Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Healthy
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 16:19    Hozzászólás témája: Healthy Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Milyen kajakat kell kerulni, amit nem annyira birtatok?
A tejre mondta egy ismerosom, hogy meg kell szokni.
Ti nem talalkoztatok valami kis aranyos virussal amikor az Angol foldre jottetek?
En 9 eve voltam eloszor akkor a turistacsoport fele lett beteg es jo 2-3-4 hetig gyengelkedtunk, es bevallom egy 10 napja vagyok itt, de nagyon gyenge vagyok, pedig eszek rendesen.
Jart valaki hasnlo cipoben? Vagy tpp. hogy miket keruljunk?
Janka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A kajaval nem volt gondunk, azt, hogy a tejet meg kell szokni, most hallottam eloszor, mi egyebkent Tescos tejet iszunk - kek doboz, le kellene mennem megnezni pontosan milyen is......., de semmi gondunk nem volt vele.

Ami viszont egy nagyon jo dolog: a Tesco tele van organic zoldsegekkel - amik dragabbak ugyan, de az aruk miatt itt sem kaposak es szinte mindig van valami a reduced polcon. En ezeket eleg gyakran szoktam venni, hiaba vannak a leertekelt polcon, az allapotuk meg igy is sokkal sokkal jobb, mint amit otthon vettem normal aron a szupermarketekben.

Sokkal tobb gondunk van viszont a levegovel! En pl. eleg rendesen kohogok, csupa por es korom az orrom belul. Nekem ez okoz gondot. Otthon a Moszkva ter mellett laktunk, az meg sem kottyant!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 23:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem semmi baj az itteni tejjel. A Sainsbury's ben is sok Organic food van.

Nekem a pesti levego sokalrosszabb volt, az itteni nekem jobb. De ez en vagyok, ezek az embr szervezetetol is fuggenek, ki mire erzekenyebb, allergias.

Itt tobb auto van, viszont tobb a park es a zold felulet is. Es az autok karosanyag kibocsatasa is talan kisebb, mivel korszerubbek nem ugy mint Pesten az IFA-k es egyeb regi nyalanksagok.

Amugy szerintem nem kell semmilyen etelt kerulni, ha nem vagy allergias, a szervezeted megszokja egy ido utan.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 1:29    Hozzászólás témája: :D Hozzászólás az előzmény idézésével

Jo, akkor a kedvenc reggeli fatless malnas cornflakesemrol nem mondok le, de akkor mitol vagyok ilyen pocsekul? Nagyon boldog csak nem homesickness?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 8:00    Hozzászólás témája: Re: :D Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Jo, akkor a kedvenc reggeli fatless malnas cornflakesemrol nem mondok le, de akkor mitol vagyok ilyen pocsekul? Nagyon boldog csak nem homesickness?

Egyel inkabb full English breakfast-ot!
Es nezz sok Little Britain-t!!!

I am in shape. Round is a shape Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 8:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat en Budan a Moszkva teren nem kuzdottem a korommal az orromban itt viszont igen - nem reszleteznem, mert nem tul gusztusos. En a varos keleti reszen lakom es a szel minden mocskot erre fele hoz, ugye az uralkodo szelirany miatt.

Klumpeduns: most nagyon meleg van, itt parasabb is a levego, mint otthon. Ez mondjuk nem mindenkinek kellemes. Az, hogy rosszul erzed magad, az mit jelent?

Homesick ellen a Little Britain valoban az egyik legjobb megoldas! Legkozelebb penteken este a BBC One-on 9-tol!
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 9:08    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

Egesznapos nemszuno hanyinger, szedules,gyomrom is kesz van, min. 14 orat kell aludjak, h magamhozterjek, nehezen tudok letezni, ha nem fekszem, total ki vagyok szaradva, semmi etvagyam., hasmas... ilyesmi, Es ez 10napja megy.

Tenyleg milyen musorokat erdemes meg nezni es milyen adokon???
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 9:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpa

A tejjel nekem se volt gondom , de mongyuk ne a 0.1 es tejet vedd ! Mert attól belehet álni Nevető ( bár izlések és pofonok külömbözhetnek )

Nekem csak az előregyártott szingli food-tól ment el a kedvem az nagyon gatya Zavart a többi az hyper Laza

üdv
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 9:33    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

En a beefre nem tudok ranezni, es annyi van a hutoben, h csak na.... mar a gondolatatol remegek, hogy lehet ilyen szarul fuszerezni? mintha mindent rahanynanak, meg az ize is olyan... vagy csak en nem birom a marhakat?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 13:18    Hozzászólás témája: Re: . Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Egesznapos nemszuno hanyinger, szedules,gyomrom is kesz van, min. 14 orat kell aludjak, h magamhozterjek, nehezen tudok letezni, ha nem fekszem, total ki vagyok szaradva, semmi etvagyam., hasmas... ilyesmi, Es ez 10napja megy.

Tenyleg milyen musorokat erdemes meg nezni es milyen adokon???

Ez tutti valami virus, es 80%, hogy valami kajatol jott. Sok fajta van, nem mindegyik jar hasmenessel. Vannak mas tnetek is, mint peldaul a tied. Nem hinnem, hogy mas fajta virus, mert nem tel van, bar minden lehet. Menj orvoshoz!!!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 9:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha virus, akkor a legjobb ra a hazipalinka! Ha elovigyazatlanul enelkul mentel ki, akkor kocogj el egy Boots-ba, OTC-t talasz a polcokon ha valami komolyabb kell, akkor a patika reszben biztosan tudnak adni ra valamit! (A Bootsban van gyogyszertar is - ha jol tudom mindegyikben, vagy csak en voltam mindig olyanban, amiben volt?)
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 9:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most vas. napig nem tudok menni sehova, mert hiaba van kocsi, meg kulcs is, tul jo kislany vagyok Nagyon boldog

Mas itoka nem jo? A palinkarol rossz emlekeim vannak, ra se tudok nezni!Nagyon boldog Ezert nem is hoztam, amugy minden mas van a lakasban Mosoly
Na irany ablakotmosnom,( Jo kis 5szobas nagy semi detached house, akkor legalabb lesz mivel magyaraznom a hanyingerem, munkaundorral. Nagyon boldog
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 13:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem lehet, hogy az zavar, hogy itt a kozetkeztetesben nem ismerik az olbites fogalmat? Tanyer elmos, mosogatoszeres vizbol kivesz, szarit.
Aki nem szereti a mosogatoszert, annak ez nem tesz nagyot jot.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szep is lenne, en mosogatok:DNagyon boldogNagyon boldog
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 20. Csütörtök, 16:27    Hozzászólás témája: tipp Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor ez tényleg virusos izé lehet....

Ami fertőtlenítő: fűszer: fahéj, szegfűszeg, (egész mindíg jobb, mint az őrölten árult,elejétől főzni kell) ezzel lehet rebarbarakompótot stb. almát főzni, bátran használva...

Ha mentol ízt szereted: mentatea

kamillatea is jó......... grapefruit a fehér részét is megenni, ami a gerezdet körbeveszi....abban van a hatóanyag,de csak érett gyümit egyél, mert az jó...

alkohol,ha pálinka nem akkor van keserűlikör,ezek ált pici kiszerelésüek. ha nem nagyon eszel,inkább ne, mert kampó leszel könnyen, és akkor hogy mosogatsz? Amúgy is, arra jók,h ogy a legelején, pl. gyanús kaja első reakcióira dobja be az ember.... napok múlva már...nem az a hatás. Újabban azt tartják, hogy nem érdemes hasfogóval orvosi szénnel visszatartani a dolgokat (éppen utazók mást gondolnak)hanem ellenkezőleg: minden jöjjön ki. Ötlet jobbulást, hiszen az influenza is kezelve 7 nap,annélkül 1 hét alatt gyógyul! Ördög
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban