn jogositványom.
Olaszországban szerzett Barmann tpasztalatom.
Most járok Főiskolán közgazdász szakra
emelett a némettet is egész jó nyomom, ott megértem a dialektek többségét, és persze Olaszul is egy kicst nyomom.
Na meg nem vagyok egy elveszett ember:DNagyon boldogNagyon boldogNagyon boldog
SZERINTETEEK HOL KEZDJEM????
Vissza az elejére
Gigica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom a valaszokat. Kozben tovabb olvastam a topikokban es nagyon sok hasznos dolgot talaltam. Szoval koszi megegyszer.
Vissza az elejére
MrJack
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 21. Szerda, 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok,

munkakeresessel kapcsolatos segitseget szeretnek kerni. Takarito, konyhai kisegito munkat keresek Londonban, azonnali kezdessel. Sajnos eddigi probalkozasaim nem zarultak sikerrel. Vegigjartam az osszes jobcentert, agencit...

Ha valaki tud barmilyen tippet, otletet adni, vagy kozvetve segiteni, azt nagyon megkoszonnem.

Elore is koszonom a privat uzeneteket.

Imre
07922274422
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 21. Szerda, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újsággal próbálkoztál már?
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 22. Csütörtök, 18:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MrJack! próbáltál már pl. szórólaposztói, lapkihordóit, vagy ahol nagy a forgalom, pályaudvar, bevásárlóközpont, állatkert stb???? vmi szakmád, vagy tapasztalatod csak van,amit szintén be lehet dobni.... Ja,és ahol lehet, barkácsbolt, stb. kérdezz rá, hogy felvételi jelentkezési lap,van-e, és töltsd ki.... telefonod van, félsiker.....(angol végződésű ímélcím??? kell!) bárok későig nyitva vannak, talán van vhol akár csak 1-2 napra vmi..........
Robi!!! nem derült ki, hol tartózkodol, attól függ, milyen startégiát kell követned.....de a fórumból rájössz.........gummtree, monster, érdemes olvasni,a trendek miatt is.
Vissza az elejére
Szadri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 19:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Jövő nyáron szeretnék kimenni Londonba dolgozni, de nem tudom, hogy kezdjek neki a keresésnek. Tudnátok nekem segíteni? Akár emailban (adriennke_z@citromail.hu), akár msn-en. Címem: Adrienna89@msn.com
Jó lenne, ha már idén is kimehetnék, de túl zsufis a nyaram. Szomorú Köszi előre is. Mosoly
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Jövö héten érkezem Londonba de munkám az még nincs:)
Ha valaki lát valami munkáét a városban akkkor megkérném, hogy irja meg , hogy hol látta:)

A segitségeket előre is köszönömMosoly
Amugy ha tud valaki egy Pubban munkát akkor szoljon már, mert 4 csillagos bárban is dologztam márMosolyméghozzá olaszban

ELőre is kössz
Vissza az elejére
katica75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 9:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Párommal együtt munkát keresünk Londonban. Most frissítjük fel a nyelvtudásunkat úgyhogy kb. ősz felé lenne aktuális. Tudnátok segíteni hogy kezdjünk neki?

Köszönöm!

Kata
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 2:17    Hozzászólás témája: Fodrasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valakit erdekel, a Victoria kozeleben egy fodrasz uzletbe keresnek recepciost, trainee fodraszt, es modellt. A fodraszat a Buckingham Palace Roadon van.
Vissza az elejére
magani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 2. Szerda, 22:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A férjem,a kisfiam ésén ősszel szeretnénk kimenni Londonba,sajnos gyér angol tudásom miatt nem is merek másmunkáragondolni, mint valami gyári szalagmunka,de mivel a kisfiamra kell vigyázni, ez is csak éjszaka lehetséges. Azt szeretném megtudni Tőletek, hogy valaki tud e ilyen lehetőségekről és London melyik részén kezdjünk el szállás után keresni, hogy közelébe legyünk az ilyen munkalehetőségeknek. Minden válaszértnagyon hálás vagyok. Előre is köszönöm,magani
Vissza az elejére
jimbo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Angliában dolgozok. Mosoly

-Szeretnék kimenni angliába Szobafestö a szakmám, de laminált padlo lerakásához, külsö höszigeteléshez, nemesvakolatozáshoz, könnyüszerkezetes favázas házépítéshez értek.

-Házimunkában is otthon vagyok. Mosok fözök
-Szoval tud valakiszámomra kinti munkát???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 6. Hétfő, 9:21    Hozzászólás témája: Mint építészmérnök Hozzászólás az előzmény idézésével

[Sziasztok!

Mint kinn dolgozoktól azt szeretném megtudni, hogy mint építészmérnök (31), közepes angollal milyen lehetőségem lenne kinn munkát találni. A CAD-del nem hiszem hogy gond lenne, igaz eddig más programmal dolgoztam, de megtanulom.
Fontos lenne, mert késöbb a családot is szeretném magammal vinni! (vagy rögvest?)

Köszönettel: P.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban