Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kirúgás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 29. Szombat, 11:13    Hozzászólás témája: Kirúgás Hozzászólás az előzmény idézésével

Őssze sikerült egy remek állást találnom Portsmouth mellett, Denmead-ben. Tetszett a munka, tetszett a fizetés (3200 after tax). Sajnos nem tartott túl sokáig, mert egy műtét miatt haza kellet mennem, 2 hétre. A műtét egyszerű rutin, de ha nem végzik el, az a bal kezem lebénulásával járt volna. Ismerve az angol NHS-t, inkább az otthonit választottam. Visszatérésem utánegy héttel ,, we are sorry'' stb. blablabla, ingatag egészségi állapotomra való hivatkozással kirúgtak. Kénytelen-kelletlen be kellett ugranom az első adodó munkahelyre. 6 hét elteltével hívtak a régi cégtől, hogy menjek vissza, ha még nem találtam másik állást. Szivem szerint visszamennék, de egy percig sem érezném magam a továbbiakban biztonságban, ezért inkább nemet mondtam. Arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva megalázónak érezném a visszatérésemet. Folyamatosan keresek másik hasonló állást, és ha minden igaz össze is jön a jövő héten Brightonban. Interjúra hívtak 17 fontos állásra, és ha valakit interjúra hívnak, az majdnem biztos felvételt is jelent.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 29. Szombat, 11:38    Hozzászólás témája: Re: Kirúgás Hozzászólás az előzmény idézésével

Laci43 írta:
Őssze sikerült egy remek állást találnom Portsmouth mellett, Denmead-ben. Tetszett a munka, tetszett a fizetés (3200 after tax). Sajnos nem tartott túl sokáig, mert egy műtét miatt haza kellet mennem, 2 hétre. A műtét egyszerű rutin, de ha nem végzik el, az a bal kezem lebénulásával járt volna. Ismerve az angol NHS-t, inkább az otthonit választottam. Visszatérésem utánegy héttel ,, we are sorry'' stb. blablabla, ingatag egészségi állapotomra való hivatkozással kirúgtak. Kénytelen-kelletlen be kellett ugranom az első adodó munkahelyre. 6 hét elteltével hívtak a régi cégtől, hogy menjek vissza, ha még nem találtam másik állást. Szivem szerint visszamennék, de egy percig sem érezném magam a továbbiakban biztonságban, ezért inkább nemet mondtam. Arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva megalázónak érezném a visszatérésemet. Folyamatosan keresek másik hasonló állást, és ha minden igaz össze is jön a jövő héten Brightonban. Interjúra hívtak 17 fontos állásra, és ha valakit interjúra hívnak, az majdnem biztos felvételt is jelent.

Minek a roviditese a CNC? Tulajdonkeppen ez milyen munka?
Vissza az elejére
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 29. Szombat, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

computer nuneric control
Vissza az elejére
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 29. Szombat, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egészen pontosan számítógépv által vezérelt szerszámgépek programozása. A fa és fém megmunkálásában a legelterjedtebb.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 29. Szombat, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A pozitiv oldala a dolognak, hogy visszahivtak, ami azt jelenti, hogy mégicsak becsültek annyira, hogy visszavegyenek, és nem találtak nálad jobbat.

Sajnos az interjúra behivás nem jelent majdnem felvevést, sok minden múlik azon, hogy hogyan produkálsz az interjún, de ha behivnak, mindenképpen jó jel.

Remélem, találsz valami nagyon jót hamarosan.
Vissza az elejére
szmore13
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 23:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces
Szia Laci!
Remélem,hogy meggyógyultál teljesen.
Tudod,hogy mi az a CIS card?
A CSCS card-ot már nagyjából leforgattam,a Henrietta segitett.
Még az NI-vel is lenne kérdésem.Az "ismerősöm" július 13-án megy be intézni ezt a dolgot.Mennyi idő alatt kapja meg vajon?
Előre is köszi a választ.
Üdv. Szmöre Vicces Vicces Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 6:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, és köszöm, jól vagyok. Be kell valljam, nem tudom mi az a CSCS card. A NI kártyát, ha jól emlékszem egy jó hónapra kaptam meg a maga plasztik valójában. de számom volt már korábban is.

Üdv,
Laci
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szmore13 írta:
Vicces

Tudod,hogy mi az a CIS card?
Vicces Vicces Vicces

Én úgy vettem ki, hogy ez nagyjából ugyanaz, mint a CSCS, épitkezési munkákhoz kell.
Vissza az elejére
szmore13
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces
Köszönöm Henrietta!
Légyszi azokat a dokumentumokat sorold fel,ami minden kint dolgozó alkalmazottnak kell,hogy a birtokában legyen.Azt látom,hogy a munkáltató nem tudja,vagy nem akarja tudni!
Irtam privibe is,csak a macskám rálépett a klaviatúrára és elszállt...

Üdv: Szmore Vicces Vicces Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 27. Kedd, 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Marminthogy mi az, amit magaddal kell hoznod, vagy amit itt kell megszerezned?
Vissza az elejére
szmore13
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 20:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit kint kell megkapni!
Nem vagyok teljesen tudatlan,csak van egy-két homályos folt!
Üdv:Szmore
Vicces

Már annyi a hozzászólás,hogy nem találom meg a fontos dolgokat!
Elnézést...
Bye
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tulajdonképpen nem sok kell. Kell az NI szám és bejelentkezni a Worker Registraton Scheme-re, ha már van állásod. Ez a kötelező. Aztán kell bankszámlát intézned, esetleg jogsit, orvoshoz bejelentkezni. Nagyjából ennyi, ami általános, de kellhet speciális papir is, attól függ, milyen munkát keresel, pl. tanár, ápolónő, orvos.

Valakinek jut még eszébe valami, amit kihagytam?

Nyugodtan kérdezz, valaki biztos tudja majd a választ.
Vissza az elejére
szmore13
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 1. Szombat, 17:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Henrietta!
Nagyon rendes vagy!
Szerintem ez a CIS és CSCS card lehet,hogy annak kell,aki nem épitőipari alkalmazott,hanem vállalkozó.
Üdv: Szmore
Vicces
Vissza az elejére
panka-john
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 18:16    Hozzászólás témája: CIS számról Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Panka és John vagyunk, Manchesterből írunk. A CIS = Construction Industry Scheme kártya, akik az építőiparban self-employed-ként dolgoznak, nekik kell ilyet kérni. Üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban