| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Július 4. Kedd, 16:53 Hozzászólás témája: Mennyi 30 ? |
|
|
Warning! Kizárólag angliai magyarok részére lett létrehozva a topik !
Érdekelne mekkora náció képviselteti magát londonban 30 as téren !?
Ugyan én most itthon vagyok , de azért kábé tudom a részarányt , azomban 30 fölöttiek nincsenek annyian Londonban , mint mondjuk a 20 as klub !
Ezt most csak azért irtam le , mert mikor kint voltam kicsit meglepődtem az egyfőre jutó 30-as (single) hölgyek láttán. ( magyar vonatkozásban persze )
Ennek okán , ha valkinek van kedve "regisztrálhat" ebben a topikban , értesitem majd ha lessz valami hepening .
Én 37 vagyok ugyan , de monták már : " Frenky nyugottan letagadhatnál 10 évet és akkor az istennek nem nézel ki többnek mint 50 !
( ez volt a humorbonbon )
üdv nektek
Ui : A fotó természetesen nem engem "ábrázol" nekem nincs képem hozzá , hogy ,feltegyem magam 
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Október 19. Csütörtök, 12:42), összesen 6 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
muci Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 4. Kedd, 22:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia, en 31 es fel vagyok, es szivesen ismerkednek, csak felek ez tonkretenne a hazassagomat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
0313 Haladó

Csatlakozott: Apr 16, 2006 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: London (Harlesden)
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 1:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Na,haliho en 34 vagyok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 6:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| En 37 vagyok a ferjem pedig 41. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
muci Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 10:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Na csupa ferjes asszony irt neked.
Pedig igy fenykeprol szimpi vagy. Jo ferjanyagnak tunsz, tenyleg. Szoval biztos nepszeru leszel, csak hajra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 11:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért azt gondoltam hogy menni fog a szekér ( de azt nem hogy ennyire )
Hölgyeim , köszönöm hogy megtisztelnek bizalmukkal ! ( én nem külömben ) respect
Hölgyeim , uraim csak bátran , nem kifejezetten azért nyitottam ezt a topikot hogy feleséget keressek ( aztán kituggya )
Na meg "elsősorban" nem csak magam miatt , hanem ugye a harmincas társadalom miatt . Mert ugye azt láttam kint Londonban hogy "kissebségben" vagyunk mi 30-asok ( bár én már inkább a negyvenhez vagyok közel )
Úgyhogy szervezek egy két összejövetelt majd kint , hogy ugye ne legyünk széjjel . Úgyhogy nyugodtan lehet irni , ( jönni ) férjestül , vagy anélkül , baráttal , barátnővel na meg persze egyedül . ( aki akar az majd úgyis összejön ) De elsősorban azért hogy hogy ne érezzük magunkat kint "egyedül" .
Mucinak meg külön köszönöm a pozitív felszólalást !
Aszongya jó férjanyag
Mongyuk nem jársz messze a valóságtól , mikor kint voltam egy velünk egy koru " csaj" a következőt monta :
"Frenky , én amikor először megláttalak azt hittem hogy egy 3 gyerekes családapa vagy."
erre én
Na persze csak most csere üdültetésen vagyok Londonban , mert megunta a pacekomat az asszony .
Csak jelzem hogy aki ezt mondta .... pont volt férjnél 2 gyerekkel , csak 2 hétre elkülte a ház ura Londonba a "mamit" .
Na nem kell semmi "roszra" gondolni csak a vizsgái miatt volt akreditálva a hölgy Londonba , én meg vigyáztam rá .
( kecskére káposztát )
Maradok tisztelettel : kécsók  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ildyko Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 12:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Frenky!
Nem mondod...!!! Tenyleg 37 eves vagy???
Egyebkent en is azt gondoltam Roldad, hogy mar nos emberkent neveled pulyaidat...
Ja es mit keresel most otthon? Visszahuzott a szived a "mamikakhoz"? Mester... nem mondod...??? De ha mar itt tartunk hogy van Mariska nened? Na jo, tudom az egy masik topik, azert legyszi-legyszi ne szedd madj le a fejem, joooo???!!!
Ebbe a 30-as buliba en is beneveznek. Bar meg nem vagyok 30-as, de ma-holnap ott leszek, es tok jo lenne magyarokkal talizni es bulizni, vagy egyszeruen csak dumcsizni a sajat nyelvunkon!
Szoval szolj leccike ha van valami!
Vidam hetet mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 13:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Ildyko !
Igen 37 vagyok..... miért ? ( nem tehetek róla ha többnek nézek ki )
Hogy nős ember volnék ?
Nem fogod elhinni , se kutyám se macskám
Mit keresek itthon .....na látod ez jókérdés...ezt én is sokat kérdezem magamtó
Na kicsit komolyra forditva ...azért vagyok itthon mert tavaly nem minden klappolt odakünn......úgyéreztem bölcsebb ha hazajövök egy időre , szerkesztek még egy kicsit a dolgon .....aztán Back to the future !
Mariska nénémről az adott topikban , válaszneked.hu !
Viccessz ? Te leszel az némbör van akinek első iziben küldöm a meghívót , viájpi ..... ha valami össznépi hángérien van London szerte ! haló
üdv nektek
Ui : Mindenkinek ! Semmi gond ha nem vagy még harminc , nem kizáró ok ! Csak a mellkasom szőrös a szivem nem !  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 14:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én is ebbe a csoportba tartozom, 32, és egy találkának örülnék, rád már főleg kiváncsi vagyok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 23:08 Hozzászólás témája: |
|
|
ups ,én is 32 vagyok,múlok és Frenky, bátran tagadj le 6 hónapot legalább!!!!!!!!! nem késtél le semmiről, volt évfolyamtársam nagybátyja 52 évesen nősült úgy, hogy aztán 4 gyerekes apa lett.......szóval van perspektíva!!! (anthony Quinn is 82 felett még 2 gyereke lett, ennek nem örült annyira a többi 11 korábbi)  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
0313 Haladó

Csatlakozott: Apr 16, 2006 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: London (Harlesden)
|
Elküldve: 2006. Július 5. Szerda, 23:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Persze csak batran,minnel kesobb annal.....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit7 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is csak majdnem 30 vagyok, de azért csatlakoznék. Jó tudni hogy vannak jó fej emberkék odakinn. Most én is itthon vagyok pihizni, de szertenék ott lenni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 14:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Vers mindenkinek !
Kössz a hozzászólásokat , igyekszem prioritást nem kimélve válaszolni egyben , de mégis külön külön !
Először is üdvözlöm a sok harmincas regisztráló tagot és egyben igérem , mindenkit időben értesitek majd , ha lessz egy kis összeröfi odakünn a ködös albionban ! ( de ahoz elébb megkell hogy érkezzek mert ugye nem art ha én is ott vagyok )
A fenti fotó csak egy kisplasztika , kozmetikázva lett a frizurámat meg úgy kértem kőcsön hogy mutassak valahogy és ezek után még elvittük "kicsit" cizzellálni a photoshop-ba !
kisskezicsók
Na végre , legalább megtuttuk a korodat ...bár ha engem kérdezel én ebben a koromban fiatalabb voltam egyébként ha bulizni akarsz majd , akkor neked is kint kell lenned , mert lehet hogy ez a "műsor" interaktív de a londoni nem az lessz ! ( ez nekem is szól nemcsak neked )
üdv
kézcsók
| Vissza az elejére |
|
 |
judit7 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 17:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Frenky!
Azért írtam amit írtam, mert sajnos van 1-2 tapasztalatom kevésbé jófej hazámbéliekkel. Illetve hallottam egy s mást.
Én sajnos, úgy néz ki, csak 6 hét múlva mehetek, kisebb kézműtét miatt. Amit talán jobb lett volna kint.
Mindenkinek szép napot.
Judit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Július 6. Csütörtök, 18:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ne aggódj, Fenky, nem a paramétereidre vagyok kiváncsi, és én sem büszkélkedhetem az enyéimmel... Amúgy sem vagyok szabad, szóval nincs mitől tartanod! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|