Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 22:49    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ha esetleg hianyoztam valakinek... Nem tuntem el, nem haltam meg, csak sikerult delanglia egzetlen olzan kis falujaba kerulnom, ahol nincsnormalis net. Szomorú
Amint talalok valami megoldast azonnal bekapcsolodom ujra az itteni tarsasagi eletbe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 9:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
playaa írta:
Nem tudna v.ki belinkelni egy CV-t hogy hogy is kéne kinézni-e mibe tér el az ithoni formáktol meg hoyg mire térjek ki rá?

Mondjuk igy: http://europass.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1344/type.FileContent.file/CVTemplate_en_GB.doc

Ha nem voltal meg vezerigazgato, akkor szerintem nem szabad egy oldalnal tobbet irni. En a felso logot kiszedtem, atformaztam es tettem helyette egy fenykepet, amit itt allitolag nem szoktak, nehogy a kinezeted miatt diszkriminaljanak, de nekem ebbol soha nem volt gondom. Jo ha irsz meg egy kiserolevelet: max 5 mondat, amiben legyen benne, hogy UK-ben vagy, kishazank EU tagorszag, tehat dolgozhatsz UK-ben, mit csinaltal eddig (mindig azt, ami relevans az adott munka szempontjabol), miert vagy te a legalkalmasabb jelolt. Keveset irj, mert nincs idejuk sokat olvasni!

Igaz hogy eu az oldal, lehet hogy mas eu orszagba jo ez a cv, angliaban nem.

Mesteri CV iras ---gyertek az irodaba, ingyenes, de csak szemelyesen, nem neten keresztul.... kerjetek idopontot tolem...(ne gyertek egybol, szabadagon is lehetek mostanaban), de a telefonba modjatok hogy cv iras,.....
02089031808
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 19:03    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Sziasztok!
Ha esetleg hianyoztam valakinek... Nem tuntem el, nem haltam meg, csak sikerult delanglia egzetlen olzan kis falujaba kerulnom, ahol nincsnormalis net. Szomorú
Amint talalok valami megoldast azonnal bekapcsolodom ujra az itteni tarsasagi eletbe.

Jó tudni, már akartam neked irni, hogy mi újság veled. Örülök, hogy sikerült a dolog!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ancsa44
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyon jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt.
Ancsa vagyok, 29 éves, ápolónő. A férjemmel és a 6 éves fiammal szeretnénk kimenni szeptember környékén Londonba. Szerintetek el tudnék helyezkedni a szakmámban? Ha igen, mennyit keresnék ott kb.? A gyerekem még nagyon keveset tud angolul, még most kezdtem tanítgatni, őt be tudom íratni angol óvodába?
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 20:09    Hozzászólás témája: ápolónő Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem igen, ha beszélsz angolul, az egészségügyben nagyon sok álláslehetőség van.
Álláskeresőkön láttam. Pl itt:

http://europa.eu.int/eures/main.jsp?lang=hu&acro=job&catId=482&parentCategory=482

Viszont lehet hogy regisztrálnod kell magad, mint nurse, utána kéne járni.
Gyerekekkkel kapcsolatban nézd meg az ovi, bölcsi rovatot.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

El tudsz helyezkedni. Regisztrálnod kell magad a Nursing and Midwifery Council-nál, csak ezzel a regisztrációval lehet képesitett munkát vállalni. Ehhez valószinűleg kell a képesitésed forditása vagy hasonló, itt az oldal:

http://www.nmc-uk.org/
http://www.nhscareers.nhs.uk//nhs-knowledge_base/data/26.html
http://www.nhsprofessionals.nhs.uk/

Ha jól láttam, a fizetések évi 19ezernél kezdődnek, attól függ, mennyi tapasztalatod van és van-e specializálódásod. Sok ápolónőt keresnek.

6 évesen a fiad itt már iskolaköteles, már most intézni kellene az iskolát, valószinűleg elsőben fog majd kezdeni.
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 20:11    Hozzászólás témája: hű de egyszerre Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

Írok privát üzit!
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 22:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ancsa44 írta:
Sziasztok!

Nagyon jó, hogy megtaláltam ezt az oldalt.
Ancsa vagyok, 29 éves, ápolónő. A férjemmel és a 6 éves fiammal szeretnénk kimenni szeptember környékén Londonba. Szerintetek el tudnék helyezkedni a szakmámban? Ha igen, mennyit keresnék ott kb.? A gyerekem még nagyon keveset tud angolul, még most kezdtem tanítgatni, őt be tudom íratni angol óvodába?

Szia

Sajnos ketto honap arra sem eleg, hogy otthon megkapd a papirokat a regihez...
Kell kerni az NMC-tol regisztracios formot....kikuldik postan....be kell vinned azt a formot a Zrinyi utcaba...30 nap alatt visszakuldik kitoltve...ki kell egesziteni...stb...vissza az NMC-nek....ott kb 3 honap mire atneznek mindent...kernek meg pluszba minden fele papirt...szal kb fel ev mire megvan a regisztracio, jobb esetben 4 honap..
En augusztusban kezdtem el, es marciusban kaptam meg a kartyat....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
playaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 15. Szombat, 9:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ithonrol milyen papirokat kell/célszerű elintézni mielott kimegyek?
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 15. Szombat, 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

playaa írta:
Ithonrol milyen papirokat kell/célszerű elintézni mielott kimegyek?

Ez is ki lett már tárgyalva. Nem kell semmi, esetleg a képesitésed forditása, ha olyan, érettségi bizonyitványt és hasonlót nem érdemes. Papirokat majd itt kell intézni.
Vissza az elejére
Peter25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 15. Szombat, 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fiúk/Lányok!
Szerintetek kint mint tűzoltó, el lehetne helyezkedni?
Vissza az elejére
Bassoo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 15. Szombat, 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Londoni Magyarok!

Bocs ha nem jó helyen kérdezem,de tudnátok valami infóval szolgálni az észak londoni Southgate-ről? Ott kínálnak egy aupair állást, jó lenne valami infó a környékről.

üdv
Gyuri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ancsa44
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 17:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Letöltöttem az NMC-től egy Registering as a nurse or midwife in the U.K.-t és abban úgy értelmeztük, hogy 17 éves kor után kell elvégezni egy 3 éves képzést ennek first level-nek kell lennie,nem értjük, hogy mi a különbség a first és a second level között, vagy egyáltalán mi az? Továbbá " If your applicatoin is based on programmes that last less then three years.... or is based on secondary school level education, it will not meet our standards". Egészségügyi szakközépiskolai érettségim van és még elvégeztem egy 2 éves "Uniós jellegű képzést". Amúgy 10 éve dolgozom nővérként a Debreceni Egyetemen belgyógyászti osztályon. Az angolom egy kicsit gyenge még, légyszíves írjátok már meg, hogy van-e lehetőség angol nyelvű felzárkóztatásra vagy van-e valami gyorstalpaló iskola ami nem túl drága. Segítségeteket előre is köszönöm!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 21:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem a te képesitésed nem first level-nek felel meg, hanem rendesnek, csak itt más az iskolarendszer. Ha Xtazi legközelebb erre jár, biztosan ad felvilágositást róla, ő már végigcsinálta. Azt tudom, hogy nem EU-s ápolóknak el kell végezniük egy 6 hónapos átképző tanfolyamot munka mellett, persze fizetik, addig segédnővérként dolgozik az ember, de olyan sok külföldi ember van itt, hogy fognak majd támogatni.

Szerintem még az indulás előtt próbálj meg valami gyors tanfolyamot, itt van ugyan rengeteg nyelviskola, de nem tudom, milyen gyorsak. Úgyis meg kell tanulnod a gyógyszerek nevét és a speciális kifejezéseket.
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 7:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ancsa44 írta:
Sziasztok!

Letöltöttem az NMC-től egy Registering as a nurse or midwife in the U.K.-t és abban úgy értelmeztük, hogy 17 éves kor után kell elvégezni egy 3 éves képzést ennek first level-nek kell lennie,nem értjük, hogy mi a különbség a first és a second level között, vagy egyáltalán mi az? Továbbá " If your applicatoin is based on programmes that last less then three years.... or is based on secondary school level education, it will not meet our standards". Egészségügyi szakközépiskolai érettségim van és még elvégeztem egy 2 éves "Uniós jellegű képzést". Amúgy 10 éve dolgozom nővérként a Debreceni Egyetemen belgyógyászti osztályon. Az angolom egy kicsit gyenge még, légyszíves írjátok már meg, hogy van-e lehetőség angol nyelvű felzárkóztatásra vagy van-e valami gyorstalpaló iskola ami nem túl drága. Segítségeteket előre is köszönöm!

A szintekkel nem kell foglalkozni....ok azt tudjak, mert be kell kuldeni, hogy hany evig jartal iskolaba...eleg reszletes a form:)))
Az NMC oldala borzaszto kusza, szerintem hasznalhatatlan...toltsd csak ki ertelemszeruen a formot...es megy minden a maga utjan:))) ahogy olvasom a kepesitesed, es a munkatviszonyod ideje is megvan...szal nem lesz gond..

Latom csak sikerult bevezetniuk az angol nyelvu tesztet...pedig nagy tiltakozasok voltak ellene...

Ui:formot ha jol tom csak telefonon, vagy mail-ben tudsz kerni...
Ahogy latom csak sikerult bevezetniuk az angol tesztet....pedig nagy tiltakozasok voltak miatta...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  Következő
20 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban