| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
judit7 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 6:59 Hozzászólás témája: nin |
|
|
| Hidd el 0313, nem én találtam ki. Az ID, útlevél kapcsán az a különbség hogy az személyazonosság igazolásásra szolgál, a NIcard nem. Én is ledöbbentem egyébként, pont azért mert ezt mondták.(nincs mit tenni vagy valami ilyesmi) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 14:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| bkriszta írta: | london.ninocallcentre@jobcentreplus.gsi.gov.uk
ird oda hogy kersz ninot, az automata visszafog lokni egy urlapot, kitoltod ertelem szeuen es elkuldod. pa nap/het mulva jon level idopontal, terkeppel hogy mikor hova kell menned.....
egyszeru, de turelem kell.... |
Helló!
Én irtam erre az e-mail cimre, erre visszairták hogy ez egy extra bizalmas cim és mindent felejtsek el amit küldtek, ez valami virusvizsgálo
és különben sem létezik már. Esetleg nem tudsz mást? _________________ gyuri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 14:17 Hozzászólás témája: Re: NIN!! |
|
|
| ntamas írta: | | Janesz írta: | Tudja vki hogy lehet megszerezni a National Insurance Numbert????
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!
Köszi!! |
a JobCentre Plus-ban nekem adtak telefonszámot, amit fel kellett volna hívnom, és ott elmondták volna, hogy pontosan mi meg hogyan. de nekem pl a Worker Registration Scheme lezavarása után automatikusan adtak National Insurance Number-t. |
Helló!
Mi az a Worker Registration Scheme ?
Egy ürlap amit a JobCentre Plus-ban kell kitölteni és miért Plus az más mint a JobCentre?
Megértő válaszod előre is köszi _________________ gyuri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:31 Hozzászólás témája: Re: NIN!! |
|
|
| Idézet: | | Mi az a Worker Registration Scheme ? |
A Home Office igy monitorozza, hogy hanyan dolgoznak itt az ujonnan csatlakozott EU tagallamokbol. Csak a kelet-europai munkavallaloknak kell itt regisztralni. Egyszer kell kifizetni erte 70 fontot, de ha munkahelyet valtasz, akkor az is jelezni kell nekik.
| Idézet: | | Egy ürlap amit a JobCentre Plus-ban kell kitölteni és miért Plus az más mint a JobCentre? |
JobCentre es JobCentrePlus, egy es ugyanaz. Itt van az oldal, itt meg tudod nezni, hogy merre talalhato a legkozelebbi hozzad.
http://www.jobcentreplus.gov.uk
Ha NI Numbert akarsz vagy ide mesz es szemelyesen veszel el egy urlapot, vagy felhivod a 0845 6000 643 szamot, vagy sms-t kuldesz a 0845 6000 644-es szamra, es telefonon vagy sms-ben le tudsz rendezni magadnak egy appointmentet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 17:22 Hozzászólás témája: Re: NIN!! |
|
|
| avnire írta: | | Idézet: | | Mi az a Worker Registration Scheme ? |
A Home Office igy monitorozza, hogy hanyan dolgoznak itt az ujonnan csatlakozott EU tagallamokbol. Csak a kelet-europai munkavallaloknak kell itt regisztralni. Egyszer kell kifizetni erte 70 fontot, de ha munkahelyet valtasz, akkor az is jelezni kell nekik.
| Idézet: | | Egy ürlap amit a JobCentre Plus-ban kell kitölteni és miért Plus az más mint a JobCentre? |
JobCentre es JobCentrePlus, egy es ugyanaz. Itt van az oldal, itt meg tudod nezni, hogy merre talalhato a legkozelebbi hozzad.
http://www.jobcentreplus.gov.uk
Ha NI Numbert akarsz vagy ide mesz es szemelyesen veszel el egy urlapot, vagy felhivod a 0845 6000 643 szamot, vagy sms-t kuldesz a 0845 6000 644-es szamra, es telefonon vagy sms-ben le tudsz rendezni magadnak egy appointmentet. |
köszi a választ _________________ gyuri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|