Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

fontos kérdések
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Június 16. Péntek, 8:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barto írta:
sziasztok!
Milyen előnyökhöz lehet jutni kettős állampolgársággal, tehát ha felveszem, és milyen feltételekkel lehet ezt megvalósítani, hogy felveszem az angol állampolgárságot.

Kivalthatod az angol utlevelet es nem kell vizumert esedezned, ha esetleg az USA-ba vagy Kanadaba szeretnel kirandulni.

Megkapni tok egyszeru: Eloszor is itt elsz (bizonyitottan) 5 evet (most emeltek 4-rol 5-re). Ha ez megvan, akkor kitoltesz egy kervenyt az indefinite leave to enter/permanent residence-re (ez ugyanaz, csak hol igy, hol ugy hivjak), csatolod az osszes iratodat, fizetsz egy kalap penzt es varsz. Es ha minden rendben talaltatik, akkor megkapod azt a pecsetet az utleveledbe, amellyel akkor jossz es addig maradsz, amig akarsz (anelkul, hogy bizonyitanod kellene, hogy mibol elsz).

Ha van permanent residence-ed, akkor varsz meg egy evet, leteszed a vizsgat angol allampolgarsagi ismeretekbol, majdan beadod a kerdelmet az allampolgarsagra, kiegeszitve egy ujabb csekkel.

Ha megadjak (meg nem hallottam elutasitasrol, a "fo" ellenorzes a permanent residence), akkor leteszed az eskut a kiralynore es az allamra, bejegyzesre kerulsz a nagy-konyvbe, es utana kerheted az angol utlevelet.

Ugy egy ezresbol megvan az egesz (fejenkent).

Reszletes szabalyok itt: http://www.ind.homeoffice.gov.uk/

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 16. Péntek, 13:25    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

A Gumtree-n kívül milyen jó albérlet keresőket ismertek???
Köszi szépen!

Janka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 16. Péntek, 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nem kellett vizsgáznom, és a királynő helyett egy ügyvédnél kellett esküt fogadnom Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 16. Péntek, 16:58    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Hello!

Köszi szépen!

Janka

A legjobb a Loot, vagy a www.rightmove.co.uk. Az egész országot fedik.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 23:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Nekem nem kellett vizsgáznom, és a királynő helyett egy ügyvédnél kellett esküt fogadnom Síró vagy nagyon szomorú

Jol neznenk ki, ha mindenki aki az angol allampolgarsagot felveszi a kiralynonel eskudjon fel. Egesz evben ezzel foglalkozna a kiralyno, szerintem.
Vissza az elejére
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 20:46    Hozzászólás témája: Kérdés?! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lenne egy komoly kérdésem Sokkolt : ha targoncavezetői ill. nehézgépvezetői jogosítványom van azt elfogadják-e Angliába?
Ha nem, akkor mit kell tenni h munkát tudjak vele vállalni?

Ha vki tud segíteni munkával kapcsolatban juliús elején megyek? - facereklam@freemail.hu -

köszi mindenkinek! Nagyon boldog
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A nehézgépkocsivezetőit elfogadják, szerintem a targoncavezetőit is. Ilyen embereket sok helyen keresnek.
Vissza az elejére
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 9:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

Kösz a választ!

De mégis hol induljak majd el?

Te hol láttad ezeket az infokat?
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újságokban, interneten, álláskereső oldalakon. Tele van velük az úsjág. Valahol egy topik alatt belistáztunk egy csomó álláskereső oldalt.

De például a múlt heti újságban láttam a következő oldalakat:

www.H-G-Recruitment.com
www.prodrivegroup.com
www.dhl.com
www.londonjobs.co.uk

Azonnali kezdéssel 5 nehézgépkocsivezetőt keresnek: Welwyn Garden City, 10 font per órától kezdődik, Phoenix 01992 501155 interjú időpont kérésére.

Olyat keress, hogy HGV driver és forklift driver.
Vissza az elejére
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

Küldtem 1 privát üzit kérlek válaszolj majd! Sokkolt

Köszönöm!
Vissza az elejére
naplopo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 19:00    Hozzászólás témája: Segits ha tudsz.. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Most tanulok angolul kisebb nagyobb sikerrel. Londonba szeretnek menni dolgozni barmilyen munka szoba johet.Ha tud valaki valami kiindulasi pontot adni pl:munkalehetoseg lakcim jotanacs stb azt megkoszonnem.Nincs net-em ha lehet a valaszt email-cimemre kerem.
gyorgy_baj@freemail.hu
Meg 1 szer is koszi.
Sziasztok.
Vissza az elejére
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 19:01    Hozzászólás témája: Fontos kérdések Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Mindenkinek !

Azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e olyan web címeket Londomban és
környékén,akik csónak,kishajó gyártásával foglalkoznak,vagy olyan újságokat,ahol ilyet találok.
Ajánlatot szeretnék tenni akkumulátoros csónakmotor szállítására.

Köszi:
goalkeeper

Helikopteren:
- Őrmester úr.Mi az a fejünk felett.
- Mi ?...Hát a ventillátor
- Ventillátor ?
- Igen...nem látja,amióta nem pörög,ömlik a pilótárul a víz.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 19:31    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Hello!

Köszi szépen!

Janka

loot.com
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 20:17    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Az újság a Yachting Monthly, a webcíme pedig www.yachtingmonthly.com.

Ha jól tudom van valami Yacht Owner nevű magazin is, de ez nem százas...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
goalkeeper
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 11. Szerda, 15:30    Hozzászólás témája: Re: hadnagy Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Az újság a Yachting Monthly, a webcíme pedig www.yachtingmonthly.com.

Ha jól tudom van valami Yacht Owner nevű magazin is, de ez nem százas...

Köszi a gyors választ,már átnéztem a cégeket.

Üdv: goalkeeper
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
3 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban