Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Kent!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kent!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tuki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 19:47    Hozzászólás témája: Kent! Hozzászólás az előzmény idézésével

Forgó szemek Mar irtam a "baratkeresos" forumba (Evanak), de senki nem jelentkezett.
Halo!!! Van itt rajtam kivul vki? (Sittingbourne, Gillingham, Rochester?)
pusz, Tuki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
melcsy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!!!

Kentből irsz?? Ha minden jol alakul szerintem én is
oda megyek dolgozni. Nevető
De még nem biztos. Zavart
Milyen neked ott??
Miota vagy kint??
Vannak barátaid??
Vissza az elejére
tuki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 18. Szerda, 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

December 27-en erkeztem, de meg nincsenek barataim. Ezert irogatok minden lehetseges forumba. Ma megyek 2x suliba, talan osszetudok hozni vmi programot a csajokkal.(1 portugal es 4 cseh osztalytarsam van)
Sok mindent nem tudok irni, mert nem nagyon sikerult meg korulneznem, de nyugis. Nekem talan tulzottan is, en szivesen bulizgatnek. Remelem alakul a dolog. Kacsintó
Pusz
Tuki
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:25    Hozzászólás témája: SZIA TUKI! Hozzászólás az előzmény idézésével

GABI VAGYOK!

20-ÉVES, ÉS NAGY VÁGYAM, HOGY KI TUDJAK MENNI A NYÁRI SZÜNETBE ANGLIÁBA DOLGOZNI, CSAK AZ A BAJ, HOGY SEMMI TAPASZTALATOM NINCS AZ EGÉSZBEN!
TUDNÁTOK SEGÍTENI???
A NYELVET ALAP FOKON TUDOM TEHÁT BEMUTATKOZÁS, MEG ILYENEK.
OTT AHÓL VAGYTOK NEM TUDNÁTOK NEKEM SEGÍTENI, VAGY ESETLEG VALMI MELÓ NINCS-E OTT??
MINDEGY, HOGY MILYEN MUNKA, AMUGY ÉN ILYENEKRE GONDOLTAM, HOGY MOSOGATÁS, MEG TAKARÍTÁS.
JÓ LENNE MAGYAROKKAL LENNI!
LÉGYSZI ÍRJATOK!
SZIASZTOK. GABI
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 21:29    Hozzászólás témája: Re: SZIA TUKI! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi írta:
GABI VAGYOK!

20-ÉVES, ÉS NAGY VÁGYAM, HOGY KI TUDJAK MENNI A NYÁRI SZÜNETBE ANGLIÁBA DOLGOZNI, CSAK AZ A BAJ, HOGY SEMMI TAPASZTALATOM NINCS AZ EGÉSZBEN!
TUDNÁTOK SEGÍTENI???
A NYELVET ALAP FOKON TUDOM TEHÁT BEMUTATKOZÁS, MEG ILYENEK.
OTT AHÓL VAGYTOK NEM TUDNÁTOK NEKEM SEGÍTENI, VAGY ESETLEG VALMI MELÓ NINCS-E OTT??
MINDEGY, HOGY MILYEN MUNKA, AMUGY ÉN ILYENEKRE GONDOLTAM, HOGY MOSOGATÁS, MEG TAKARÍTÁS.
JÓ LENNE MAGYAROKKAL LENNI!
LÉGYSZI ÍRJATOK!
SZIASZTOK. GABI

Szia Gabi!
Ha jól emlékszem, eddig azt írtad, h leginkább a nyelvet szeretnéd gyakorolni! Akkor ne magyarokkal akarj együtt lakni, mert soha a büdös életbe nem fogsz előbbre jutni nyelvtudás terén! Főleg ha csak pár hónapra akarsz kimenni.
Nem éri meg egy rakat pénzt belefeccölni a kiutazásba, mert az nem fog megtérülni 1-2 hónap alatt és még a nyelvet sem fogod tudni tanulni magyarok közelében!
Így ne menj ki!
Akkor inkább menj el nyelvsuliba itthon abból a pénzből, amit a kiutazásra szánsz!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 23. Hétfő, 14:03    Hozzászólás témája: HELLO BEDETT! Hozzászólás az előzmény idézésével

Síró vagy nagyon szomorú KÖSZÖNÖM, HOGY FELVILÁGOSÍTOTTÁL!
LEHET, HOGY EGY KICSIT CSALÓDOTT VAGYOK, MERT MÁR TÉNYLEG NEM TUDOM, HOGY MIT CSINÁLJAK.
VALAKI AZT MONDJA, HOGY MENJEK KI VALAKI AZT, HOGY MÉG VÁRJAK VELE 1-ÉVET, MINT PL: AZ ANGOL TANÁROM PEDIG AZ ANGOLOM MOST FÉL ÉVRE 4-ES.
TE MIT GONDOLSZ TE IS EZEN A VÉLEMÉNYEN VAGY????, HOGY VÁRJAK VELE.
TUDNÁL NEKEM TANÁCSOT ADNI, HOGY MIT CSINÁLJAK.
REMÉLEM, HOGY AZÉRT NEKED SZERENCSÉD LESZ!
CSAK TUDOD ÉN ÚGY VAGYOK, HOGY HA MÁSNAK SIKERÜL AKKOR NEKEM MIÉRT NE Szomorú
AHOL ÉN LAKOM ÚGY MENT KI 2-CSAJ,AKIKET ISMEREK HOGY A NYELVET SE TUDTA.
ÉS MÁR KINT VANNAK 2-ÉVE!
NA!!!
SZERINTED???
TE MENNYIRE TUDOD AZ ANGOLT AMÚGY????
NA JÓ LÉGY, KÖSZI, HOGY MEGHALLGATTÁL.
MAJD ÍRJ, VAGYIS VÁLASZOLJ!
KÖSZI: GABI
Vissza az elejére
bedett
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 23. Hétfő, 18:15    Hozzászólás témája: Re: HELLO BEDETT! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi!

Ha az angol tanárod -akinek a szavára azért csak kéne adni- azt mondja, még nem elég jó az angol tudásod, akkor inkább tényleg költsd a kiutazásra szánt pénzt arra, h tovább fejleszd és várj még 1 évet. 1 év egyáltalán nem sok idő! Sőt még nyersz is vele, mert addigra szorgalommal olyan jól megtanulhatod a nyelvet, h sokkal nagyObb biztonságérzettel fogsz kimenni és nem arra fogsz hagyatkozni, h ez mit mond, annak hogy sikerült stb... Akkor már biztosan el tudod majd magad dönteni, h Neked mi a legmegfelelőbb!!!!! (De akkor tényleg leülsz minden nap és beseggelsz 10-20 szót - az egy év alatt már 3650-7300 szó!!!! és nem vesz igénybe sok időt. Persze ha olyan lusta vagy, mint én, akkor vagy szedd magad össz nagyon vagy esélytelen minden nap rávenni magad erre Nagyon boldog )

Mellesleg az, h a suliban 4es az angolod igazából lószart se ér (bocsánat a kifejezésért). Nekem 5ös vol, már nyelvvizsgám is van, de tényleg csak arra elég, h takarítónak v szobalánynak menjek. Te meg írtad -ha jól emlékszem-, h 2 szakmád is van. Inkább várd meg, h eljuss olyan szintre, h ezeket tudd hasznosítani!

Az, h másnak sikerül, egyáltalán nem vonja maga után, h akkor az összes többi embernek is sikerülni fog!!! Et ugyanis több dologtól függ. Pl.: elsősorban: talpraesettség!!!, nyelvtudás, pénz (van e elég pénzed, h biztonsággal kimenj, még ha 1-2 hónapig nem is találsz állást) stb.

Szóval én amondó vagyok, amit leírtam Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

-különben én is úgy döntöttem, h még várok a kiutazással és inkább fejlesztem az angolom. Mert lehet, h vannak kint segítőkész emberek, de az mégis jobb, ha Te magad is 100%-osan biztos vagy abban, amit csinálsz, megérted, amit mondanak Neked ...

(Én 1 hónapot már töltöttem kint angol 5-ös osztályzattal, és igaz, h nem adtak el, de kimenetelkor azt hittem, többet érek majd vele...)

bedett (Berni Nagyon boldog )
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 12:09    Hozzászólás témája: Re: Kent! Hozzászólás az előzmény idézésével

tuki írta:
Forgó szemek Mar irtam a "baratkeresos" forumba (Evanak), de senki nem jelentkezett.
Halo!!! Van itt rajtam kivul vki? (Sittingbourne, Gillingham, Rochester?)
pusz, Tuki

Tuki:)

Pontossan merre is laksz?
Mi kicsit lentebb mint Rochester... (Herne Bay)
En is probaltam mar erre elo magyarokat keresni, de nem sok sikerrel:(

Udv
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 14:36    Hozzászólás témája: SZIA BEDETT! Hozzászólás az előzmény idézésével

SOKMINDENBEN VAN IGAZAD AMIT ÍRTÁL!
HOGY , HOGY NEM MÉSZ KI????
LEHET, HOGY AZ LESZ A JÓ, HOGY TÉNYLEG MARADOK MÉG ITTHON 1-ÉVET, ÉS ADDIG TANULOM AZ ANGOLT.
LEHET, BÁR NEM TUDOM,HOGY MI LESZ MÉG NYÁRIG.
LEHET, HOGY ÖSSZE JÖN, LEHET, HOGY NEM!!!
ADDIG IS TANULOM AZ ANGOLT ELÉG KEMÉNYEN!

LÉGY JÓ: GABI Mosoly
Vissza az elejére
Andi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabi ha nem nyomtatott betűvel írod az üzeneteidet is el tudjuk olvasni.Tudod nem illik, mert ez a kiabálást jelenti a fórumokon.
Tehát ha meg tennéd, hogy nem kiabálsz.....
thx
Vissza az elejére
Emimi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 15:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Birminghamből van valaki? Szállást keresek és egy kis segítséget helyismereti témában.
Köszi
Vissza az elejére
Nita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 12:08    Hozzászólás témája: tuki Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia tuki

en itt vagyok Qveenborough-ba Gilligamtol kb 10 percre vonattal ha gondolod osszefuthatnank.

Anita
Vissza az elejére
Nita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 12:15    Hozzászólás témája: Gabi Hozzászólás az előzmény idézésével

SZia Gabi

En ugy jottem ki Angliaba,hogy meg csak 6 honapja tanultam angolul aupairkent kezdtem.Es most ismet kint vagyok aupairkent es hamarosan mas munkat probalk keresni.az angol tudasom kb annyit javult mintha ott Magyarorszagon tanultam volna 5 evig.
Javaslom,ha kiakarsz jonni gyere aupairkent es mellette jarhatsz nyelv suliba.Itt kint gyorsabban es konnyebben fogsz tanulini,mert minden angol.
Tapasztalatom;ha elmegyek a boltba es ha valamit nem ertek megnezem a szotarba aztan azt egybol tudom,mert van mihez kotni.
Szerintem konnyebbes gyorsabb itt kint Angliaba tanulni mint Magyarorszagon.
Ha ki akarsz jonni gyere ki de elott regisztrald magad 1 aupair ugynokseghez minel hamarabb.

1 javaslat, ha van 1 allmod sose add fel legy eros es kemeny.Ez az en mottom.

SOK SIKERT Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Nita
Vissza az elejére
Babrala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Felkiáltás

azert jo latni h nem vagyok ezekkel a problemakkal egyutt mint , baratok szerzese, egyedullet, angol tudas ...

en Guilboroughban lakom egy csaladnal ez egy kis falu ( meg bolt sincs) Northampton 15 perc kocsival. En szeptemberben jottem nem vettek fol egyetemre igy gondoltam egyet es itt vagyok h nyelvet tanuljak meg ne szarjak el egy evet az eletembol semmittevessel.
Mar sikerult egy mellekallast is szereznem egy etteremben pencernoskodom. De kicsit elegem van belole mert erosen erzem h nagyon kihasznalnak sokkal tobbet dolgozom mint az angolok es erzem h fele annyira sem tisztelnek. Kicsit szar erzes csak azert mert nem beszelem tokeletesen a szaros nyelvuket es neha segitsegre szorulok ha egy vendeg ker tolem valamit es eppen nem ertem ( azert ilyen egyre kevesebbszer fordul elo Nagyon boldog ) szoval ugy erzem h mas hely utan nezek, nem adom fol a remenyt nem minden angol bekepzelt, lasd a csaladom ahol a szulok segitettek mellekallast keresni, ugyh azt hiszem szerencses vagyok valamilyen teren.

Persze a baratok es a bulizas nagyon hianyzik szoval ha valaki a kozelben lakik az ne habozzon es vegye fel velem a kapcsolatot Felkiáltás Laza
Vissza az elejére
Attila027
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 3. Péntek, 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Nita!

Láttam, hogy au pair ként mentél.
Van ötleted illetve tudnál adni címet ahol lehet au pair - állás után érdeklődni?

Segítségedet nagyon szívesen vennem.
Előre is köszönöm.

Írj a fórumba vagy a címemre
köszi mégegyszer
e-mail: majoros-ati@fw.hu

szia
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban