Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

TIPP ketsegbeesett munkakeresoknek.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 11:50    Hozzászólás témája: TIPP ketsegbeesett munkakeresoknek. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van koztetek olyan, aki jelenleg ketsegbeesve roja az utcakat, fogy a penze, es barmilyen crap allast elvallalna (csak hogy fejlodjon az angol szlengetek, crap:selejt)

Annak tudok egy tippet: a Bedfont Lane-n delnyugat Londonban tegnap ajanlottak nekem egy allast, de nem fogadtam el, mert annyira crap volt: 720 font egy honapban, heti 6*8 ora munka.
Azt mondtam nekik, hogy hetfon megyek, de meggondoltam magam.

Szoval a kovetkezo napokban, ha van kedvetek elsetalhattok a Bedfont Lane-re, ott volt egy torok kavezo, sajnos a nevet es a cimet elhagytam, de egy par buszmegallora volt csak Feltham High Street-tol.
Szoval en nem megyek be hetfon, de valaki helyettem elsetalhat arrafele.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kávéház törökül: kahve, kiraathane legalábbis a szótárban, ha tényleg törökök,talán érdemes a magyarságodra hivatkozni, legalábbis a világban máshol nagy-nagy a barátság felénk...(bár ettől a bér még annyi marad) a török felirat meg hemzsegni fog a ö, ü l m stb. latin betüktől! Ben Macarim! (c=dzs) magyar vagyok, akimeg nyelvet akarná megtanulni, biztos menne , nekünk messze könnyebb, mint másnak ha lenne normális nyelvvizsgáztatás, szerintem eszperantó helyett erre gyúrna mindenki, aki angolt nem bírja......... (de azért hallottam kedvezőtlen tapasztalatot is... és egy szót se a necces politikáról!!) Mosoly

Köszi Muci! Nagyon boldog sok sikert! reméllem a city-ből is küldessz ilyen infókat!!! Kacsintó
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, egyebkent ha valakit tenyleg erdekel: az nincs rairva, hogy torok, csak en tudom, mert beszeltem veluk.
Kek feliratuk van.
Bar nem hiszem, hogy oregbitem a madzsarisztaniak hirnevet naluk, mert meg a telefonszamukat is elhagytam, szoval fel sem tudom oket hivni, hogy nem megyek. (persze van egy gyanum, hogy a kavezoban hagytam az osszes infot, ebbol viszont kiszurik, hogy nem nagyon izgatott fel az ajanlatuk).
Vissza az elejére
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 20:19    Hozzászólás témája: Re: TIPP ketsegbeesett munkakeresoknek. Hozzászólás az előzmény idézésével

muci írta:
barmilyen crap allast elvallalna (csak hogy fejlodjon az angol szlengetek, crap:selejt)

.

Bocs, de scrap vagy reject, és még akad néhány kifejezés. A scrap-et így is ejtik, nem nyelik le az sz-t.
A mnkakereséshez sok sikert kívánok. Talán próbáld meg másfele. Ma volt az utolsó napom Portsmouthban, holnap költözöm Londonba, és még sétáltam egyet a városban, legalább öt helyen láttam kiírva azt, hogy staff wanted. Tudom, hogy nem csúcs fizetést ajánlanak ezek a helyek, de havi nyolcszáznál biztos jobbak, talán ideiglenesnek érdemes lenne megpróbálni...

Laci
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 17. Szombat, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi Laci, de van olyan hogy crap, meg olyan is, hogy scrap, es az ket kulon dolog.
A scrap a darabot jelent, vagy valami ilyesmit.
A crap viszont azt, egesz pontosan, hogy sz@r, es ezt olyan gyakran hasznaljak az angolok, mint mi a magyar megfelelojet.

Nem tudom, milyen elokelo tarsasagba jarsz te, hogy ezt meg nem hallottad.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 16:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LAci!

TAláltál szállást már? Hol fogsz lakni Londonban?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
LAci!

Szia, találtam, de arra nem számítottam, hogy Indiába kerülök. A munkám sokkal jobb, mint amire számítottam, pedig tudtam, hogy jó helyet találtam. Ennek ellenére felfogom adni, ha valami normális környékre nem kerülök. Egy indiainál lakom, a ház, a konyha koszlik, a szobámat leszámítva. Iszonyúúúúúúúúúúúúú, hogy ez is Anglia. Heti nyolcvanért. A főnőköm segít a keresésben, de hatötven alatt nincs normális egyszobás lakás a környéken. Nem ismerem igazán Londont, de ha ennyire multi,,kúltúra" akkor inkább a vidék, kevesebbért.

Laci

Este tíz elmúlt, a szobám mellett van a konyha, egy gypo fütyörészve főz valamit, az utcán sziréna és kocsikból valami keleti híresség vinnyogva üvölti villággá Mahmud Ali szerelmi bánatát, bár azon sem csodálkoznék, ha körülmetélésének balladáját zengené. Szerencsére egy újabb sziréna lassan elnyomja. Lovely. Kár, hogy ritkán tülkölnek, az valahogy otthonosabbá varázsolná a hangulatot.
Vissza az elejére
muci
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 22:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hol laksz szegenykem? Southallban?

Mi Isleworthon lakunk, az nincs messze toled, es nagyon klassz. Brentford is eleg klassz kornyek.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Június 20. Kedd, 7:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laci43 írta:
Klumpeduns írta:
LAci!

Szia, találtam, de...

No ezt hivjak ugy, hogy crap!
Es ha sokaig csinalod, akkor scrap(ped) leszel Mosoly

-seci, azert sok sikert, hogy kilabalj belole!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 20. Kedd, 7:44    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szomorú
Adjon erőt a melód!
Remélem a lakbérszerződésed hamar felmondhatod!
(Mi még mindig keresünk amúgy egy ágyat Kacsintó Júli7től!)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban