Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Del-londoni, del-angliai kismamak, kisgyermekes anyukak
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 0:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miert, van olyan opcio, hogy ha valaki fel a szulesti fajdalomtol akkor csaszaroztatja magat?
Ez tok hulyeseg ha igy van, a csaszarrol ugy hallottam, eleg komoly mutet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mityi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 0:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezek szerint meg ebren vagytok lanyok. Huhu! Nem csak en vagyok ilyen ejszakai bagyolyka!
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 0:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem, hogy sokan ebren vagyunk. Csak en most egy Pizzeriaban dolgozom, amig nem leszek childminder vagy konyvelo, amiket tervezek, es hat az 12-kor zar.
De mindjart megyek alukalni.
Neked is jo ejszakat kivanok, meg a babanak is a hasadban.
Vissza az elejére
Mityi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 1:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Muci!

Neked is jo ejszakat, de ha mar elmentel aludni, akkor pedig jo reggelt, mivel mar masnap van.
Kedves Muci! Nagyon erdekes kombinacionak talaltam a jovobeli terveidet. Childminder vagy bookkeeper? Az egyik egy teljesen humanus munka, a masik pedig teljesen az ellentete. Papirok es szamok. Ez most hogy mukodik?
Egyebkent valahol megtudlak erteni, mert egy idoben en is orvos akartam lenni, viszont nem tulsagosan birom a ver latvanyat, viszont segiteni szeretek embereknek. Tehat megkell talalni a kozeputat. De egyaltalan letezik ilyen? Latod en is milyen biztos vagyok mindenben.
Na puszi!
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mityi

Otthon magan tanar voltam (matekot, kozgazt, szamvitelt tanitottam) de ugyanakkor, foleg nyaron, meg holtszezonokban babysitterkedtem is.

Szerintem ez a ketto tok jol kiegesziti egymast, legalabbis szamomra.
A babakba, meg a szamokba is belefaradsz egy ido utan, akkor valtassz, es tok jo.

Ha meg mar mind a kettobe belefaradtal, fozol egy jo babgulyast, vagy bringazol, ez mindent semlegesit.
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 11:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyebkent nem jol fejeztem ki magam: nem vagy, hanem es> a childminderseget egy masik lannyal egyutt szeretnem csinalni, kesobb, amikor mar konyvelek is, felmunkaidoben.
Igy lesz idealis az eletem.
Na szia.
Vissza az elejére
Mityi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 20:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja igy mar ertem kedves Muci! Az a lenyeg hogy szeretsd azt csinalni, amit csinalsz.
Vissza az elejére
Szabina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:26    Hozzászólás témája: Re: Sziasztok itt eva 79! Hozzászólás az előzmény idézésével

eva79 írta:
Sziasztok én Éva vagyok!
Elég régen látogattam meg már azt az oldalt. És örömmel látom hogy kismamák is írnak ide. Nekem van egy 7 éves fiam,igaz mi még csak egy éve lakunk kint,de ö már nagyon jól beszél angolul.Nem ment könnyen,de sikerült.Most babát várok,de még nagyo az elején járok. Rengeteg kérdésem lenne miver a fiamat még otthon szültem, igy eléggé félek az iteni szüléstöl! Ha tudtok osszátok meg velem véleményeiteket,hogy mielynek a dokik ,milyen vizsgálatok vannak stb.
Holnap megyek elöször dokihoz.Hát kiváncsi leszek. És persze arra is hogy Mityinek mi lesz a kisbabája! Nagyon örülök hogy ennyi anyuka és még pocakos kismama írogat ide. Ja és Mucinak gratulálok ügyi vagy!!!!
Mindenkinek sok puszi! Éva Nagyon boldog Nagyon boldog

Szia Éva!

Én júliusban jöttem ki a hét éves fiammal a férjem - magyar- már április óta itt dolgozik, ide helyezte a cége. Ami megragadott, hogy neked is 7 éves fiad van, s irod, már jól beszél angolul. Kiváncsi lennék a Ti történetetekre, hogyan illeszkedett be a suliba, kapott e egyéb segitséget ott, hogyan fogadta a fiad az idegen környezetet stb. Az én fiam most szeptemberben kezdi a 2. osztályt de csak egy pár szót tud angolul, s nem nagyon akar suliba menni, mert félénk, s tart tőle, hogy nem ért majd semmit. Mellesleg én is kicsit félek, ahogy közeledik- mi van ha nem tud beilleszkesni? Köszi a válaszod
Szabina
Vissza az elejére
eva79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 10:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Szabina!
Bocsi hogy csak most válaszolok,de otthon voltunk mo-ba.
Augusztus 16.án mult egy évve hogy kijöttünk,a férjem után.A kisfiam szeptemberbe ell is kezte a sulit.Talán én jóbban féltem mint ö.Sajnos ö is elég félénk ,és gátlásos.Igy neki majdnem 1 év kellet mire megszolalt.Mindent értet,de nem beszélt. Én már tiszta ideg voltam.Van külön foglalkozás nálunk ,de sajna iskola válogatja.Valahol jóbb ,valahol roszabb.Nem igazán közlékenyek,hogy mit csinál a gyerek a suliba,és hogy fejlödöt-e már valamennyire.Általában csak a szülöin mondanak valamit,és nálunk nem
sűrün van.Roland most volt 7 éves augusztusban,és ö 3.ba megy.De itt minden lassaban megy mint otthon,nekik 3.ig kell megtanulnijuk írnui olvasni.Hát a Rolinak van még mit tanulnija Nagyon boldog De sebaj senki se sürgeti.
Most jöttek ki a barátaink, egy három tagu család.
Náluk is van egy 6 éves kislány,ö is suliba jár.Szerencsére ugyan oda mint a fiam.De ennyi elég is rolunk Nagyon boldog Ti merre laktok ?
Mivel foglalkozik a párod? Te fogsz dolgozni ?
És még egy csomo kérdésem lenne. Nagyon boldog
De mára enny,kell tartogatni máskorra is.
Várom válaszod,sziasztok!
Éva
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mlaura
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 8. Szerda, 15:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!A férjem már több,mint egy éve él Londonban,én a gyerekekkel a jövő év során szeretnék kiköltözni.Sajnos a férjem még nem keres túl jól.Nekem lenne munkám-ha más nem minimálbéres-,de úgy látom a gyerekek "elhelyezésével" lesz egy kis gondunk.A nagyobbik lányom 9 éves, a kicsi csak 2,5.Valóban olyan nehéz az "ovodai" elhelyezést megoldani?Gondolok itt a helyhiányra és a magas költségekre.Ha van tapasztalatod,írj!Ti hogyan oldottátok meg?Egyáltalán meg lehet élni egy 4 fős családnak heti 5-600 fontból?
Vissza az elejére
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. November 8. Szerda, 23:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eva79 írta:
Szia Szabina!
Bocsi hogy csak most válaszolok,de otthon voltunk mo-ba.
Augusztus 16.án mult egy évve hogy kijöttünk,a férjem után.A kisfiam szeptemberbe ell is kezte a sulit.Talán én jóbban féltem mint ö.Sajnos ö is elég félénk ,és gátlásos.Igy neki majdnem 1 év kellet mire megszolalt.Mindent értet,de nem beszélt. Én már tiszta ideg voltam.Van külön foglalkozás nálunk ,de sajna iskola válogatja.Valahol jóbb ,valahol roszabb.Nem igazán közlékenyek,hogy mit csinál a gyerek a suliba,és hogy fejlödöt-e már valamennyire.Általában csak a szülöin mondanak valamit,és nálunk nem
sűrün van.Roland most volt 7 éves augusztusban,és ö 3.ba megy.De itt minden lassaban megy mint otthon,nekik 3.ig kell megtanulnijuk írnui olvasni.Hát a Rolinak van még mit tanulnija Nagyon boldog De sebaj senki se sürgeti.
Most jöttek ki a barátaink, egy három tagu család.
Náluk is van egy 6 éves kislány,ö is suliba jár.Szerencsére ugyan oda mint a fiam.De ennyi elég is rolunk Nagyon boldog Ti merre laktok ?
Mivel foglalkozik a párod? Te fogsz dolgozni ?
És még egy csomo kérdésem lenne. Nagyon boldog
De mára enny,kell tartogatni máskorra is.
Várom válaszod,sziasztok!
Éva

Szia Éva,

Ne haragudj, a kissé elfeledkeztem erről a fórumról s most fedeztem fel a hozzászólásodat. Amit leírtál a fiadról, az szórol szóra illik a mi fiunkra is ! Sok mindent megért már, a kiejtése százszor jobb mint az enyém, de nem nagyon szólal meg az iskolában. Nem is nagyon szeret bejárni - pedig szerintem itt sokkal inkább gyerekbarát az oktatási rendszer, mint otthon, több hangsúlyt helyeznek a készségek és a viselkedés fejlesztésére, mint a lexikális ismeretek oktatására. Szóval azt mondod, hogy egy év volt, mire a fiad meg mert szólalni ? Remélem az én fiam előbb fog....

A kérdéseidre válaszolva, mi Ware-ben lakunk, Londontól kb 20 mföldre északra, egy bájos történelmi kisvárosban a Lee folyó partján. A férjem Tesco központjában dolgozik a pénzügyi osztályon. Én is szeretnék dolgozni, de egyelőre a nyelvet tanulom mert elég passziv nyelvtudással jöttem ki. Heti háromszor 3 óra, elég kemény tanfolyamra járok, de nem tul jó, ezért keresek valakit akivel közösen járhatnék magántanárhoz.Te tanulsz angolul? Meddig tervezitek az angliai tartózkodást? Esetleg végleg ?Hogyan tetszik itt az élet?Jártok valahová szabad időtökben?Hol laktok?
Én a fiammal egy évre tervezzük, a férjem kicsit tovább, jövő decemberben jár le a szerződése. Mi elég sokat utazgatunk a környéken, láttuk Yorkot, Windsort Kelet Angliában is voltunk, Grenwichben de időnként bemegyünk Londonba is, sok még a látnivaló ott is.
Üdvözlet:Szilvi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban