Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 8. Szombat, 22:03    Hozzászólás témája: igen Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt hiszem igaza van 0313-nak.

Csak egyet nem értek:
Valaki vadidegenektől kér segítséget, aztán lenagyszájúzza őket...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 8. Szombat, 23:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia

Semmi sincs eltulozva, tenyleg nem konnyu, nem lehetetlen semmi sincs eltulozva.
En meg csak a harmadik napja vagyok kint, de reggel 7-kor ébredek és éjfélkor fekszem.
Nehez munkát találni, menni kell és nem elég 120 fonttal(ilyet mar lattam a 3 nap alatt) kijonni.
Olvasd, es probalj meg a legjobban felkeszulni.
ne kifogast keress, hanem munkat.
Azt nezd , hogy hogyan tudsz megfelelni ezeknek es kitartast.
Mindig kap mindenki valaszt.

Sok sikert
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 8. Szombat, 23:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A £120.-rol annyit,hogy en is e korul jottem ki,marmint a megmaradt penzemet illeti.Nagyon keves,de azert nem is kell mindjart £4-500.-ra gondolni.
Ha indulasnak nem mindjart £1.-os internetkavezokkal,meg sorozgetesekkel kezdi az ember,akkor £120.-is eleg lehet egy darabig,nemmondom hogy 1 honapig .
Mindenki annyival jon amennyit be tud valtani......
A munkakereses az legyen intenziv !
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 0:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Initiale, én azt nem értem, hogy te azt mondod, voltál kinn, és tudod, milyenek a lehetőségek. Akkor miért szorulsz bárki segitségére, ha tudod, hogy lehet munkát találni? És ha jól emlékszem, én ajánlottam a menyasszonyodnak egy lehetőséget pincérként, nem is reagáltál rá. Felesleges e-maileket váltani valakivel, mielőtt válaszolnak az irására, mert mindenkinek csak ugyanazt tudja mondani az ember, és ehhez nem kell tudni a személyes hátterét. És még azt sem irtad meg, hogy mihez értetek és mennyire tudtok angolul, akkor hogy várod el, hogy bárki is segitsen? Aki régebben él itt, jobban ismeri a helyzetet, mint te, az utóbbi egy évben főleg nehéz lett a helyzet, rengeteg a bevándorló és minden munkára van tucat jelentkező. Nyugodtan elhiheted, hogy ha valaki tudna munkát, máris szólna. Én sajnos a fentin kivül semmiféle munkát nem tudok.
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kissrobert-nek: milyen allast keresel?

Initialnak:
Az elobbi hozzaszolasom arra vonatkozott, hogy NEM LEHET OTTHONROL allast talalni. Tele van London kelet-europaiakkal (foleg lengyelekkel - elkepesztoen sokan vannak!) , diakokkal - sajat tapasztalatbol mondom, hogy azokat az allasokat, amikhez nem sebesz professzornak kell lenned 1-2 nap alatt betoltik es valogathatnak a jelentkezok kozt! Nem fognak arra varni, hogy te repjegyet keresgess otthon vagy idebuszozz! A mult heten 1 napig volt kint egy pub ablakaban, hogy pincert keresnek, mert nem kellett tovabb varni egy megfelelo jelentkezore. Ha latok delelott egy hirdetest kiersz este 6-ra amikor az esti shift kezdodik? Na errol beszelek!

Initiale nagyon durva vagy - nagyon ki akarsz kerulni ide, de azzal, hogy mindenkinek nekirontasz nem fogsz elorebb jutni! Tudok praktikus tanacsokat adni - de te itt ugy viselkedsz, mint az egyszeri ember a haz tetejen, aki varja, hogy a joisten megmentse az arviz elol (ha valaki nem ismeri a viccet, szoljon!).

A penz valoban nagy ur, tudok olyanrol, aki a 10 eves Suzukit es olyanrol is, aki a szamitogepet adta el vagy hitelt vett fel, hogy itt lehessen. Nem te vagy az egyetlen! A lehetosegeket vedd eszre es nem azt, hogy nem toljak a feneked ala a lakast meg az allast!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 10:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem ismerem, de kíváncsivá tettél. Mosoly
Vissza az elejére
playaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 15:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mekkora tulkinálat van különben egy átlagos munkára hányszoros?

Ja avicet én sem ismerem!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kozkivanatra a vicc:

Az egyszeri ember falujat elonti a megaradt folyo. A viz meg csak a haz aljaig er, de o ahelyett, hogy menekulne, felmaszik a haz tetejere es imadkozni kezd az istenehez, hogy mentse meg ot. Hivjak a szomszedai, hogy elviszik kocsival, de o nem megy, mondvan, hogy neki megigerte a joisten, hogy megmenekiti. A viz mar az ablakokig er, amikor jonnek a katonak motorcsonakkal es hivjak, menjen veluk. De az egyszeri ember oket is elkuldi, mondvan, hogy ot megmenti az istene. A viz mar ellepi az ablakokat, amikor jon egy helikopter, ledob egy kotelet erte, de a mi emberunk veluk sem hajlando elmenni, mondvan, hogy nem mehet, mert ot a joisten fogja megmenteni. Mire a joisten leszol az egbol: Kuldtem erted kocsit, motorcsonakot, helikoptert, mit gondoltal hogy foglak megmenteni?

ez a mi csaladunkban egy alapvicc. a tanulsaga: aki nem el a lehetosegeivel, az csak magara vethet!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

playaa írta:
Mekkora tulkinálat van különben egy átlagos munkára hányszoros?

Ja avicet én sem ismerem!

A hanyszorosra nem tudok valaszt adni, csak annyit, hogy sokszoros - de nem remenytelen! A mi hazunkba most jott egy magyar fiu (pincer), aki 3 nap alatt talalt munkat, de kb. 100 db kinyomtatott CV-vel erkezett, az elso dolga volt GB mobilszamot szerezni es 2 napig reggeltol-estig jarta a varost, igy a 3. napon mar volt munkaja. Azt mondjuk hozza kell tennem, hogy jol beszel angolul - nem az igeidoket hasznalja jol, hanem megert szinte mindent es ot is megertik! Szerintem inkabb a "first comes first serves" erv ervenyesul - ha talanak egy megfelelo, csapatba illo (erre itt sokkal nagyobb hangsulyt fektetnek,mint otthon) embert, akkor nem tokolnek, felveszik. Na ilyen embert nem tart sokaig talani - az en ismeretsegi koromben, mi vendeglatasban dolgozunk!
Vissza az elejére
playaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudna v.ki belinkelni egy CV-t hogy hogy is kéne kinézni-e mibe tér el az ithoni formáktol meg hoyg mire térjek ki rá?
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

playaa írta:
Nem tudna v.ki belinkelni egy CV-t hogy hogy is kéne kinézni-e mibe tér el az ithoni formáktol meg hoyg mire térjek ki rá?

Mondjuk igy: http://europass.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1344/type.FileContent.file/CVTemplate_en_GB.doc

Ha nem voltal meg vezerigazgato, akkor szerintem nem szabad egy oldalnal tobbet irni. En a felso logot kiszedtem, atformaztam es tettem helyette egy fenykepet, amit itt allitolag nem szoktak, nehogy a kinezeted miatt diszkriminaljanak, de nekem ebbol soha nem volt gondom. Jo ha irsz meg egy kiserolevelet: max 5 mondat, amiben legyen benne, hogy UK-ben vagy, kishazank EU tagorszag, tehat dolgozhatsz UK-ben, mit csinaltal eddig (mindig azt, ami relevans az adott munka szempontjabol), miert vagy te a legalkalmasabb jelolt. Keveset irj, mert nincs idejuk sokat olvasni!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A CV-be én sosem szoktam beirni az állampolgárságot, születési dátumot és nemet. Más CV-jén sem láttam ilyesmiket beirva, pedig elég sok megfordult a kezemben... Ja, iskolák nevét semmiképpen sem kell beirni, és azt sem, hogy melyik város, csak Hungary. Nem érdekli őket, és csak bezavarodnak tőle, és félrehajitják, hogy nem értik. Végzettséget ne szó szerint forditsunk. És azt sem kell beleirni, hogy valaki beszél angolul, mert az ugye egyértelmű, és nem érdekli őket az sem, hogy milyen szinten, és MO-n milyen nyelvvizsgáid vannak. Ha van itteni vizsgád angolból, érdemes beirni. Röviden ennyi.
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakozom az elottem felszolalohoz,tokeletes hozzaszolas.
En is igy gondolom,es igy is fogom csinalni !
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 9. Vasárnap, 23:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="HenriettaWH"]A CV-be én sosem szoktam beirni az állampolgárságot, születési dátumot és nemet. Más CV-jén sem láttam ilyesmiket beirva, pedig elég sok megfordult a kezemben... quote]

Egyik baratunkhoz erkezett egy visszajelzes, hogy koszonik a jelentkezeset, de a fizikai igenybevetel miatt mindenkeppen ferfit keresnek - Zsoltnak hivjak, hetekig huztuk ezzel! ..... Nekem pedig volt olyan allasinterjum, ahol nem tudtak, hogy Mo az EU tagja es nem kell vizum a munkavallalashoz.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 8:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Ha nem voltal meg vezerigazgato, akkor szerintem nem szabad egy oldalnal tobbet irni.

Ha meg voltal, de nincs angol - ilyen iranyu - tapasztalatod, akkor jobb, ha nem is irod.

A felesegem otthon erosen executive beosztasban volt (raadasul ket mernoki diplomaval), itt a kovetkezo ket indokkal jonnek(jottek) vissza a megpalyazott allasok:
a. (executive munka) You have no UK experience. Why don't you apply for a job that helps you to gain UK experience in the field?
b. (aktatologato munka) You are too qualified for this job. Why don't you apply for one that meets your experience?

Igy aztan lett 2 CV-je, egy dummy meg egy valodi... Es maig (tobbnyire) aktakat tologat... Igaz, ez foleg a mi pechunk, mert a kornyekunkon nincsenek csomagolastechnologiara szakosodott cegek/gyarak (ami van, ott mar regen be van toltve az allas)

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Következő
19 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban