| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Máj 3. Szerda, 16:06 Hozzászólás témája: Egy szó mint 100 ! |
|
|
Sziasztok !
Azért nyitottam ezt a topikot , mert sok helyen láttam , olvastam hogy simlis dolgokra , sumák variácókra próbálják sarkalni , eggyesek egymást !
Egy szó mint 100 !
Nem érdemes Angliában semmivel sumákolni , mert ha rájönnek , jobb esetben is csak egy időre utasitanak ki az országból !
Másoccor !
Ne öregbitsük a "hírnevünket" avval hogy simlizünk !
Az a tapasztalat hogy az angolok kicsit tartózkodóak a keleti blokkal szemben ( kivétel a lengyelek , ők már ősidők óta ott vannak , nevet szereztek maguknak ) viszont ha megismernek és észreveszik hogy becsületes a magyar , akkor szinte el se akarják engedni , több példát is láttam már erre vonatkozóan . A munkabírásunknak , becsületünknek már van hírneve kint ! Nem is beszélve az legnagyobb magyar erénnyel .
Az elszántsággal !
Szóval mindent összevetve , tartsunk össze hogy nekünk is legyen nevünk , kint és akkor unokáink is látni fogják London-t !
Üdv nektek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ildyko Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 16:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Frenky!
Teljesen egyetertek Veled! )
Ildyko |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Máj 4. Csütörtök, 17:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Igazatok van! Így tovább! Én itthon is így élek! nem tudnátok elintézni, hogy itthon se kelljen trükközni meg csalni??????????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Igazatok van! Így tovább! Én itthon is így élek! nem tudnátok elintézni, hogy itthon se kelljen trükközni meg csalni??????????  |
De jó lenne ha itthon is úgy menne , mint kint .......na mindeggy van még mit tanulnunk tőlük...de fog ez menni .
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Máj 5. Péntek, 15:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| ildyko írta: | Szia Frenky!
Teljesen egyetertek Veled! )
Ildyko |
Kedves Ildikó !
Én nem kevésbé veled
riszpekt  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
karajster Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 17:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egy cambridgei munkáltató mondta nekem, h. ő nagyon szereti a magyarokat, mert baromi szorgalmas népség, és megbizhatóak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit7 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 18. Kedd, 19:34 Hozzászólás témája: magyar hírnév |
|
|
| Nem egy helyről hallottam, hogy a magyarokat jó munkaerőnek tekintik.csak egy példa, a hotelben 4 magyar dolgozott, ahol én is.A hotel menedzser egy pub-ban mondta valakinek hogy ő nagyon örülne neki ha magyarokat találna a helyünkre, mert keményen dolgoznak és nem beszélnek vissza. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2006. Július 19. Szerda, 1:25 Hozzászólás témája: ? |
|
|
JUDIT! a helyetekre magyart? Hogy erted ezt?
Tudok 2 sracot aki nagyon keres melot, de egy Biztosan!NAgyon megbizhatoak rendesek. felreertek vm-t vagy tenyleg tudsz valahol uresedest? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit7 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 19. Szerda, 12:28 Hozzászólás témája: munka |
|
|
| Sajna már felvettek embereket.A helyünkre lányokat (house-keeping)kerestek, és amikor felmondtunk már találtak is rögtön, még el sem jöttünk már kezdtek.Valakinek itt a fórumon meg is adtam a hotel elérhetőségét,meg pincér állás is volt, de napi 12 óra és nagyon rossz órabér.fix fizetés miatt az órabér 3-4 fontra jött ki.Tudom illegális,de benne van a szerződésben hogy akkor és amikor szükség van a munkádra dolgozni kell, fix összegért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|