Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mennyi 30 ?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 7. Péntek, 10:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

remek, mint látszik, Frenky mester beletrafált, nem csak huszonévesek vannak itt, sőt! Ja Sir Roger Moore-t egy időben újra szinkronizálták, de le kellett állítani , mert az új hang túl bájgúnáros volt egyesek szerint....Tegnap meg volt szerencsém Derricket az új szinkronnal (Újlaky Dénes, a régi, Szabó Ottó meghalt vagy 7 éve...Harry Klein: dr. Besenci Árpád) látni....Mi volt a kérdés a korommal Frenky??? Koravén vagy kortalan Sokkolt ?? (nincs harag, Vicces viszonylag otthon vagyok a harmincas évek világában...talán az zavart meg... Forgó szemek ) még annyit, ha már magasabb korúakról van szó, a filmben már 404 éves Adrian Paul (hegylakó,a sorozatbeli) csaja magyar, szoktak Törökbálinton lenni a családnál, és Duncan McLeod pár szót jól tud magyarul!!!

Sajnos csak ősztől leszek kinnt, addig várom/juk a beszámolót az eseményekről itt a fórumban...

Judit7! Jobbulást Nagyon boldog , és nem biztos hogy a kinnti műtét jobb lett volna, másoktól úgy hallottam, inkább hazarepülnek , de nem kezeltetik kinnt a bajukat...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 7. Péntek, 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözlök mindenkit újfent ! Kacsintó

Kedves Judit !

Teljességgel megértelek , sajnos nekem is volt negatív tapasztalatom kint
de igyekeztem kezelni , én láttam is egysmást , nem csak hallottam .

Pontosan azért nyitottam ezt a topikot mindenkinek , hogy mire kimegyek újra , addigra legyen pár hasonló gondolkodásu ember , akivel lehet bulizni , stb . Én is valószinüleg szeptember körül érkezem , pont ezen dillemázok most , ....... hogy agusztus vagy szept ? Kezednek meg jobbulást , gyógyujj meg aztán start ! Kacsintó

kézcsók

ui : Szerintem is jobb hogy otthon kezelteted a kezed , mint kint .

Henrietta !

Semmi gond ...... én aggódni ?! ááááá hova gondolsz , részeről is csak poen volt , udvarolni egyébként is élőben szoktam . Mosoly

Dani !

Roger Moore-al kapcsolatban még annyit hogy amikor ittjárt hazánkban és bemutatták neki Láng Józsefet mint a magyar hangját , csak ennyit mondott " hmmmm ...... jobb mint az eredeti " Mosoly télleg így volt .

Egyébként ne is emlitsd az újraszinkronhangokat , agyonveri a régit , nem jók . A koroddal kapcsolatban , csak poenkodtam , mint te is . Mosoly

Bájgúnárról meg csak annyit hogy pont tennap volt az ismét dühbe jövünk az ertéelen..szétröhögtem az agyam ....pedig hanem 30 szor láttam má akkor eccer se Nevető de a legnagyobb duma a filmbe pont ez volt : ( mikor bemutakozik Terence Hill ( "bájgúnár" ) Dud Spencer-nek

idézem :

Bud Spencer : " Részedről a szerencse ... bájgúnár " Nevető Nevető az kész

Üdv neked

Charlie Firpo-t "látták , hallották " Kacsintó
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 15:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:

Bájgúnárról meg csak annyit hogy pont tennap volt az ismét dühbe jövünk az ertéelen..szétröhögtem az agyam ....pedig hanem 30 szor láttam má akkor eccer se Nevető de a legnagyobb duma a filmbe pont ez volt : ( mikor bemutakozik Terence Hill ( "bájgúnár" ) Dud Spencer-nek

idézem :

Bud Spencer : " Részedről a szerencse ... bájgúnár " Nevető Nevető az kész

Üdv neked

Charlie Firpo-t "látták , hallották " Kacsintó

Az Es megint duhbe jovunk, es nem ismet. Mosoly Csak a pontossag kedveert. Mosoly

"Kiszallsz magadtol, vagy megvarod, hogy kidobjalak?"
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Judit 7 orulj es adj halat az istennek hogy otthon csinaltak meg a kezed!
En hazarepultem hogy normalisan felszurjak a fulem:)))
Jobbulast neked egyebkent

Tdaniel írta:
remek, mint látszik, Frenky mester beletrafált, nem csak huszonévesek vannak itt, sőt! Ja Sir Roger Moore-t egy időben újra szinkronizálták, de le kellett állítani , mert az új hang túl bájgúnáros volt egyesek szerint....Tegnap meg volt szerencsém Derricket az új szinkronnal (Újlaky Dénes, a régi, Szabó Ottó meghalt vagy 7 éve...Harry Klein: dr. Besenci Árpád) látni....Mi volt a kérdés a korommal Frenky??? Koravén vagy kortalan Sokkolt ?? (nincs harag, Vicces viszonylag otthon vagyok a harmincas évek világában...talán az zavart meg... Forgó szemek ) még annyit, ha már magasabb korúakról van szó, a filmben már 404 éves Adrian Paul (hegylakó,a sorozatbeli) csaja magyar, szoktak Törökbálinton lenni a családnál, és Duncan McLeod pár szót jól tud magyarul!!!

Sajnos csak ősztől leszek kinnt, addig várom/juk a beszámolót az eseményekről itt a fórumban...

Judit7! Jobbulást Nagyon boldog , és nem biztos hogy a kinnti műtét jobb lett volna, másoktól úgy hallottam, inkább hazarepülnek , de nem kezeltetik kinnt a bajukat...
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Frenky Mosoly

en is a 30-s kozze tartozom papiron de nem sokan hiszik el es en sem erzem erzem annyinek magam Mosoly
Remellem fogadod a 30-s holgyeket Brightonbol is Mosoly)
Remellem nekem is kuldesz meghivot:)
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lugi írta:
szia Frenky Mosoly

en is a 30-s kozze tartozom papiron de nem sokan hiszik el es en sem erzem erzem annyinek magam Mosoly
Remellem fogadod a 30-s holgyeket Brightonbol is Mosoly)
Remellem nekem is kuldesz meghivot:)

Kedves Lugi

Mindennképp küldök meghívót , naná Kacsintó

Brighton egyébként is a szivem csücske Laza

kézcsók

Ui : Aki beregisztrál ide , annak külön küldök meghívó ! ( kérés nélkül is )V.I.P Kacsintó De egyébként is publikus lessz hogy hol , mikor van a part-y !
Vissza az elejére
esanyi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 15:11    Hozzászólás témája: Brighton Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Augusztus elejen utaznek ki Brightonba, tud segiteni valaki egy kiado szobaval?
Valaszokat elore is koszonom.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 14. Péntek, 16:34    Hozzászólás témája: Re: Brighton Hozzászólás az előzmény idézésével

esanyi írta:
Sziasztok

Augusztus elejen utaznek ki Brightonba, tud segiteni valaki egy kiado szobaval?
Valaszokat elore is koszonom.

Sanyi !

Javaslom irj az Enci-nek egy pár sort ha kiadó szoba kell , ugyanis ő itt az üzemfőnök !

Egyébként meg van egy garmada témába vágó topik , kiadó szobákkal kapcsolatban .

üdv
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 16. Vasárnap, 23:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi Frenki Edi vagy! Mosoly Nagyon boldog
En imadom Brightont ! Vegul is ide is johetnel es akkor nem kell messzire mennem a partyra Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Cupp neked
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 17. Hétfő, 9:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lugi Mosoly

Semmi gond , majd csinálunk nálatok is egy party-t végulis miért ne ?!

Fakultatív felülünk a vonatra aztán go-a part-y Mosoly

kécsók
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 0:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaj Frenky en ugy gondoltam hogy ide josz lakni meg dolgozni.
Na es persze partyzni:) Mosoly Mosoly
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 0:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OH Frenky GO A PARTY vagy GOA PARTY? en a GOA partynak jobban orulnek Mosoly
Cupp
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké odamegyek lakni meg dolgozni .... partyszervezőmanagernek Laza

( kellemesest a hasznossal jeligére ) Mosoly

Pont azért irtam kicsit kreativ módon hogy : go-a part-y Mert így egymondatba belefért az eszencija .

Szerinted miért úgy irtam ahogy ? Kacsintó

na látod

cupák
Vissza az elejére
Petrik
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 21. Péntek, 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Én is jelenkeznék a harmincaskörbe !

Ha még lehet . Mosoly
Vissza az elejére
appleveell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 24. Hétfő, 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Frenkly! Nagy "franc" vagy a képed alapján, és ez jó, életrevalónak látszol, vagyis ugy nézem a beirásaidből, hogy az is vagy. Nna nekem nyilván nem kellett volna ide irnom, mert én sajna jóval több vagyok már Nálad is...nemhgy a harmincas nőknél.... És csak most fogok kiutazni Angliába, ... 8 év USA után. Szomorú Legyen szép napod, minden jó Neked. Szia
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Következő
2 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban