Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Egy szó mint 100 !

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 16:06    Hozzászólás témája: Egy szó mint 100 ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Azért nyitottam ezt a topikot , mert sok helyen láttam , olvastam hogy simlis dolgokra , sumák variácókra próbálják sarkalni , eggyesek egymást !

Egy szó mint 100 !

Nem érdemes Angliában semmivel sumákolni , mert ha rájönnek , jobb esetben is csak egy időre utasitanak ki az országból !

Másoccor !

Ne öregbitsük a "hírnevünket" avval hogy simlizünk !

Az a tapasztalat hogy az angolok kicsit tartózkodóak a keleti blokkal szemben ( kivétel a lengyelek , ők már ősidők óta ott vannak , nevet szereztek maguknak ) viszont ha megismernek és észreveszik hogy becsületes a magyar , akkor szinte el se akarják engedni , több példát is láttam már erre vonatkozóan . A munkabírásunknak , becsületünknek már van hírneve kint ! Nem is beszélve az legnagyobb magyar erénnyel .

Az elszántsággal !

Szóval mindent összevetve , tartsunk össze hogy nekünk is legyen nevünk , kint és akkor unokáink is látni fogják London-t ! Mosoly

Üdv nektek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ildyko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Frenky! Mosoly

Teljesen egyetertek Veled! Mosoly)

Ildyko
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 17:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazatok van! Így tovább! Én itthon is így élek! nem tudnátok elintézni, hogy itthon se kelljen trükközni meg csalni?????????? Forgó szemek
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Igazatok van! Így tovább! Én itthon is így élek! nem tudnátok elintézni, hogy itthon se kelljen trükközni meg csalni?????????? Forgó szemek

De jó lenne ha itthon is úgy menne , mint kint .......na mindeggy van még mit tanulnunk tőlük...de fog ez menni . Mosoly

üdv
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ildyko írta:
Szia Frenky! Mosoly

Teljesen egyetertek Veled! Mosoly)

Ildyko

Kedves Ildikó !

Én nem kevésbé veled Mosoly

riszpekt Laza
Vissza az elejére
karajster
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy cambridgei munkáltató mondta nekem, h. ő nagyon szereti a magyarokat, mert baromi szorgalmas népség, és megbizhatóak.
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 19:34    Hozzászólás témája: magyar hírnév Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem egy helyről hallottam, hogy a magyarokat jó munkaerőnek tekintik.csak egy példa, a hotelben 4 magyar dolgozott, ahol én is.A hotel menedzser egy pub-ban mondta valakinek hogy ő nagyon örülne neki ha magyarokat találna a helyünkre, mert keményen dolgoznak és nem beszélnek vissza.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 1:25    Hozzászólás témája: ? Hozzászólás az előzmény idézésével

JUDIT! a helyetekre magyart? Hogy erted ezt?
Tudok 2 sracot aki nagyon keres melot, de egy Biztosan!NAgyon megbizhatoak rendesek. felreertek vm-t vagy tenyleg tudsz valahol uresedest?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 12:28    Hozzászólás témája: munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna már felvettek embereket.A helyünkre lányokat (house-keeping)kerestek, és amikor felmondtunk már találtak is rögtön, még el sem jöttünk már kezdtek.Valakinek itt a fórumon meg is adtam a hotel elérhetőségét,meg pincér állás is volt, de napi 12 óra és nagyon rossz órabér.fix fizetés miatt az órabér 3-4 fontra jött ki.Tudom illegális,de benne van a szerződésben hogy akkor és amikor szükség van a munkádra dolgozni kell, fix összegért.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban