Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Eszak-London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bailleys
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 24. Szombat, 15:08    Hozzászólás témája: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

Teljesen egyet ertek mindenkivel aki kifele menekul Londonbol. Mi is a kozpontban laktunk (Kensington) de oszinten ott nem lehet gyereket nevelni. Szoval mikor terhes lettem akkor kikoltoztunk Enfieldbe. Nem bantuk meg es itt sokkal nagyobb ingatlant is tudtunk venni! Sokkal zoldebb is es az emberek is baratsagosabbak. Ajanlom!!!
A xxx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Paquito1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 18:04    Hozzászólás témája: Re: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

bailleys írta:
Teljesen egyet ertek mindenkivel aki kifele menekul Londonbol. Mi is a kozpontban laktunk (Kensington) de oszinten ott nem lehet gyereket nevelni. Szoval mikor terhes lettem akkor kikoltoztunk Enfieldbe. Nem bantuk meg es itt sokkal nagyobb ingatlant is tudtunk venni! Sokkal zoldebb is es az emberek is baratsagosabbak. Ajanlom!!!
A xxx

Szia Agi

En is Enfieldben lakom kozel az M25-hoz. Te merre laksz?
Vissza az elejére
b_brigi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, lehet, hogy idióta kérdés, de ti Londonban éltek?
Irjatok minél hamarabb!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
b_brigi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék Londonban, vagy London közelében élő magyarokkal megismerkedni, aki úgy gondolja irjon ide a fórumba.
Légyszi irjatok!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
pepto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 9:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Észak vagy Dél-London jobb szerintetek? Én júli 20. körül indulok de még nem tudom, hogy É vagy D. Lassan már el kéne döntenem.
Vissza az elejére
Szilvike75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 19:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok kedves Magyarok!

6 napja vagyok Londonban, mint au-pair. Szombatra tervezek egy egesz napos kirandulast a Big Ben-hez es kornyekere. Ha van kedve valakinek csatlakozni, szivesen veszem.
Vagy ha most hetvegen nem is jon ossze, szivesen talalkoznek, vagy tartanam a kapcsolatot itteni magyarokkal.

Szilvi
Vissza az elejére
camm
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 1. Szombat, 16:33    Hozzászólás témája: szia Szilvi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hetvegere feljottem Londonba, es igazabol semmi dolgom, szoval ha idoben megkapod a valaszt, nekem van kedvem a bigben turahoz. Le lehet hajozni Greenigdebe is (lehet, h elirtam a nevet) ahonna az idot szamitjak. szerintem tok szep hely.

Egyebkent Princes Risboroughban dolgozomm 40 percre nyugatra Londontol. Ha valaki errefele lakik, irjon. Udv: Camm
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 1. Szombat, 18:28    Hozzászólás témája: Re: szia Szilvi! Hozzászólás az előzmény idézésével

camm írta:
Hetvegere feljottem Londonba, es igazabol semmi dolgom, szoval ha idoben megkapod a valaszt, nekem van kedvem a bigben turahoz. Le lehet hajozni Greenigdebe is (lehet, h elirtam a nevet) ahonna az idot szamitjak. szerintem tok szep hely.

Egyebkent Princes Risboroughban dolgozomm 40 percre nyugatra Londontol. Ha valaki errefele lakik, irjon. Udv: Camm

Greenwich, ha esetleg valahol térképen kell keresned. A London Eye-t is ajánlom, az emlitett hajó a Temze másik oldaláról indul, egybe lehet kötni a kettőt. És ott van a London Aquarium is.
Vissza az elejére
Bassoo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 15. Szombat, 18:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Londoni Magyarok!

Bocs ha nem jó helyen kérdezem,de tudnátok valami infóval szolgálni az észak londoni Southgate-ről? Ott kínálnak egy aupair állást, jó lenne valami infó a környékről.

üdv
Gyuri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hetes
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bassoo írta:
Sziasztok Londoni Magyarok!

Bocs ha nem jó helyen kérdezem,de tudnátok valami infóval szolgálni az észak londoni Southgate-ről? Ott kínálnak egy aupair állást, jó lenne valami infó a környékről.

üdv
Gyuri

HI Gyuri,

En kozel lakom Southgatehez, kb 15 perc busszal. Voltam ott parszor, de nagyon sok mindent nem tudok rola. Kozlekedes szempontajabol egesz jo, metro helyben es onnan mennek eleg sok helyre buszok. Lattam Asdat is (olcso bolt ;D). Igaz elegge kulvaros, szerintem zone 5v6. Remelem tudtam segiteni. Kerdezz, ha konkretan erdekel valami.

Na ciao
Vissza az elejére
paquito3
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gyuri, ahogyan Hetes is mondta, kozlekedes szempontjabol jo a kornyek. Van ott metro es egy nagy buszallomas is. En Muswell Hillen laktam, ami kozel van Southgatehez. Attol fugg melyik reszen laksz majd, de este en biztosan nem maszkalnek a foutcan eleg fura arcok vannak.
Szerintem latogass el oda (persze csak ha kint elsz).
Udv
zsi
Vissza az elejére
Bassoo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 27. Csütörtök, 8:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a válaszokat.
Időközben úgy alakult,hogy Colchesterbe vállaltam munkát, de az más tészta ,nem Londonban van,hanem attól keletre.Arról valahol máshol kell tudakozodnom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 27. Csütörtök, 13:11    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, hatalmas KERDESSEL< KERESSEL fordulok hozzatok

Chancery Lane, Holborn, Russell Square

Kornyeken kene surgosen szallas kb. 10napra,

Van valakinel egy agy, vagy kanape es ha igen, akkor mindez milyen aron?
A baratomnak ott lesz munkaja juli 31 tol lenne szuksege a szallasra.
Ha tudok segiteni, kerlek Irjatok vagy sms 07958328891
NAgyon koszonom!
Janka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 28. Péntek, 20:34    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Sziasztok, hatalmas KERDESSEL< KERESSEL fordulok hozzatok

Chancery Lane, Holborn, Russell Square

Kornyeken kene surgosen szallas kb. 10napra,

Van valakinel egy agy, vagy kanape es ha igen, akkor mindez milyen aron?
A baratomnak ott lesz munkaja juli 31 tol lenne szuksege a szallasra.
Ha tudok segiteni, kerlek Irjatok vagy sms 07958328891
NAgyon koszonom!
Janka

Azzal ugye tisztaban vagy, hogy ezek 1-es zonan belul vannak, es mint olyan rohadt draga az ingatlan. Csak viszonyitaskent. Baker street single room 120 font/het Queensway single room 120-140 font/het.

Ja es ezek tavalyi arak.
Vissza az elejére
VajtaZoltan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 14:57    Hozzászólás témája: cikk Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Ujsagiro vagyok (Budapesten) es arrol keszulok cikket irni, hogy ki miert valasztja Angliat, milyen lehetosegek vannak ott, mit vartok az ottani elettol, munkatol, miert mentetek ki, tervezitek-e, hogy hazajottok, mennyit lehet keresni, mennyibol lehet megelni, Magyarországgal osszehasonlitva milyen az uj eletetek, stb.
Ezt az emilt minden nap nezem: vajtazoltan@yahoo.com
Udv, Vajta Zoltan
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Következő
7 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban