Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

1ütt könnyebb?
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
manfred
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 17:40    Hozzászólás témája: 1ütt könnyebb? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Gondolom sokan vagyunk ugy azzal,h most menjek,v nem!?Tudok eleget,v sem!?Kikkel?Hova?Mikor?Mit?stb!Szeretnék én is 1x kiutazni,de én a körülnézösebb(állásilag)fajta vagyok!Ugyhogy ha van vki,vkik akik mostanában tervezik,h megprobálják a nagy utat az szóljon!Beszéljük meg és hátha...!Hátha összejövünk annyian,h 1 jó kis társasággal vágjunk neki!! Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 19:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azt javaslom, hogy arra készülj fel,hogy ha van valami gond, azt egyedül kell megoldani, illetve, nem biztos hogy másra számíthatsz........a lakótárs, stb.leléphet, ha kap máshol melót stb... és ne gondold, hogy ciki várni: én elhalasztottam vagy fél évvel az indulást, és még itthon vagyok, ami fix, hogy napi szinten nézem a netet...mit akarsz hoszútávon??? Mit próbálnál ki(szakmát, foglalkozást)? Hova mennél? Gummtree-t, monstert, jobcentre+t szoktam nézni, ha nem is ad melót, tudjam az árakat!!!!!!ezt magadnak megválaszolod, mindjárt tudssz orientálódni........
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 22:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy gondoltam megiscsak beleszolok.... Kacsintó
Manfred es Tdaniel ket teljesen kulonbozo kategoriak vagytok,remelem viszont,hogy Manfredben azert nem torted le teljesen a "harci" kedvet.
Tdaniel te inkabb "fontolva"halado vagy,ez jo,de batorsag es szerencse nelkul mit sem er !
Manfred ahogy latom egy jo tarsasaggal belevagna,hat rajta,csak szallast foglalj mindenfelekeppen !!!
Fuggoen attol,hogy mennyire vagy "nagy dumas" angolbol kezdheted jarni a varost nemi koltopenzzel (ez erosen fugg szokasaidtol,hogy mennyit hozol magaddal).
Csinalj meg otthon jopar CV-t,szukseged lesz ra,batrake a szerencse,de ovatosan kezeljuk azert ezt a szerencset,mindenesetre itt a forumon rengeteg infot gyujthetsz a kintletrol!
Sok sikert mindkettotoknek ! (Tdaniel,magambol indultam ki,de azt is hiszem ahogy te elkepzeled,csak ugy sokaig tart)
Vissza az elejére
Peter25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 9:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helloka.
Na én is beirok ide valamit: meg kell tanulnom angolul, erre a legjobb hely külföld. Nagyon kacsintgatok kifele, viszont pár kérdés: mérnök diplomám van, viszont az angolom basic. Nézegettem állásközvetítőknél ilyen árufeltöltő meg stb munkákat, szerintetek mennyire lehet megbizni bennük? Nem érdekel a pénz különösebben, kis helyen is elférek (193cm), a lényeg h angolul tanuljak meg. Ezermester gyerek vagyok, tudok festeni, csempét rakni, villanyt szerelni, (zsákot cipelni 50kg-ig), bár ezekről nincs papirom. Ezek jól fizetnek állítólag, ilyen munkát is el tudnék vállalni?
Ja és ha valaki egyedül indulna neki, keressen meg, együtt hátha könnyebb.
Peter
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 14:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eggyütt valóban könnyebb , úgyhogy egész jó ötlet ez a topik .

Mire én is megyek majd újra , bekérdezek majd én is , ki az aki szintén zenész ?! ( azért az nem árt ha kábé veled egykoru a valaki )

Nagyon komoly szinten kutudja eggyik ember a másikat egésziteni odakünn , ezt én is tapasztaltam , csak összetartás , na meg kitartás .

De ha otthonról akarsz intézni mindent az fényévekig tarthat mire kialakul valami és eggyáltalán nem biztos hogy meglessz a tuti , ( na meg azzal az is a gáz , hogy mire kialakulna valami , addigra otthon is kialakulhat bármi , aztán jön a dilemma : Menni vagy nem menni ? ) Nevető Nem kell félni a kudarctól , majd tanulsz belőle én is hazajöttem , de felgyüröm újra az ingújjam , aztán .......... hajrá magyarok !

London nem sétagalopp , neki kell menni angliának , nincs mese .

Nem jön össze elsőre ....... és akkor ? Akkor majd összejön másodikra , harmadikra .......stb .

Nagyon sok embert ismerek akinek másodszorra , harmadszorra jött össze , de azóta stabil az állapota !

Foci hasonlattal élve : A jó kapusnak van szerencséje ! Mosoly

Jó szerencsét ! Laza
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nem vagytok valogatosak a munkaban szerintem munka van csak az a lenyeg hogy legyen egy min. alap angolotok.
En ha most a helyetekben lennek szeptemberben jonnek a diakok miatt -most meloznak -meg a repjegy is olcsobb szept vegen.Egyebkent munka mindig van ha nem vagytok valogatosak pl takaritas mosogatas stb.. sokan igy keztek Mosoly
Szerintem az a legfontosabb hogy szallas es egy kis kezdo toke legyen es johettek is.
Szallas -Enci segit:)
Vissza az elejére
Peter25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a biztatást.
Mennyi tőke kell véleményed szerint? Alap angol megvan, meg elvállalok bármit, csak tanuljak meg angolul. Na jó, hímringyó nem leszek. Nevető
Vissza az elejére
pepto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello én aug 15-én indulok. Jön valaki akörül?
Vissza az elejére
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 2:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!!

Én ugy gondolom 1000 font mindenképp kell a kezdéshez, egy lap-top, meg pár doboz sanax:)
Ja és vegyél egy nyomtatot itt kinn, mert a fénymásolás rohadt drága és rengeteget fogsz elszorni.Mosoly
sok sikert!
Vissza az elejére
Peter25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 8:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neked is köszi a tanácsokat.
5 éve nem vettem be egy db gyógyszert sem, mi a sanax?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 8:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor hagyd ki a sanaxot. :-)Nyugtató-kedv javító.
Én sem szedek soha gyogyszert.Történt vagy 6 éve, hogy baromi ideges voltam, egy barátnőm reggel adott egy ilyen bogyót, hogy ettől megnyugszom.17 órát aludtam tőle egyhuzamban. Mosoly Mosoly
Munkakeresésnél nem túl előnyös. Mosoly
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz,0313, én családi okokból maradtam volna vissza, de az is igaz,nehezen bízok meg másban, egyebek mellett a diplomám bánta azt, hogy másra alapoztam(bíztam,hittem).................De te kintről többb joggal beszélsz, mint én,..........csak azt mondom, ha valaki arra készül, hogy minden a nyakába szakad, abból jobban jön ki, mint az,aki bízik abban, hogy majd ismerős,stb. eligazítja.............sok sikert, neked is!!!!!!!!!!!gyógyszer helyettt: böjt!!!!!!!!!!!!!csak víz, de nem ócska!!!!!1-2 nap.......
Vissza az elejére
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én olyan október elején-végén szeretnék kimenni, és utitársat keresnék, ha úgy alakul lakótársat. Ketten mégis biztosabb és szórakoztatóbb. Én dolgozni szeretnék, és valami sulit is ha sikerül. Írjatok és majd meglátjuk!
Üdv:Keszy! e-mail címem: k-szylvi@freemail.hu
Vissza az elejére
TotyaBarca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Szeptember végén szeretnék kiérkezni Londonba . Most ebben a pillanatban még nincs 100%-os dátumom de ügye jó előre tervezni. Útitársat vagy társakat keresek.A szállás is olcsóbb lenne ha többen mennénk . Hosszú távra tervezek, dolgozni és tanulni szeretnék.

Üdv. mindenkinek : Totya
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 14:39    Hozzászólás témája: utitárs Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én okt. 31.én indulok Londonba (Luton reptérre). Ha valaki ekkorra tervezi az útját, szervezhetnénk együtt, ha mást nem is, a reptéri transzfert.
Írjatok: k-szylvi@freemail.hu
Üdv:Keszy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban