| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mtarno Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 19. Szerda, 12:56 Hozzászólás témája: Mi a fene az a...? |
|
|
NVQ3 illetve BTEC illetne NQT (ez utóbbit tudom)
Hogyan tudnám őket beszerezni?
Elég a tanári dipimet lefordíttatni??? mo-n a követségre menjek vagy hova?
segítenétek???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Július 19. Szerda, 18:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Le van irva, mit kell a tanári diplomáddal csinálni, a Bölcsi, Ovi, Suli kérdések alatt az egyik témában. Meg kell szerezned a QTS státuszt, papirmunkával jár.
Az NVQ National Vocational Qualification-t jelent, talán a szakmunkásképzéshez hasonlitható, elméleti tanulmányok gyakorlati tapasztalattal egybekötve, bár most már a gyakorlati tapasztalat helyett elfogadják a tanulmányokat is. A különböző szintek a képesités szintjén jelenti.
Nem tudom, a BTEC mit jelent. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mityi Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 10:51 Hozzászólás témája: |
|
|
BTEC= Business and Technology Education Council. Ez lenyegeben csak egy nev, es ne zavarjon meg. Az NVQ kepesitesek professzionalis kepesitesnek szamitanak es nem akademikus kepesitesnek. Kerlek javitsatok ki ha nem jol tudom, mivel nem vagyok 100%-ig biztos.Ha tanarkent akarsz elhelyezkedni, akkor amit a Heni irt, a QTS-t kell megszerezni. A QTS mar szerintem automatice magasabb vegzettseg mint az NVQ. De ha honositattod a vegzettseged, akkor azt megmondjak,hogy a diplomad mit er. Bar megteveszto, mivel nem allami iroda honositattja oket, ketes eredmenyeket lehet kapni. Nekem ugyanarra a vegzettsegre ketfajta eredmenyt hoztak ki. Akkor kerdezem en melyik a helyes?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mtarno Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi srácok! nagyon sokat segítettetek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mityi Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 2:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Heni!
A gond csak ott van, hogy a honosito bizottsag magat felul biralva magasabb vegzettsegnek fogadta el. Tudom, hogy teljesen mas az oktatasi rendszer itt, de a frissen vegzett asztalos az itt is mindig frissen vegzett asztalos marad (amig el nem vegez egy tovabbkepzest). Es eleg furcsan hangzik ha felertekelik mester asztalossa a masodik alkalommal, ugy hogy meg mindig ugyanaz a frissen vegzett asztalos bizonyitvanya van. Azt hozza kell tenni, hogy eltelt egy ev a ket honositas kozt, ja es persze ujbol kellett fizetnem. Szerintem, hogy mit hogyan fogadnak el az attol is fugg, hogy mint mindenhol, milyen hangulata van az adott ugyintezonek. Legalabb is az en tapasztalatombol ezt tudtam leszurni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|