Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kinti magyarok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 23:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-LH- írta:
Időközben Krisz térképét használva rájöttem, hogy a stadion annyira északon van hogy nincs rajta már a térképen. Zavart Tehát szeretnék egy egybetérképet a neten valahol ahol északLondon is rajta van.Krisz tudsz segíteni?

A Stansted-rol meg annyit,hogy megy ugyan vonat,de 24 font a jegy EGY utra.A Stansted Express-re gondoltal,ugye?Oda-vissza 48 font,tehat erdemesebb a lassubb,de sokkal olcsobb National Express-t hasznalni.Egy utra az csak egy tizes.
Itt meg is tudod nezni a "to and from our airport"-nal:

http://www.stanstedairport.com/

Legutóbb Krisz972 szerkesztette (2006. Január 20. Péntek, 23:39), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 23:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-LH- írta:
Időközben Krisz térképét használva rájöttem, hogy a stadion annyira északon van hogy nincs rajta már a térképen. Zavart Tehát szeretnék egy egybetérképet a neten valahol ahol északLondon is rajta van.Krisz tudsz segíteni?

Gyaaaj,ha az Asenal stadiont keresed,ne add fel,mert oda megy metro.Nincs kinn az annyira...
Tessek,itt egy metroterkep,azon meg is talalod.A sotetkeken (Piccadilly Line-n) keresd jobbra felfele.A kettes metrozonaban van... Nevető

http://www.tfl.gov.uk/tfl/pdfdocs/colourmap.pdf
Vissza az elejére
kozmogyevocska
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 19:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

abban kérném a segítségeteket, hogy miként tudok legolcsóbban és aránylag gyorsan cambridgebe jutni a gatwickről? az átszállás nem érdekes, nem jövök zavarba tőle, sokkal fontosabb, hogy ne vigyel el a költségvetésünk jelentős részét.
eddig nem találtam semmit Szomorú
aránylag sos, mert feb.7-én indulunk!
jöhet mail is: kozmogyevocska@estmail.hu
előre is köszi
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kozmogyevocska írta:
sziasztok!

abban kérném a segítségeteket, hogy miként tudok legolcsóbban és aránylag gyorsan cambridgebe jutni a gatwickről? az átszállás nem érdekes, nem jövök zavarba tőle, sokkal fontosabb, hogy ne vigyel el a költségvetésünk jelentős részét.
eddig nem találtam semmit Szomorú
aránylag sos, mert feb.7-én indulunk!
jöhet mail is: kozmogyevocska@estmail.hu
előre is köszi

Szia !

Bemesz a repterrol a Gatwick Expressel 12 fontert a Victoria stationra,onnan National Express -sel 9.70-ert 3.5 orat Cambridge-ig buszozol.

Krisz

http://www.nationalexpress.com/home/hp.cfm
Vissza az elejére
Robertk
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 23. Hétfő, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem éppen ez a téma,de kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy kb. mennyi fonttal érdemes neki indulni Londonnak,úgyhogy kihúzd egy vagy másfél hónapig,és előre nincs lefixálva semmi sem!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 23. Hétfő, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Robertk írta:
Sziasztok!

Nem éppen ez a téma,de kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy kb. mennyi fonttal érdemes neki indulni Londonnak,úgyhogy kihúzd egy vagy másfél hónapig,és előre nincs lefixálva semmi sem!

Ha semmi fixed nincs,akkor sok.Masfel honapra 1000 font szukosen eleg,ha elsore talalsz olcso szallast.
Vissza az elejére
Robertk
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 6:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kösz Krisz!Kb. én is így számolgattam!
Vissza az elejére
bagaju
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Márciustól a férjemet a cége (TESCO) kihelyezte Londonba 7 hónapra. szeretnék én is utána menni a kisfiammal aki 20 hónapos. Sajnos még nem tudom London melyik részére kerülünk. nyugtassatok meg, hogy nem leszünk egyedül Szomorú
Detty
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 17:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Meg sosem jartam Londonban, de szinte minden nap arra gondolok mikor telik le az a bizonyos 1,5 ev meg, mire befejezem tanulmanyaimat es ki tudok menni. Viszont majus-junius elejen a baratommal tervezzuk, hogy megyunk 4 napra Londonba. Az lenne a kerdesem azoktol akik mar ismerik Londont, hogy szerintetek mit erdemes ebbe a 4 napba besuriteni. Miket nezzunk meg es, hogy milyen messze van Stonehenge Londontol (mert nagyon meg szeretnem nezni). Ja es meg egy fontos kerdes: melyik fapados legitarsasagot ajanljatok (marmint melyik reptertol olcsobb bejutni Londonba?). Nevető
Vissza az elejére
Detty
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 17:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Judit (bagaju)!

En azt hallottam ismerosoktol, akik kint eltek Angliaban, hogy lepten-nyomon magyarokba lehet botlani...ne izgulj, nem leszel egyedul.
Vissza az elejére
vera2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Judit!

Londonban tényleg sok magyar van, én pl. két hét múlva utazok. szóval ha tényleg van kedved magyar szót hallani, nekem is írhatsz. én is minél több emberrel meg akarok kint ismerkedni.

Vera
Vissza az elejére
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 11:13    Hozzászólás témája: Bejutni Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Detty írta:
Sziasztok!

Meg sosem jartam Londonban, de szinte minden nap arra gondolok mikor telik le az a bizonyos 1,5 ev meg, mire befejezem tanulmanyaimat es ki tudok menni. Viszont majus-junius elejen a baratommal tervezzuk, hogy megyunk 4 napra Londonba. Az lenne a kerdesem azoktol akik mar ismerik Londont, hogy szerintetek mit erdemes ebbe a 4 napba besuriteni. Miket nezzunk meg es, hogy milyen messze van Stonehenge Londontol (mert nagyon meg szeretnem nezni). Ja es meg egy fontos kerdes: melyik fapados legitarsasagot ajanljatok (marmint melyik reptertol olcsobb bejutni Londonba?). Nevető

Helo Detty
Mindenképp érdemes egy napot rászánni városnézésre busztúrával egybekötve. Ebbe még belefér a Tower is, és onnan is indulnak városnéző buszok. Én a Madame Tussaud's-ot sem hagynám ki, jó mulatság. A Stonhenge kb 150 km, kétórás buszozás, tehát az is egy nap.
Aztán itt van még Camden és a Soho, ami egyenlő éjszaka, buli, züllés. Szerintem ennyi elég négy napra. De Londonhoz talán négy hét is kevés lenne Vicces . A legolcsobb bejutni a Luton-ról;11.20 , aztán Gatwick;14.00, és végul a Stansted kb;16.00 vonattal. A busz valamivel olcsóbb, de lassúbb.
Vissza az elejére
b_brigi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 8:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Szeretnék megismerkedni Londonban élő magyarokkal, tudtok segiteni?
Légyszi irjatok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
retrolany
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 17. Hétfő, 12:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olyanba szeretném a segítségeteket kérni, hogy a lutoni reptérről hogyan tudok leggyorsabban és legegyszerűbben eljutni cambridge-be?
Aki tud írjon! THX!
Vissza az elejére
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 15:07    Hozzászólás témája: ??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Syasztok!!!Sikeresen regisztem...Hol is kezdjem...A párommal neki szeretnénk látni a nagy világnak,indulni akarunk ki London környékére!!!Kérlek benneteket aki tud jó rossz tapasztalatokat...h vágjunk neki ennek azegésznek...stb. írjon nekünk!!!Nagyon fontos lenne a segítségetek!!!Várjuk a válaszokat!!!kösy előre is!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban