Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NIN!!
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 6:59    Hozzászólás témája: nin Hozzászólás az előzmény idézésével

Hidd el 0313, nem én találtam ki. Az ID, útlevél kapcsán az a különbség hogy az személyazonosság igazolásásra szolgál, a NIcard nem. Én is ledöbbentem egyébként, pont azért mert ezt mondták.(nincs mit tenni vagy valami ilyesmi)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
london.ninocallcentre@jobcentreplus.gsi.gov.uk

ird oda hogy kersz ninot, az automata visszafog lokni egy urlapot, kitoltod ertelem szeuen es elkuldod. pa nap/het mulva jon level idopontal, terkeppel hogy mikor hova kell menned.....

egyszeru, de turelem kell....

Helló!
Én irtam erre az e-mail cimre, erre visszairták hogy ez egy extra bizalmas cim és mindent felejtsek el amit küldtek, ez valami virusvizsgálo
és különben sem létezik már. Esetleg nem tudsz mást?
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 14:17    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
Janesz írta:
Tudja vki hogy lehet megszerezni a National Insurance Numbert????
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!

Köszi!!

a JobCentre Plus-ban nekem adtak telefonszámot, amit fel kellett volna hívnom, és ott elmondták volna, hogy pontosan mi meg hogyan. de nekem pl a Worker Registration Scheme lezavarása után automatikusan adtak National Insurance Number-t.

Helló!

Mi az a Worker Registration Scheme ?
Egy ürlap amit a JobCentre Plus-ban kell kitölteni és miért Plus az más mint a JobCentre?
Megértő válaszod előre is köszi
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:31    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

A Home Office igy monitorozza, hogy hanyan dolgoznak itt az ujonnan csatlakozott EU tagallamokbol. Csak a kelet-europai munkavallaloknak kell itt regisztralni. Egyszer kell kifizetni erte 70 fontot, de ha munkahelyet valtasz, akkor az is jelezni kell nekik.

Idézet:
Egy ürlap amit a JobCentre Plus-ban kell kitölteni és miért Plus az más mint a JobCentre?

JobCentre es JobCentrePlus, egy es ugyanaz. Itt van az oldal, itt meg tudod nezni, hogy merre talalhato a legkozelebbi hozzad.
http://www.jobcentreplus.gov.uk

Ha NI Numbert akarsz vagy ide mesz es szemelyesen veszel el egy urlapot, vagy felhivod a 0845 6000 643 szamot, vagy sms-t kuldesz a 0845 6000 644-es szamra, es telefonon vagy sms-ben le tudsz rendezni magadnak egy appointmentet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 27. Péntek, 17:22    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Idézet:

A Home Office igy monitorozza, hogy hanyan dolgoznak itt az ujonnan csatlakozott EU tagallamokbol. Csak a kelet-europai munkavallaloknak kell itt regisztralni. Egyszer kell kifizetni erte 70 fontot, de ha munkahelyet valtasz, akkor az is jelezni kell nekik.

Idézet:

JobCentre es JobCentrePlus, egy es ugyanaz. Itt van az oldal, itt meg tudod nezni, hogy merre talalhato a legkozelebbi hozzad.
http://www.jobcentreplus.gov.uk

Ha NI Numbert akarsz vagy ide mesz es szemelyesen veszel el egy urlapot, vagy felhivod a 0845 6000 643 szamot, vagy sms-t kuldesz a 0845 6000 644-es szamra, es telefonon vagy sms-ben le tudsz rendezni magadnak egy appointmentet.

köszi a választ
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban