| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
akvamarin Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 7:12 Hozzászólás témája: londoni újrakezdés |
|
|
Sziasztok!Eddig ez a legjobb honlap külföldi munka témában!Légyszi segítsetek nekem a következőkben:37 éves nő vagyok,az angoltudásom nagyon jó,évek óta angoltanárként dolgozom cégeknél.A tanári végzettségen kívül csak jogsim van.Szeretnék Londonban dolgozni,pár hónapig egyedül.utána kivinném a 8 éves lányomat is,akinek van alapfokú angoltudása.Kérdéseim:
1.Milyen munkák jöhetnek így szóba?(nagyon jó angol,no szakma,jogsi,tapraesettség,értelem:)
2.A lányom járhat-e iskolába?
3.Milyen papírokra lesz szükségem?
Köszi a segítséget!
akvamarin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 8:42 Hozzászólás témája: Re: londoni újrakezdés |
|
|
| akvamarin írta: | Sziasztok!Eddig ez a legjobb honlap külföldi munka témában!Légyszi segítsetek nekem a következőkben:37 éves nő vagyok,az angoltudásom nagyon jó,évek óta angoltanárként dolgozom cégeknél.A tanári végzettségen kívül csak jogsim van.Szeretnék Londonban dolgozni,pár hónapig egyedül.utána kivinném a 8 éves lányomat is,akinek van alapfokú angoltudása.Kérdéseim:
1.Milyen munkák jöhetnek így szóba?(nagyon jó angol,no szakma,jogsi,tapraesettség,értelem:)
2.A lányom járhat-e iskolába?
3.Milyen papírokra lesz szükségem?
Köszi a segítséget!
akvamarin |
1. Pl angoltanarkent, vagy barmilyen irodai munkara
2. igen, minden gond nelkul
3. ha tanarkent akarsz dolgozni, akkor sokmindenre -> lasd Sulis temak
Ha masfajta irodai munkara, akkor semmilyenre, illetve raersz majd itt intezni (WR).
Szerintem ne Londonba akarj jonni, hanem egy kicsit tavolabb tole. Jobb lesz a lanyodnak (is)...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|