| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 17:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezalatt mit értesz, mi incorrect rajta? Az itteni cigányok, gypsiek, nem ugyanazok, mint a kelet-európaiak, általában ir származásúak, és életmódot jelent, nem nemzeti vagy hasonló hozzátartozást. A bőrük pedig inkább a naptól barna, mint származás miatt, ugyanis általában fehér bőrűek... Nem rasszista megnyilvánulásnak szántam, hanem a különbséget akartam hangsúlyozni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fomimi Újonc

Csatlakozott: Jul 24, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 12:25 Hozzászólás témája: munka |
|
|
Sziasztok mindenki!
Szeptember 5-én ülök repülőre és veszem az útirányt Londonba.
Bár a fórum segítségével és a Ti segítségetekkel sok-sok infót tudtam meg, szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha valaki tud BIZTOS állást (bármilyen munka jó lenne), akkor az jelezze nekem e-mailban.
Angol tudásom alapfokú, és hosszú távra (évekre) tervezem a kint létet.
Idén államvizsgáztam, de arról nem is álmodok, hogy a "szakmámban" kapjak állást, főleg, hogy még nincsen nyelvvizsgám.
Szóval nagyon megköszönném, ha valaki tudna valamit:-)
Köszönettel: Fömötör Imre |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsolt30 Újonc

Csatlakozott: Jul 22, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Aug. 23-án érkezem Londonba. Remélem több évre szoló lesz a dolog, de ha minden jól megy le szeretnék telepedni. Pedagógus a végzettségem, tavaly végeztem és tanitottam is két évig, aztán leépítettek. Most meg pláné szar a közalkalmazottak helyzete minden téren.
Mivel szeretem a kihivásokat gondoltam egyet és máshol próbálok szerencsét.
Remélhetőleg talizunk Londonban, addig is sok szerencsét!
Üdv Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hegandor Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 23:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Hy mindenki, Andor vagyok, 19 éves.
Több éve dolgozom itthon zsebpénz keresés céljából tanulás mellett szobafestőként. Meg kell valljam, eléggé belejöttem, a főnököm szerint sokkal jobban dolgozok, mint sok szakmabeli. De papírom nincs a képzettségemről, magyarul csak több éves tapasztalatom van, képesítést igazoló dokumentumom nincs.
A kérdésem az lenne, szerintetek ha pl csinálok itthon pár képet a munkáimról, amiket csináltam, írok egy frappáns CV-t, meg kérek a "mesteremtől" egy ajánlólevelet (amit lefordítok, vagy lefordíttatok valakivel angolra), akkor ha kimennék, akkor ott 1 hónapon belül, ha utánajárok pl jobbcenterekben a dolognak, sztetek lesz aki alkalmaz engem, ha angolul meg tudom magamat értetni?
Fúh ez szép körmondat lett, remélem érthető naggyából, mondjuk arra is kíváncsi lennék ott angliában mennyire van lehetőség túlórára, meg ilyenek, mer napi 10-12 óra munkát, meg hétvégén is melót, a plussz kereset érdekében bevállalom nagyon szivesen, nem vok egy lazsálós, szóval nemtudjátok, mennyire van kultúrája arrafelé az ilyen sztahanovistáknak?
Meg az is érdekelne, hogy milyen nagyvárosok vannak, ahol olcsóbb a megélhetés meg a havi fix dolgok (szállás,kaja,közlekedés) mint Londonban. mer hallottam olyat, holy minél délebb, annál drágább. De akkor pl Menchester már olcsóbb mint London?
Fúh első körben kb ennyi fárasztó kérdésem van, remélem valaki majd tud válaszolni néékem előre is köszönöm, sziasztok, Andor voltam
>>--I wanna be a painter man! --> |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 23:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| hegandor írta: | Hy mindenki, Andor vagyok, 19 éves.
Több éve dolgozom itthon zsebpénz keresés céljából tanulás mellett szobafestőként. Meg kell valljam, eléggé belejöttem, a főnököm szerint sokkal jobban dolgozok, mint sok szakmabeli. De papírom nincs a képzettségemről, magyarul csak több éves tapasztalatom van, képesítést igazoló dokumentumom nincs.
A kérdésem az lenne, szerintetek ha pl csinálok itthon pár képet a munkáimról, amiket csináltam, írok egy frappáns CV-t, meg kérek a "mesteremtől" egy ajánlólevelet (amit lefordítok, vagy lefordíttatok valakivel angolra), akkor ha kimennék, akkor ott 1 hónapon belül, ha utánajárok pl jobbcenterekben a dolognak, sztetek lesz aki alkalmaz engem, ha angolul meg tudom magamat értetni?
Fúh ez szép körmondat lett, remélem érthető naggyából, mondjuk arra is kíváncsi lennék ott angliában mennyire van lehetőség túlórára, meg ilyenek, mer napi 10-12 óra munkát, meg hétvégén is melót, a plussz kereset érdekében bevállalom nagyon szivesen, nem vok egy lazsálós, szóval nemtudjátok, mennyire van kultúrája arrafelé az ilyen sztahanovistáknak?
Meg az is érdekelne, hogy milyen nagyvárosok vannak, ahol olcsóbb a megélhetés meg a havi fix dolgok (szállás,kaja,közlekedés) mint Londonban. mer hallottam olyat, holy minél délebb, annál drágább. De akkor pl Menchester már olcsóbb mint London?
Fúh első körben kb ennyi fárasztó kérdésem van, remélem valaki majd tud válaszolni néékem előre is köszönöm, sziasztok, Andor voltam
>>--I wanna be a painter man! --> |
Ilyen munkat jobb, ha maganban csinalsz, vagyis feladsz hirdetest, meg szorolpozol, es akkor hivnak, vagy nem. A sok lengyel ugyanis elviszi ezt a fajta munkat is nem csak a mosogatoit. De nem remenytelen, aztan ha maganban dolgozol, akkor lehet ugyis, hogy zsebbol fizetnek, a maganembereknek is jobb, mert nincs vacakolas a taxnal. Ne lepodj meg, de nem igazn erdekli oket. Szoval nem lenne gondod sztem. Csak sokat kell utana jarni, hogy legyen munka. Ha jol dolgozol, akkor mar egymasnak fogjak ajanlani a szamodat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bernadettrough Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 26. Szerda, 10:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szió!! Én jövőre mennék ki Londonba, de az a gond, hogy vinném a kutyámat is!! francia bulldog.. Szerintetek találok vele szállást??? Aki tud az légyszi segítsen!! bernadettrough@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hegandor Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 26. Szerda, 17:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi Artin a hozzászólást, néhány dologban egítettél.
A melyik hely a drágább dologban valaki tud esetleg segíteni pls?
Meg ha valaki tudna segíteni,h tudjak kommunikálni (e-mail) valakivel, aki kinn dolgozik építőiparban vagy pont festőként, NAGYON megköszönném.
sziasztok, Andor voltam |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
appleveell Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 28. Péntek, 7:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Kedves Zsuzsa!
Azt hiszem ebben van valami, hogy munkát akkor lehet találni, ha már ott vagyunk... A kérdés... mennyi idő alatt? Mennyi idő kell ahhoz, hogy melót találjunk?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
miriam Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 29. Szombat, 9:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| kovi000 írta: | Sziasztok!
Keresek olyan embereket akik London környékén tehergépkocsivezetők!
Kíváncsi lennék a munkakörülményekre,fizetésre,tapasztalatokra.
Én itt Magyarországon tehergk.sofőrként dolgozok,a múlt héten megkeresett telefonon egy munkaközvetítő cég hogy állást tud ajánlani London környéki szupermarket hálozatnál mint sofőr.(mint utóbb kiderült nem csak engem,hanem több kollegámat is megkerestek).
Volt egy elbeszélgetés,angol tudásom elég gyenge,de ettől függetlenül állást ajánlottak 8-12 font órabérrel,augusztus elején lehetne kezdeni.
Ha valakinek van tapasztalata hasonló témában annak várom válaszát,előre is köszi! |
Kovi!
Írd meg melyik az a cég priviben és hová keresnek. Mi is London környékén élünk lehet, hogy tudok segíteni. Üdv. M. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
matti Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Három srác kiakar menni csekély nyelvtudással Londonba munkát keresni. Szeretném segítségeteket kérni, hogy Londonnak melyik körzetében próbálkozzunk, melyik reptérre érkezzünk stb... ahol olcsó szállást találunk. Meg szeretnénk nézni, hogy mi van ott a valóságban, és saját magunknak munkát keresni. Lehetőleg olyan körzetet javasoljatok, ha találunk munkát, Encitől bérelhetnénk szobát. Most csak tájékozódni megyünk 1-2 hétre. Erre az időre szeretnénk megszállni valahol olcsó szálláson. Akinek ötlete, javaslata van kérem írjon BÁRMIT !!!.
Köszi : Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 6:10 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="hegandor"]
)
Tisztelt magyar kivandorlo!!!!
EGy dolgot szertnek tisztazni ami meg homalyos a Magyarorszagon tartozkodoknak: a jobcentrre ne szamitsatok!!! Mar olyat is halottam a Holooway irnayabol hogy be se engectek amgyarokat agep haznalatahoz (ami jogtalan- de elkepzeheto hpgy nagyon sok a bejelentett munaknelkuliuk a teruleten es nem eleg a gep, igy restrictelik a nem bejelentett munak nelkuliek belepeset.
A WRS megszigoritasa ertelmeben nem sok segitsgere szamithatsz a job centre reven.... Sot a beregisztralt angol munka nelkuli se kap a munkakeresehez kulon segitseget toluk......e fajat szolgalotot a job centre kiad magan cegeknek..peldaul ahol en dolgozom.
Ha bemesz a jobcentrebe elso kerdesuk az hogy mi az NI szamod.....
Ha van akkor kovetkezo keres az lesz hogy ki az advisorod, ami csak akkor van ha munkanelkuli segelyen vagy..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabbara Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 10:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Az erdekelne, hogy esetleg nincs koztetek IT teruleten dolgozo honfitars aki tudna egy kis infot adni a jelenlegi helyzetrol Angliaban. En voltam kint ket eve es akor eleg nagy volt a kereslet, de most nem tudom mi a helyzet. Milyen fizura lehet szamitani es mekkora a tuljelentkezes / hiany a teruleten. Amim van: 7-8 ev win sysadmin tapasztalat, MCSA, napi szinten hasznalt eros angol jo nevu (kint is) amerikai multinal - itthon.
Gabbara |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| gabbara írta: | Sziasztok,
Az erdekelne, hogy esetleg nincs koztetek IT teruleten dolgozo honfitars aki tudna egy kis infot adni a jelenlegi helyzetrol Angliaban. En voltam kint ket eve es akor eleg nagy volt a kereslet, de most nem tudom mi a helyzet. Milyen fizura lehet szamitani es mekkora a tuljelentkezes / hiany a teruleten. Amim van: 7-8 ev win sysadmin tapasztalat, MCSA, napi szinten hasznalt eros angol jo nevu (kint is) amerikai multinal - itthon.
Gabbara |
Nezz korul itt http://www.cwjobs.co.uk/
Kereslet mindig van, kinalat is. Sajnos admin munka ugyeben nem tudok segiteni, R&D-n dolgozom.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabbara Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 13:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
Kereslet mindig van, kinalat is. Sajnos admin munka ugyeben nem tudok segiteni, R&D-n dolgozom.
-seci |
wow itt eleg sok (majdhogynem rengeteg) munka van. Siman az mcsa keresesre is egy valag allas jott elo. Jo lenne tudni, mekkora eselyel palyaz az ember nem angolkent (azt gondolom itthonrol eselytelen...) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 14:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| gabbara írta: | | wow itt eleg sok (majdhogynem rengeteg) munka van. Siman az mcsa keresesre is egy valag allas jott elo. Jo lenne tudni, mekkora eselyel palyaz az ember nem angolkent (azt gondolom itthonrol eselytelen...) |
Elvben, hangsulyozom, elvben az EU allampolgarok munkavallalas szempontjabol ugyanakkora esellyel indulnak egy allas megszerzeseert, mint a britek. Csakhogy ehhez
a. tudnia kell a recruitement managernek, hogy Hungary az nem Etiopia szomszedja
b. itt kell lenned interjun
c. igen jol kell beszelnek angolul es meg kell gyozni az interjun oket, hogy teged valasszanak.
A helyedben en megpalyaznek ugy 50-100 allast es eldontenem, hogy mi a helyzet...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|