Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Melyik banban erdemes szamlat nyitni.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mityi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 2:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

Azert mondom, hogy tisztelet a kivetelnek, mert en is talalkoztam preciz es rendes holggyel, de ok is inkabb a 40-50 es feletti korosztalyhoz huztak. Nekem az nem jon be, hogy nemelyek cipovel nemcsak,hogy bemennek a lakasba, de az agyra is leulnek ugy. A macskaval v. kutyaval kinyalatjak a tanyerjukat. Tudom, hogy elmossak utana, de megis.... Az en kutyam kint el, meg van a kis talkaja es nagyon boldog igy.
Na jol eltevedtem a banki tematol mi?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 3:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem baj,ez jo lehet gondolatebresztonek.
Valakinek esetleg Oroszlanos temeja a Banki-szferaban ?
Ötlet
Nehogy komolyan vegye barki is...
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna oroszlános téma nincs nállam (ha az nem jó, hogy Oroszlán Sonja a legutóbbi Christopher Lambert filmben játszott, amit Maon forgattak) Amit kérdeznék: Ha hosszútávon szeretnék kinnt dolgozni, 1 éven túl, és nem Magyarországi cég kiküldötteként, akkor érdemes fenntartani a lakossági folyószámlámat??? Nagy lé nincs rajta, levettem mielőtt az Euró felment 280 körüli árfolyamra.... és haza utalni se ezen akarok majd........ Kösz az eddigieket, én ebből tanulok, orientálódok....!!!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A M.o.-i folyoszamlad akkor "csak" magyaran ketyeg.
Uresjarasban van,de fizetsz utana,szerintem felesleges,foleg szerintem itt kellene nyitnod egyet,hiszen itt az kell a fizeteshez.(marmint,hogy legyen mire utalnia az angol cegnek ).
Vissza az elejére
Mityi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 20:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En nem nevezem melyik banknal voltam otthon es megtartottam a lakossagi folyoszamlamat. Azt tapasztaltam, hogy a penzem csak fogyott es fogyott es fogyott....Mivel otthon felszamolnak kezelesi koltseget meg akkor is ha nem hasznalod a szamlat. En nekem nem erte meg fenntartani, mert abszolut de nem volt hasznalatban a szamla meg akkor sem ha hazamentem, igy megszuntettem. Felmondo level es szemelyi. Puff es kesz!
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a gyors hozzászólásokat!Igazából olyasmire gondoltam, hogy esetleg a számla megléte referenciának,könnyebb számlanyitási lehetőséghez jó,de asszem ezek után nem játszik ilyen szerepet.....
Vissza az elejére
tyrion
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 9:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A HSCB Passportjában az a pláne, hogy egy útlevéllel is lehet számlát nyitni, csak nagyon sok a sarcolás utaláskor.
EGyetlen alkalom amire gondolni tudok, hogy nekem arra okvetlenül szükségem van, az a lakás/szoba bérleti díj kifüzetése. Vagy inkább kézbe szokott ez menni? Ha álltalában nem is, elvetett ötlet abban reménykedni, hogy majd rábeszéljük...?

köszi
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tyrion írta:
Sziasztok!

A HSCB Passportjában az a pláne, hogy egy útlevéllel is lehet számlát nyitni, csak nagyon sok a sarcolás utaláskor.
EGyetlen alkalom amire gondolni tudok, hogy nekem arra okvetlenül szükségem van, az a lakás/szoba bérleti díj kifüzetése. Vagy inkább kézbe szokott ez menni? Ha álltalában nem is, elvetett ötlet abban reménykedni, hogy majd rábeszéljük...?

köszi

Nem Zavarban levő itt nem lehet a rabeszelessel semmire se menni, itt nincsenek kiskapuk, rendezetten es fair modon jarnak el mindenkivel..
Vissza az elejére
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

6-án érek Londonba, megmondaná valaki, hogy a bankok mai állása szerint hova érdemes elmennem számlát nyitni, ahol nem húznak le nagyon de nem is kérik cserébe édesanyám anyakönyvi kivonatát Nagyon boldog? És mi a különbség a cash debit és credit kártyák közt, mert nekem hiába a 7 oldal végigolvasása ez sem derült ki világosan.

Köszi: DereX
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

derexhun írta:
Hello!
6-án érek Londonba, megmondaná valaki, hogy a bankok mai állása szerint hova érdemes elmennem számlát nyitni, ahol nem húznak le nagyon de nem is kérik cserébe édesanyám anyakönyvi kivonatát Nagyon boldog? És mi a különbség a cash debit és credit kártyák közt, mert nekem hiába a 7 oldal végigolvasása ez sem derült ki világosan.

A hol-ra nincs valasz, probalkozz. Attol fugg mennyi penzed van, hol fogsz dolgozni, milyen ugyintezot fogsz ki, stb.

cash card: csak penzt tudsz vele felvenni automatabol
debit card: fizetni tudsz vele (es persze penzt is felvenni automatabol) a folyoszamlad (+overdraft) terhere
credit card: fizetsz vele a hitelkereted erejeig, aztan a honap vegen visszafizeted a banknak (reszben vagy egeszben, kamattal vagy anelkul).

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
derexhun
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
derexhun írta:
Hello!

A hol-ra nincs valasz, probalkozz. Attol fugg mennyi penzed van, hol fogsz dolgozni, milyen ugyintezot fogsz ki, stb.

debit card: fizetni tudsz vele (es persze penzt is felvenni automatabol) a folyoszamlad (+overdraft) terhere
credit card: fizetsz vele a hitelkereted erejeig, aztan a honap vegen visszafizeted a banknak (reszben vagy egeszben, kamattal vagy anelkul).

-seci

Köszi!

Akkor legértelmesebb megoldás a debit, ha jól értem. Ezt adnak élből, ha ügyes vagyok és minden papírt viszek, vagy van ennek vmi különleges feltétele? Overdraftot élből adnak rá, vagy azt kérelmezni kell? Ha ezen is van hitelkeret, akkor mi értelme van a creditnek? Arra esetlegesen több hitelt adnak? A debit használható pl neten repjegyvásárláshoz is ha jól olvastam az eddigi hsz-eket ugye? Bocs a sok kérdésért de szeretem érteni, hogy mit miért kell tennem és az miért lesz jó nekem... Nagyon boldog

Üdv: DereX

szerk.: rájöttem... a crediten nincs saját pénz ugye? Ott csak a bankét használod...
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 17:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

derexhun írta:
Akkor legértelmesebb megoldás a debit, ha jól értem. Ezt adnak élből, ha ügyes vagyok és minden papírt viszek, vagy van ennek vmi különleges feltétele? Overdraftot élből adnak rá, vagy azt kérelmezni kell? Ha ezen is van hitelkeret, akkor mi értelme van a creditnek? Arra esetlegesen több hitelt adnak? A debit használható pl neten repjegyvásárláshoz is ha jól olvastam az eddigi hsz-eket ugye? Bocs a sok kérdésért de szeretem érteni, hogy mit miért kell tennem és az miért lesz jó nekem... Nagyon boldog

szerk.: rájöttem... a crediten nincs saját pénz ugye? Ott csak a bankét használod...

Overdraftot nem szoktak egyubol adni. debit kartyaval vehetsz mindent, sot olcsobb a repjegy, ha azzal rendeled.

Az angol bankrendszer - tapasztalatunk szerint - a"multod" szerint osztalyoz. Azaz ha azt latjak, hogy jon rendszeresen penz a szamlara, nem megy minuszba, rendesen fizetsz, nincs veled gond, akkor te kerhetsz es a kereseidet nem utasitjak el. [Peldanak okaert en egy ebedidoben felvettem 23K szemelyi kolcsont 2 banktol, igaz 1,5 eves "szeplotlen" szamlatortenettel...] Sot automatikus emelik az overdraft illetve credit limiteded, keres nelkul is.

Szoval amikor nyitod a szamlat, sokat szamit, hogy te a "Na meg egy toketlen ureszsebu kulfoldi" vagy, vagy mondjuk ugy nyitod a szamlat, hogy van rendes lakcimigazolasod, munkahelyed/szerzodesed es mondjuk a szamlat nem 10 font kezdoosszeggel akarod megnyitni, hanem mondjuk 500 fonttal. Mert a 10 fontos szamlara munkaszerzodes nelkul en sem adnek mast, mint cash cardot...

Es felre ne ertsen senki, nem azok ellen vagyok, akik kijonnek szerencset probalni ures kezzel es agyberleteznek, csak belekepzelem magam annak a helyebe, akinel te szamlat akarsz nyitni. Te kinek milyen szamlat nyitnal? Mikor gorbitened meg azokat az egyenes szabalyokat???

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

derexhun írta:
seci írta:
derexhun írta:
Hello!

-seci

Köszi!

Nyilvan, a debit card nagyon jo lenne, ha annyira egyszeru lenne megkapni..de nem..itt megfelello "eloelettel" kell, hogy rendelkezz ahhoz, hogy a bankok megbizzanak benned es kapj egy debit card-ot. Credit kartyarol 2-3 ev utan elkezdhetsz almodozni, de meg nem biztos, hogy kapsz.

Altalaban mindenki cash carddal kezd..sajna.. ez a nagy helyzet.. Ha mar vagy 6 honapja vagy a banknal,es bebizonyosodik a szamukra, hogy rendesen vezeted a szamladat, esetleg upgrade-elik a szamladat, es kerhetsz debit card-ot..
Vissza az elejére
tyrion
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 0:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van egyáltalán bármi esély úgy munkát találni, hogy nincs még bankszámlám?
Vissza az elejére
Marksz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 12:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az létezik hogy az itthon ingyenes, ill nagyon olcsó bankon belüli és bankközi átutalásért elkérnék 15-20fontokat?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
6 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban