Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mennyi 30 ?
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 4. Kedd, 16:53    Hozzászólás témája: Mennyi 30 ? Hozzászólás az előzmény idézésével

Warning! Kizárólag angliai magyarok részére lett létrehozva a topik !

Érdekelne mekkora náció képviselteti magát londonban 30 as téren !?

Ugyan én most itthon vagyok , de azért kábé tudom a részarányt , azomban 30 fölöttiek nincsenek annyian Londonban , mint mondjuk a 20 as klub ! Laza

Ezt most csak azért irtam le , mert mikor kint voltam kicsit meglepődtem az egyfőre jutó 30-as (single) hölgyek láttán. Sokkolt ( magyar vonatkozásban persze )

Ennek okán , ha valkinek van kedve "regisztrálhat" ebben a topikban , értesitem majd ha lessz valami hepening . Kacsintó

Én 37 vagyok ugyan , de monták már : " Frenky nyugottan letagadhatnál 10 évet és akkor az istennek nem nézel ki többnek mint 50 ! Nevető

( ez volt a humorbonbon )

üdv nektek Kacsintó

Ui : A fotó természetesen nem engem "ábrázol" Kacsintó nekem nincs képem hozzá , hogy ,feltegyem magam Nevető

Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Október 19. Csütörtök, 12:42), összesen 6 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 4. Kedd, 22:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, en 31 es fel vagyok, es szivesen ismerkednek, csak felek ez tonkretenne a hazassagomat.
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 1:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na,haliho en 34 vagyok. Kacsintó
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 6:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En 37 vagyok a ferjem pedig 41.
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na csupa ferjes asszony irt neked.

Pedig igy fenykeprol szimpi vagy. Jo ferjanyagnak tunsz, tenyleg. Szoval biztos nepszeru leszel, csak hajra.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért azt gondoltam hogy menni fog a szekér ( de azt nem hogy ennyire )
Nevető

Hölgyeim , köszönöm hogy megtisztelnek bizalmukkal ! ( én nem külömben ) respect Laza

Hölgyeim , uraim csak bátran , nem kifejezetten azért nyitottam ezt a topikot hogy feleséget keressek ( aztán kituggya ) Forgó szemek

Na meg "elsősorban" nem csak magam miatt , hanem ugye a harmincas társadalom miatt . Mert ugye azt láttam kint Londonban hogy "kissebségben" vagyunk mi 30-asok ( bár én már inkább a negyvenhez vagyok közel ) Síró vagy nagyon szomorú Mosoly

Úgyhogy szervezek egy két összejövetelt majd kint , hogy ugye ne legyünk széjjel . Nevető Úgyhogy nyugodtan lehet irni , ( jönni ) férjestül , vagy anélkül , baráttal , barátnővel na meg persze egyedül . ( aki akar az majd úgyis összejön ) De elsősorban azért hogy hogy ne érezzük magunkat kint "egyedül" .

Mucinak meg külön köszönöm a pozitív felszólalást !

Aszongya jó férjanyag Nevető

Mongyuk nem jársz messze a valóságtól , mikor kint voltam egy velünk egy koru " csaj" a következőt monta :

"Frenky , én amikor először megláttalak azt hittem hogy egy 3 gyerekes családapa vagy."

erre én

Na persze csak most csere üdültetésen vagyok Londonban , mert megunta a pacekomat az asszony . Nevető

Csak jelzem hogy aki ezt mondta .... pont volt férjnél 2 gyerekkel , csak 2 hétre elkülte a ház ura Londonba a "mamit" .

Na nem kell semmi "roszra" gondolni csak a vizsgái miatt volt akreditálva a hölgy Londonba , én meg vigyáztam rá .

( kecskére káposztát ) Nevető

Maradok tisztelettel : kécsók Laza
Vissza az elejére
ildyko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Frenky!

Nem mondod...!!! Tenyleg 37 eves vagy???
Egyebkent en is azt gondoltam Roldad, hogy mar nos emberkent neveled pulyaidat... Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

Ja es mit keresel most otthon? Visszahuzott a szived a "mamikakhoz"? Mester... nem mondod...??? De ha mar itt tartunk hogy van Mariska nened? Na jo, tudom az egy masik topik, azert legyszi-legyszi ne szedd madj le a fejem, joooo???!!! Mosoly

Ebbe a 30-as buliba en is beneveznek. Bar meg nem vagyok 30-as, de ma-holnap ott leszek, es tok jo lenne magyarokkal talizni es bulizni, vagy egyszeruen csak dumcsizni a sajat nyelvunkon!

Szoval szolj leccike ha van valami!

Vidam hetet mindenkinek!
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ildyko !

Igen 37 vagyok..... miért ? ( nem tehetek róla ha többnek nézek ki ) Nevető

Hogy nős ember volnék ?

Nem fogod elhinni , se kutyám se macskám Mosoly

Mit keresek itthon .....na látod ez jókérdés...ezt én is sokat kérdezem magamtó Nevető

Na kicsit komolyra forditva ...azért vagyok itthon mert tavaly nem minden klappolt odakünn......úgyéreztem bölcsebb ha hazajövök egy időre , szerkesztek még egy kicsit a dolgon .....aztán Back to the future ! Nevető

Mariska nénémről az adott topikban , válaszneked.hu !

Viccessz ? Csodálkozó Te leszel az némbör van Mosoly akinek első iziben küldöm a meghívót , viájpi ..... ha valami össznépi hángérien van London szerte ! Kacsintó haló

üdv nektek

Ui : Mindenkinek ! Semmi gond ha nem vagy még harminc , nem kizáró ok ! Mosoly Csak a mellkasom szőrös a szivem nem ! Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is ebbe a csoportba tartozom, 32, és egy találkának örülnék, rád már főleg kiváncsi vagyok!
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ups ,én is 32 vagyok,múlok és Frenky, bátran tagadj le 6 hónapot legalább!!!!!!!!! Ördög nem késtél le semmiről, volt évfolyamtársam nagybátyja 52 évesen nősült úgy, hogy aztán 4 gyerekes apa lett.......szóval van perspektíva!!! (anthony Quinn is 82 felett még 2 gyereke lett, ennek nem örült annyira a többi 11 korábbi) Kacsintó
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 5. Szerda, 23:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze csak batran,minnel kesobb annal..... Nevető
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 10:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is csak majdnem 30 vagyok, de azért csatlakoznék. Jó tudni hogy vannak jó fej emberkék odakinn. Nagyon boldog Most én is itthon vagyok pihizni, de szertenék ott lenni.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 14:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vers mindenkinek !

Kössz a hozzászólásokat , igyekszem prioritást nem kimélve válaszolni egyben , de mégis külön külön ! Mosoly

Először is üdvözlöm a sok harmincas regisztráló tagot Mosoly és egyben igérem , mindenkit időben értesitek majd , ha lessz egy kis összeröfi odakünn a ködös albionban ! ( de ahoz elébb megkell hogy érkezzek mert ugye nem art ha én is ott vagyok ) Mosoly

Henrietta !

Örülök hogy örülsz Mosoly ( én nem kevés b )

Szóval kiváncsi vagy rám Forgó szemek újúj ...... de ne számiccs semmi nagyra a paramétereim kábé a giz(d)ai piramissal eggyenértéküek . Nevető

A fenti fotó csak egy kisplasztika , kozmetikázva lett a frizurámat meg úgy kértem kőcsön hogy mutassak valahogy és ezek után még elvittük "kicsit" cizzellálni a photoshop-ba ! Laza Nevető

kisskezicsók

T Dani !

Na végre , legalább megtuttuk a korodat ...bár ha engem kérdezel én ebben a koromban fiatalabb voltam Ördög Nevető egyébként ha bulizni akarsz majd , akkor neked is kint kell lenned , mert lehet hogy ez a "műsor" interaktív de a londoni nem az lessz ! Nevető ( ez nekem is szól nemcsak neked ) Mosoly

üdv

Kedves Judit !

Miaszhogy vannak yofej emberkék Londonban , Laza ( nem kérdés ) vannak ám ..... de azt figyeld majd ha mindenkit összegereblézek és eggyütt kovászólódunk akkor milyen lessz a part-y Nevető

Úgyhogy jó lessz a ha csomagosz te is Kacsintó

kézcsók

Üdvözöl mindenkit ! Roger Moore ( magyar hangja : rádzser nyúl Forgó szemek )

Tudom én is hogy Láng József volt a magyar hangja , de nem véletlen hogy nem irtam be.....mert aztán még férre értik eggyesek Nevető Nevető
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Frenky!
Azért írtam amit írtam, mert sajnos van 1-2 tapasztalatom kevésbé jófej hazámbéliekkel. Szomorú Illetve hallottam egy s mást.
Én sajnos, úgy néz ki, csak 6 hét múlva mehetek, kisebb kézműtét miatt. Amit talán jobb lett volna kint.
Mindenkinek szép napot.
Judit
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne aggódj, Fenky, nem a paramétereidre vagyok kiváncsi, és én sem büszkélkedhetem az enyéimmel... Amúgy sem vagyok szabad, szóval nincs mitől tartanod!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Következő
1 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban