Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni és L. környéki magyar anyukák
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mtarno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 19:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves mindenki aki olyan kedves és válaszolgat amatőr kérdéseinkre.

Megint én vagyok és mostanra sikerült összeszednem a kérdéseimet és elhatároznom magam.
1., júli kiutazás mennyire előnyös ( vagy nem) meló szempontjából?
2., tudtok egy jó site-ot ahol innen Mo-ról lehet munkát találni? Vagy csak akkor érdemes ha ott vagyunk?
3,.Enciről hallottam, hogy tud szállást intézni. ez komoly?? Hol? Mennyiért? Vidéken is?
4, ottani anyukák!! melyik környéket találtátok a le bababarátabbnak, élhetőnek??? (bölcsi, zöldövezet...levegő) Mennyi 1 hónapra a bölcsi, ovi)ott is ingyenes az orvosi ell. ha dolgozom és NHI-t fizetek? 21 hónaposak vagyunk.
5, Mi az a Qts szám?
Milyen papírokat intézzek itthon?
6. és egyben a legdebilebb kérdés: Én perfekt beszélem a nyelvet + töri- magyar tanári dipl+ USA vendéglátós referenciák. Párom a gyenge láncszem gyenge középszínt nincs ref, nincs képzettség (diploma előtt áll) MIK AZ ESÉLYEINK ????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
KarolyiJudit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 26. Vasárnap, 22:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Klari!

Köszi a valaszt az ovival kapcsolatos kerdesemre, engem foleg a hetkozbeni ovi erdekel, de persze a par oras gyerekcsoportok is jok lehetnek, nem art, ha van magyar kapcsolat.
Felhivom majd a kovetseget, hatha ok tudnak valamit hivatalos ovirol.

Szia
Judit
Vissza az elejére
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 14:10    Hozzászólás témája: Lisztes Ovi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ugyan meg legalabb egy evig nem aktualis, de meg tudna mondani valaki, hogy mennyibe kerul egy atlagos ovi hetente?
A masik kerdesem kicsit off-topic, de nem tudja valaki hogy hol/milyen neven talalok reteslisztet a boltokban? (A sima lisztet meg csak megtalalom, de hat amennyire en a konyhai dolgokhoz ertek...)
Koszi!
Gabor
Vissza az elejére
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 10:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Megint a segitsegeteket szeretnem kerni. Itt ugyanis veszhelyzet allt elo, ugyanis a csecsemotea es a tejpep amit hoztunk Mo.-rol az lassan kezd elfogyni (meg egy hetre eleg). Az itteni boltokban pedig csak tapszert (tej) talaltam. Meg tudna valaki mondani hogy hol lehet itt UK-ban csecsemoknek valo instant teat, es tejpepet (ami mar darabos egy kicsit) venni. Es milyen neven keressem a boltokban? A fiam 1.5 eves, megsem adhatok neki Earl Grey-t ha szomjas!
Koszi!

Gabor
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

neverig írta:
Sziasztok!

Megint a segitsegeteket szeretnem kerni. Itt ugyanis veszhelyzet allt elo, ugyanis a csecsemotea es a tejpep amit hoztunk Mo.-rol az lassan kezd elfogyni (meg egy hetre eleg). Az itteni boltokban pedig csak tapszert (tej) talaltam. Meg tudna valaki mondani hogy hol lehet itt UK-ban csecsemoknek valo instant teat, es tejpepet (ami mar darabos egy kicsit) venni. Es milyen neven keressem a boltokban? A fiam 1.5 eves, megsem adhatok neki Earl Grey-t ha szomjas!
Koszi!

Gabor

Hali!

Ha esetleg addig ott nem találnál , én pont egy hét múlva , 14-én indulok Londonba kocsival , és elméletileg még van helyem cuccoknak.
Csak ahhoz pontosnan kellene tudjam ,hogy mit vigyek , és mennyit.
Lécci választ a sealspietro@yahoo.co.uk cimre , mert holnaptól kikapcsoltattam itthon a netet , és egy barátomtól fogom megnézni a mailjaimat a visszalévő egy hét alatt.
Enci! A Jászberényi címet , meg ha lehet , egy telefonszámot kérnék , szintén mailban! Vasárnap mennék , de előtte szeretnék telefonálni oda!

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 13:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

neverig írta:
Sziasztok!

Koszi!

Gabor

A BOOT nevű hálózat ( illatszer, gyogyszer stb...) külön polcokon tárolja a baby teát és a tejpépet.Széles a választék.Szerintem BOOTSminden nagyobb bevasarlo központban van.
Most jártam egy sima mezei gyogyszertárban, megnéztem, ott is láttam teat.
Darabos tejpépet nagyobb élelmiszer boltokban is kapsz.

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Március 28. Kedd, 8:21), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 14:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi szepen a gyors valaszokat!
Idokozben talaltam egy Toys`R`Us aruhazat, de azert elmegyunk a helyi Boot-ba is!

Gabor
Vissza az elejére
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 23:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BOOTS, nem BOOT. Kacsintó
Vissza az elejére
emolnar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 8:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi majus 8-tol leszunk kint. (Kicsit felek, de ez csak egy egeszseges felelem az ujtol.)

Fiaim 2.5 eves es 4 honapos koruak.

Roviden kerhetnek informaciot a kinti bolcsodei helyzerol? Elore is nagyon koszonom.
Jelenleg a nagy jar bolibe, mivel en egyedul mar nem vagyok eleg neki, imadja a tarsasagot, valamint nem is birok annyit futni, mint o.

Termeszetesen szivesen felvennem a kapcsolatot mas anyukakkal.

Egyebkent megprobalunk Ealing/Hillingdon kornyeken lakast (1 haloszobas, <800Ł/ho) berelni. A ferjem Hammersmith allomasnal dolgozik majd. Ha van tamogato javaslatotok lakas ugyben, szivesen fogadom.

Mindenkinek szep napot kivanok.
Sziasztok
Edus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt bolcsode nincs, a magyarnak megfelelo ovoda sem.

Valamelyik oldalon errol irtam reszletesen, de nem emlekszem, melyik tema volt.

Itt maganovodak vannak, aminek a koltsege fugg a gyerek eletkoratol es a helytol. Het &pound;150-250 korul vannak atlagban. Ket gyerekre ramegy a gatyad. Kb 3.5 eves kortol allami ovodaba jarhat, de az csak fel napos, altalaban delelott, es ingyenes. Szerintem oktoberig arra be kell adnod a palyazatot, ha nem hamarabb. A helyi onkormanyzatnal kell utanajarni.

Nem olcso mulatsag itt a gyerekneveles. Ugy latom, errol nyitni kell egy temat.

A lakassal kapcsolatban Encit keresd meg.

Heni
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

emolnar írta:
Sziasztok!

Mi majus 8-tol leszunk kint. (Kicsit felek, de ez csak egy egeszseges felelem az ujtol.)

Fiaim 2.5 eves es 4 honapos koruak.

Roviden kerhetnek informaciot a kinti bolcsodei helyzerol? Elore is nagyon koszonom.
Jelenleg a nagy jar bolibe, mivel en egyedul mar nem vagyok eleg neki, imadja a tarsasagot, valamint nem is birok annyit futni, mint o.

Termeszetesen szivesen felvennem a kapcsolatot mas anyukakkal.

Egyebkent megprobalunk Ealing/Hillingdon kornyeken lakast (1 haloszobas, <800Ł/ho) berelni. A ferjem Hammersmith allomasnal dolgozik majd. Ha van tamogato javaslatotok lakas ugyben, szivesen fogadom.

Mindenkinek szep napot kivanok.
Sziasztok
Edus

A ferjed az allomason fog dolgozni, vagy annak a kozeleben? Nem mindegy. Mosoly Amugy csak egy kivancsi kerdes volt. Mosoly
Vissza az elejére
bailleys
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 24. Szombat, 18:02    Hozzászólás témája: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

HI anita, gratulacio a babyhez. mi Enfieldben lakunk, fiam 2 es fel eves. ferjem angol. keresek a fiamnak magyar jatszotarsakat mert hiaba beszelek hozzam magyarul, sokszor angol a valasz....
Irj, Agi xxx
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 24. Szombat, 22:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajrá bailleys, ne add fel, nekem sajnos több unokatestvérem van, aki nem beszél magyarul, ugyhogy nekem ,,kell" németül, stb. beszélni.......és sajnos nem is érdeklődnek igazán a hazaföld, kultúra iránt.... startlapok??? esetleg azon át tudsz tévét nézni neten...........a gyerekkel. A magyar nyelv amúgy más agyterületet aktivizál használat közben, mint a többiek!!!!!!!!!!!!! Ha ezt elhiszik a szomszédok,rokonok, még a végén magyar ovodát csinálhatsz ott!!!!!!!Mégegyszer sok sikert!!!!!!!!!!!!! Vicces tipp: magyar népmesék, Benedek Elek, stb. feldolgozásában.........a magyar népmesék is eltérnek a sok többitől,nem vicc, én tizen/huszonévesen is sokat olvastam az igazi népmesét, ennek köszönhetem többek közt, hogy értelmesebbnek tartanak az átlagnál........ Kérdés Ötlet
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban