| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Június 30. Péntek, 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Keresgéljetek, mert én teljes teltházas vagyok aug 6. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Július 2. Vasárnap, 9:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Augusztus 6.-tól van még szabad helyem.
Ha valakit érdeekel jelezze.
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy napi 10-20 telefont kapok, hogy most érkeztem Londonba, szállásra lenne szükségem.Aztán jön a kétségbe esés mert nincs hely.....Jézusom, már vagy 20 helyre telefonáltam, sehol nincs hely...hallom naponta többször.
Fiúk, Lányok!
Úgy tűnik nem nagyon akarjátok elhinni, hogy a szálláskeresést nem szabad az utolsó napra hagyni.
Félelmetes mennyiségű ember érkezik naponta az országba, teljesen normális dolog, hogy nem találtok kiadó szobát.
Nem azt mondom, hogy kizárt, persze van akinek sikerül elcsípnie még így is itt-ott helyet.De nagyon sok emberről tudok akik parkokban alszanak és naponta rám telefonálnak többször, hogy próbáljak segíteni. Napi 20-30 Ł-okért kénytelenek kis szállodákba menni, mert nem foglaltak előre szállást.
Nem a magam malmára kívánom hajtani a vizet, másnál is tudtok foglalni, nem csak nálam, csak arra próbálnálak rábeszélni benneteket, hogy ne fejest ugorjatok Londonba.Nagyon kellemetlen, ha az ember a nagy batyujaival áll egy idegen országban és nincs hova mennie. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cornwall-UK Újonc

Csatlakozott: Jul 03, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Föld
|
Elküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 16:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én még csak most regiztem, most ismerkedek az oldallal, amúgy egész jónak és normálisnak találom, gratula az illetékeseknek!
Encike! Küldtem privi üzit, de nem vagyok biztos benne hogy elment, kérlek Encike ha tudsz jelezni légyszi mielőbb hogy megkaptad-e? Nem láttam hogy az emailodat külön be kell ütni vagy automatice elment?
Amúgy arról lenne szó, hogy átutazóban leszek kis családommal ( 2 felnőtt és 1 gyerek ) és csak 1 éjjelre kellene olcsóbb, 2 ágyas szállás vagy Londonban vagy Lutonban, mert a gépünk hajnalban ( reggel 8-kor ) indul tovább Lutonból.
Ha esetleg bárki tudna erre az egy alkalomra szorítani helyet maga mellé egy kis sarokban (szolídabbb árban) , megköszönném. Itt jegyzem meg, hogy szállást illetően majd vissza térnék, mert munkavállalás ügyben hamarosan újra ki / vissza megyek.
Ha valki esetleg priviben üzenné meg asegítő kész lehetőségeket, úgy ezen várnám:
tarrguszti@freemail.hu
Ha valaki bővebben érdeklődne h mit is akarok, msn-címem is van.
Üdv.sziasztok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cornwall-UK Újonc

Csatlakozott: Jul 03, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Föld
|
Elküldve: 2006. Július 4. Kedd, 8:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia !
Nagyon szépen köszönöm  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pepto Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 10:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci.
aug 15-től keresek single room-ot. (hosszútávra)
Kérlek ha tudsz ilyent írj
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 11:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Csak duplában tudok helyet adni. Singleben nem várható üresedésem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dijja87 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 18. Kedd, 15:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Keresek szallast London barmely teruleten 4 fore. Ha van valami legyszi szolj.
Mert ami most van azert sokat kernek es ezert a penzert tobb jarna szerintem, mint amit kapunk.
Koszi:
Dijja87 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bernadettrough Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 9:17 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!! Én jövőre mennék ki és az a nagy gondom, hogy a kiskutyám nem akarom itthon hagyni.. Szerintetek tudom vinni?? Találok olcsó szállást vele?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 10:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bernadettrough írta: | sziasztok!! Én jövőre mennék ki és az a nagy gondom, hogy a kiskutyám nem akarom itthon hagyni.. Szerintetek tudom vinni?? Találok olcsó szállást vele?? |
Attol fugg mennyi idore akarsz jonni, de a legtobb helyen a landlord vagy landlady nem orul a kutyanak. Amugy mar valaki kerdezte itt a forumon. O is kutyaval aar(t) kijonni. Hosszutavra nehez, mert engedely meg papir kell stb, stb. Keress ra a forumtemak kozott tlan kutya szoval probald.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bernadettrough Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 25. Kedd, 22:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi... Ha valaki azért tud valamit írjon bernadettrough@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vikesz Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 27. Csütörtök, 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szija Enci!
Érdeklődni szeretnék, h van-e szabad 3 ágyas szobád, 3 fő részére, szeptember 5-től???
Üdv:
vikesz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Susi Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 27. Csütörtök, 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A férjem lassan három hete Croydonban dolgozik, megvan már a szállása is. Viszont erőteljesen gondolkozunk azon, hogy a kislányommal kimennénk utána, ezért egy kis kiadó lakást keresünk szeptembertől.
Enci! Láttam kétszobás lakást, amit külön jelöltél meg (a két szoba összesen 135 font). Van-e ennél olcsóbb megoldás szerinted?
A kislányunk januárban lesz 3 éves (olvastam a bölcsöde-ovi hozzászólásokat), kicsit lelombozott, de mindenképpen rászánjuk ezt a kis időt, hogy összehúzzuk magunkat a nyelvtanulás érdekében.
Előre is köszönöm az információt!
Üdvözlettel: Susi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrion Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 2. Szerda, 15:42 Hozzászólás témája: humm. |
|
|
Sziasztok!
Pontosabban mit takar ez a "del london" dolog?
3-an megyunk ki szeptemberben, eddig islingtont nezegettuk, de egyre gyanusabb, hogy mindenki kiljebb lakik. ott mintha 90/het lenne az elfogadhato ar, de nem jon ez a kulonbseg vissza a kozlekedesbol? vagy a mi szintunkon maga a munka is inkabb kint van mint az 1-3 zonaban? 18-19 erettsegizettek vagyunk, kepesitesek nelkul.
Akarhogyis van, Enci, legyszives ird meg milyen lehetosegeid vannak 3 fonek szeptembertol.
koszonom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|