Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Segitség?????????????????????????????

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 11:13    Hozzászólás témája: Segitség????????????????????????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Baráti Üdvözletem Mindenkinek. Azzal a kéréssel fordulnék minden látogatóhoz, hogy ha tudtok ajánljatok nekem egy megbizható, korekt közvetítő céget. Az se baj, ha a nyelvoktatásban is segít! Pécs vagy környéke! emilem: padre72@freemail.hu Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sztamas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 14:21    Hozzászólás témája: Re: Segitség????????????????????????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Padre72 írta:
Baráti Üdvözletem Mindenkinek. Azzal a kéréssel fordulnék minden látogatóhoz, hogy ha tudtok ajánljatok nekem egy megbizható, korekt közvetítő céget. Az se baj, ha a nyelvoktatásban is segít! Pécs vagy környéke! emilem: padre72@freemail.hu Köszi!

Szerbusz!

Hát van itt Pécsen ez az Angol ház www.angolhaz.hu, amiről persze nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, de a nyelvtanulásban segítenek asszem. Nézz körül a weblapjukon!

Üdv:

Tom
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellas Tom.Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Az ajánlot oldal nagy részt feltöltés alat,devárok türelmesen és késöbb visza nézek rájuk.Mégetszer köszi. Ha valakinek van még valami infoja boldogan fogadom a segitséget. Kivánok mindenkinek 1 gigantikus kalapal.Padre Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
falcon6782
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 26. Péntek, 12:43    Hozzászólás témája: Re: Segitség????????????????????????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Padre72 írta
Padre72 írta:

Helló!
Annyiban tudok neked segíteni, hogy én már voltam náluk.
Telefononon kell egy megbeszélést intézni velük.
Segítőkészek voltak csak épp munkát nem tudtak adni Szomorú
Főként hajós melókra szakosodtak(felszolgáló, mixer stb.).
Először a nyelvtudásodat tesztelik le (ha nincs akkor ajánlanak egy tanfolyamot).
Úgy műxik a dolog, hogyha van ilyesféle szakmád akkor el kell végezned
egy náluk egy 3 hónapos (kb. 30.000 ft) tanfolyamot.
Ezzel ők biztosítják neked ill. a leendő munkáltatódnak hogy a kellő rutint és szakzsargont elsajátítottad.
Ezek után (asszem) tuti hogy szereznek neked munkát hajón.
Átlagosan átszámolva olyan 600 ezer ft körül lehet keresni.
Azt hozzá kell tenni, hogy 10-12 órákat kell lehúzni és az alváson kívül nem igazán jut időd másra (hétvégén is kell melózni).
Voltak ismerőseim ilyen melón és szerintük nagyon elszántnak (vagy mazochistának Mosoly ) kell lennie hozzá az embernek.

Közvetítenek árupakolós munkát is, de ott nagyon lehúzzák az embert és szinte semmid nem marad.

Remélem segítettem tisztábban látni a dolgokat.

Sok sikert!

Falcon
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lenne egy komoly kérdésem ha targoncavezetői ill. nehézgépvezetői jogosítványom van azt elfogadják-e Angliába?
Ha nem, akkor mit kell tenni h munkát tudjak vele vállalni?

Ha vki tud segíteni munkával kapcsolatban juliús elején megyek? - facereklam@freemail.hu -

köszi mindenkinek! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 7:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Épp a minap láttam egy magyar targoncavezetői jogsi.
Kifejezetten rá volt írva, hogy csak magyarországon használható,pedig már az unioba lépésünk után készült és a srác akié volt úgy tudta, hogy uniós jogsi.
Vissza az elejére
Zsolesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 9:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Én most csináltam meg 2006-ban!

De ha nem OK, akkor mit lehet vele csinálni? Merre forduljak segítségért mit v kit tudsz ajánlani?
Nekem ugyanis azt mondták nyugodtan használhatom bárhol az EU-ban!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban