Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 794 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:15 Hozzászólás témája:
0313 írta:
Gondolok itt olyanokra,hogy hataroknal mit figyelnek
Semmit. Mit figyelnenek? Nincs is hatar! Talan megkerdezik, hogy mennyi cigarettat hozol, de ezt sem hinnem, hiszen Franciaorszagbol fogsz belepni Angliaba.
A komp meg tok egyszeru: ha van jegyed/foglalasi szamod, akkor beallsz abba a sorba, ami folott auto van, kiszallsz es odaadod a jegyed. Aztan kapsz egy belso tukorre akaszthato izet, es megmondjak, hogy melyik sorba allj be (pl. 95-os). Koveted a "jelet" es megallsz a 95-osz sorban. Amikor meg boarding van, akkor egy bacsi/neni odaall a sor ele, es integet, hogy hajra! Csak arra kell figyelni, hogy ne aludj el. Minket ugy vertek fel egyszer hajnali 5 korul (alltunk vagy 2 orat a sorban es mogottunk volt Europa...), majdnem lemaradtunk.
Elküldve: 2006. Július 18. Kedd, 11:40 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítséget!
0313,
Megírom majd, hogy milyen volt az út ha már ott leszek !
Vasárnap indulok és lenne még pár kérdésem ha nem probléma.
Van Angliában vmi furcsa kresz szabály ami nálunk másképp van?
Pl: úgy hallottam, hogy a balos közlekedés ellenére jobbkézszabály van, valamint nincsenek egyenrangú kereszteződések. Ezek igazak egyáltalán? Vannak még hasonlók?
Este indulok és másnap délután szeretnék már a kompnál lenni. Hétfő este "szokott" lenni hely vagy jobb előre megvennni? (Norfolkline-t vagy Seafrance-t néztem). A kompnál már bal oldalra kell felhajtani?
Az M25-ről sok mindent hallottam már, csak azt nem hogy haladni lehet rajta . Ha éjjel megyek akkor azért csak nincs akkora forgalom? Mert egészen Lancashire-ig megyek és az onnan még kicsit odébb van..
A fizetős szakaszok hogy működnek? Matrica vagy sorompó?
Kicsit sok kérdés tudom, de sokat segítenétek a válaszokkal!
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 10:37 Hozzászólás témája:
Chizerino, én két különbségre tudok most hirtelen gondolni:
a kereszteződés nem oldja a sebességkorlátozást
a körforgalmaknál másképp működik a jelzésadás, itt arra jelzel, amerre menni akarsz, ha egyenesen mész, általában nem jelzel, csak mikor elhagyod a körforgalmat.
a harmadik, hogy nem kötelező városon kivül felkapcsolni a fényszórót. Erre nekem forditva kell majd emlékeznem MO-n.....
Elküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 13:17 Hozzászólás témája:
En eszrevettem meg egy kulonbseget: motorkerekpar es kerekpar azt csinal amit akar. Elozhet balrol - jobbrol, atmehet a piroson, kikrulhet sorokat, stb. Szoval nagyon figyelni kell, plane amikor jobbra szeretnel kanyarodni, mindig nezz a tukorbe, mert meg allo kocsisornal is beeloznek jobbrol es ha nekikmesz, az a te hibad lesz.
Sok szerencset maskulonben.
Csatlakozott: Apr 16, 2006 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: London (Harlesden)
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 7:51 Hozzászólás témája:
Azert nem azt csinal amit akar ! Itt is kemenyen buntetik az ilyen piros lampan,meg egyeb durva szabalysertesi "hadmuveleteket".
Rendor meglatja gaz van !
Persze szoktak mondani adig nincs gond amig nincs gond.
Mivel jomagam is "nagymotorozok" es autozok is az teny,hogy itt nem "kemenykednek" az autosok a motorosokkal szemben,nem akarjak a nagyteljesitmenyu motorokat "lenyomni" !
Jomagam is megyek elore a lampanal,olyan is volt,hogy rendor is latta,ezert azonban nem szol.
Hangsulyozom a durva szabalysertesert mindenkit levesznek a "lorol" !
A korforgalom tuti,hogy Europa utan "kegyetlen" lesz,de megszokod,kenytelen leszel......
A parkolasra nagyon figyelj foleg londonban,hamar jon a buntetes utana meg a bilincs-elszallitas jopofa osszegekert.
Egyebkent ajanlom a motorozast,en majdhogynem itt kezdtem el,hidd el megeri,gyors, praktikus,megfizetheto.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 794 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 8:31 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
a körforgalmaknál másképp működik a jelzésadás, itt arra jelzel, amerre menni akarsz, ha egyenesen mész, általában nem jelzel, csak mikor elhagyod a körforgalmat.
A pontos szabaly ugy szol (amit nem tartanak nagyon be), hogy az elott a kijarat elott kell kifele indexelned, ahol el akarod hagyni a keresztezodest.
Tegyuk fel, hogy 4 kijarata van a korforgalomnak.
Ha az elson akasz kimenni (tehat rogton balra), akkor mielott bemegy a korforgalomba indexelsz balra (es a baloldali savbol megy)
Ha a masodikon (egyenesen megy), akkor nem indexelsz, amikor bemegy a korforgalomba (a baloldali savbol) es indexelsz kifele, amint elhagytad az elso kijaratot.
Ha a harmadikon akarsz kimenni, akkor bemenetkor indexelsz jobbra (a jobboldali-belso savbol), abbahagyod az indexelest ugy kozeptajt, es amiutan elhagytad a masodikat, akkor indexelsz kifele.
Persze ezt tisztan csak jo nagy korforgalomban lehet csinalni, de vegul is teljesen logikus. Az egy masik kerdes, hogy hanyan vezetnek igy... Sokan mennek, mint a barmok.
HenriettaWH írta:
a harmadik, hogy nem kötelező városon kivül felkapcsolni a fényszórót. Erre nekem forditva kell majd emlékeznem MO-n.....
En ezt nagyon egyszeruen megoldom: itt is felkapcsolom a fenyszorot, minding (varoson belul is, megszoktam) Egyebkent egyre tobben, egy par eve meg nagyon egyedul voltam ezzel...
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 12:21 Hozzászólás témája:
Igen, a fényszórózást én is észrevettem. Ha egy kicsit rosszabbak a látási viszonyok, mindig felkapcsolom.
A körforgalmat nagyon szépen leirtad! Én általában igy szoktam közlekedni, de hányan nem tudják a szabályokat, hihetetlen... és még nekik áll feljebb a dolog.
Elküldve: 2006. Július 26. Szerda, 17:03 Hozzászólás témája:
sziasztok!
koszonom a jotanacsokat, bar egy rszuket mar csak utolag tudtam elolvasni.
sikeresen megerkeztem, kedd reggelre. megegyszer azert nem vallalnam be egyedul..
vasarnap este 8-kor indultam Pestrol, hetfo du, 3-kor mar Calais-ban voltam. ezalatt egy hosszabb szunetet tartottam Frankfurt utan.
mindenkinek ajanlom az ejszakai vezetest, nappal mindenhol nagy forgalom volt.
a kompom csak 9-kor indult ezert a kikotoban unatkoztam par orat. amikor lejottem a komprol alig birtam felkeveredni az m20-ra, az elejen nagyon bezavart a forditott kozlekedes es a korforgalmak. szerintem azert is lehetett, mert tul faradt voltam mar az m6 toll utan megalltam aludni egy kicsit es utana minden joval logikusabbnak tunt.
megmondom oszinten nagyon feltem a balos kozlekedestol varosban, de pillanat alatt belejottem, mostmar kifejezetten tetszik
azert az angol kollegaknak is vannak erdekes vezetesi szokasai az autopalyan.. kulso savban haladnak a kocsik, belso savban szinte mindenki reflektorral ment.. meg meg volt ez-az de vegulsi nyugodtan vezetnek.
meg az m1-en keszitett ki a roadworks miatt kirakott 40-es tabla, vegig average speed check-kel
tenyleg mi tortenik ha magyar rendszammal esetleg lefenykepeznek?
Elküldve: 2006. November 29. Szerda, 14:31 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
seci,
Kb 5 honapja ismerosom veletlenul atment a piroson es kattant is a vaku.
Semmi sem erkezett azota. Persze lehet egyszer megjon kamatokkal egyutt..
Viszont en kaptam egy buntetest parkolasert (tultartozkodtam) mult heten Liverpoolban, ha 14 napon belul befizetem akkor 30 font.
Viszont a nagy kerdes ujra az, hogy tudjak-e hogy ki vagok en?
H a arendorseggel ossze van kotve a rendszeruk akkor valoszinuleg, mert kb 2 honapja nehany suhanc letorte a tukrot a kocsirol es meg egy munkatrsamerol es akkor felvettek az adataimat.. viszont csak egy kis noteszbe irta, de kesobb postan megkaptam az ugyszamot is.
Elküldve: 2006. December 27. Szerda, 2:15 Hozzászólás témája: Rendorsegi level
Sziasztok!
Egy szamunkra teljesen uj szitu miatt szeretnenk a segitsegeteket kerni.
Harman lakunk egyutt, de a 3. tag hazautazott egy honapra, es kozvetlen ezutan jott egy level a rendorsegrol az o nevere miszerint tullepte a sebessegkorlatozast a fonoke angol rendszamu autojaval...
A levelben egyelore nem szerepel osszeg csak egy kitoltendo adatlap (szemelyes adatok stb.) Csatolva van egy tajekoztato, de nem kapunk belole valaszt arra a kerdesunkre, hogy mi az eljaras menete, illetve az ugyintezes csuszasanak kovetkezmenye...Ja es magyar jogsija van a sracnak...
Van valaki aki kapott mar ilyen levelket kozuletek? Ha igen mi a teendo,illetve nem kerul-e nagy bajba a baratunk mikor visszajon, tekintve, hogy egy honapig nem tudja intezni a dolgot. (Mivel a nevere szol gondolom esely sincs ra, hogy mi intezzuk helyette)
Elküldve: 2007. Máj 6. Vasárnap, 3:25 Hozzászólás témája: prakolás
A Gk. magyar rendszamu ! Mert azzal jon ki a csaladom,es egy darabig azt szeretnenk hasznalni.
A parkolasi engedely kivaltasanal ha jol ertem a magyar forgalmi engedelyt kerik ?
Viszont akkor nemtudom elore kivaltani,hogy ne buntessenek meg mar aznap ejszaka,mert a forgalmi termeszetesen nejemnel van,hiszen azzal egyutt tud csak kijonni.?
[/quote]
Te még soha életed nem hallottál a scannerről, meg a fénymásológépről?
Az asszony lehúza otthon a forgalmit, elküldi emailben és kinyomtatod.
Minden fénymásolat és minden scannalés bizonyító erővel bír még egy bíróságon is!
Kerdeznem olyantol,aki atesett mar hasonlo eseten,mennyire komoly ez a dolog,mert M.o.-on ugy mukodik,hogy az elso ilyen buntetest,ha nem fizetem be nem foglalkoznak vele....
Dehogynem! Méghozzá kamatostul küldik ki emelt összeggel ha nem fizeted be! (már ha van lakcímed) Akkor ott a helyszínen nem kell fizetedned, de később kell!
Ez végülis úgy működik, mint minden más is.
Próbálják rajtad a bírságot behajtani ha tudják.
De ha más országban vagy bejentkezve pl- egy magyar Hajdúsági tanyára ahol a puszta közepén csak egy üres lóitató bódé áll és az sem a te tulajdonod, ráadásul semmiféle bejegyzett tulajdonod nincs amit megtalálhatnának pl. az EU-ban, akkor nem tudják behajtani rajtad és a követelést leírják, mint behajthatatalan követelést.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban