Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

londoni újrakezdés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
akvamarin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 7:12    Hozzászólás témája: londoni újrakezdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Eddig ez a legjobb honlap külföldi munka témában!Légyszi segítsetek nekem a következőkben:37 éves nő vagyok,az angoltudásom nagyon jó,évek óta angoltanárként dolgozom cégeknél.A tanári végzettségen kívül csak jogsim van.Szeretnék Londonban dolgozni,pár hónapig egyedül.utána kivinném a 8 éves lányomat is,akinek van alapfokú angoltudása.Kérdéseim:
1.Milyen munkák jöhetnek így szóba?(nagyon jó angol,no szakma,jogsi,tapraesettség,értelem:)
2.A lányom járhat-e iskolába?
3.Milyen papírokra lesz szükségem?
Köszi a segítséget!
akvamarin
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 31. Hétfő, 8:42    Hozzászólás témája: Re: londoni újrakezdés Hozzászólás az előzmény idézésével

akvamarin írta:
Sziasztok!Eddig ez a legjobb honlap külföldi munka témában!Légyszi segítsetek nekem a következőkben:37 éves nő vagyok,az angoltudásom nagyon jó,évek óta angoltanárként dolgozom cégeknél.A tanári végzettségen kívül csak jogsim van.Szeretnék Londonban dolgozni,pár hónapig egyedül.utána kivinném a 8 éves lányomat is,akinek van alapfokú angoltudása.Kérdéseim:
1.Milyen munkák jöhetnek így szóba?(nagyon jó angol,no szakma,jogsi,tapraesettség,értelem:)
2.A lányom járhat-e iskolába?
3.Milyen papírokra lesz szükségem?
Köszi a segítséget!
akvamarin

1. Pl angoltanarkent, vagy barmilyen irodai munkara
2. igen, minden gond nelkul
3. ha tanarkent akarsz dolgozni, akkor sokmindenre -> lasd Sulis temak
Ha masfajta irodai munkara, akkor semmilyenre, illetve raersz majd itt intezni (WR).

Szerintem ne Londonba akarj jonni, hanem egy kicsit tavolabb tole. Jobb lesz a lanyodnak (is)...

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban