| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 17:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | Nem tudom a tobbeiknek mi a tapasztalatuk, de az O2-t en nem ajanlanam, mert nekunk alig mukodik, szinte allandoan elerhetetlenek vagyunk! Eddig csak a szokasos "The person you have dialed can't take your call" uzenetet nyomta, de a mult heten mar azt is elkezdte, hogy "You have dialed an incorrect number" - ha hivnak minket, vagy egymast hivjuk! Erdekes modon, kifele siman leht vele telefonalni. O2 PAYG, feltoltve es 3. honapja hasznalva.
Az otthoni telefonunk T-mobile, amit itt is fixen a helyi T-mobilera állítottunk és érdekes módon azzal ilyen gondjaink nincsenek. Empirikus alapon a kovetkezo valasztasunk a T-mobile lesz itt is! |
Nekem jol mukodik, de en itt vettem a telefont, de nem az O2-nal. Amugy tenyleg O2-val lehet haza tleefonalni 2p/min hetvegen vonalasra, de ingyen is lehet hazatelefonalni szinten O2-rol vonalasra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dia11 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen lehet ingyen is telefonálni,ugy ha Talkalotmore-s vagy,ilyenkor ha Ł15-al töltöd fel a telcsit kapsz 150 ingyen percet,ha Ł30-al akkor pedig 300 percet.Ezek a percek jók haza telefonálásra is.Igaz én csak hétvégén próbáltam eddig,és csak vonalasra,de amig van ingyen percem,addig nem von le az egyenlegből.Ezeket az ingyen perceket 1 hónapon belül kell lebeszélni,és minden feltöltésnél ujra megkapod.
Én ezt csak erre használom,igy az első hónap mindig ingyen van,utána meg addig beszélek róla amig a Ł15 el nem fogy.
Ha valaki ilyet akar kell küldeni egy sms-t a 21300 számra,csak annyi legyen az smsben,hogy "Talkalotmore".
Ilyenkor visszaküld egy sms-t,hogy vette,hogy te váltani akarsz.De még ilyenkor ne rohanjon el senki Ł15-al feltölteni a telcsit,mert majd jön egy újabb sms,amikor tényleg aktiválják a kártyát (nálam ez kb.1 hét volt).
Amikor megjött az sms,hogy aktiválva van,irja azt is,hogy akkor most kell elmenni és feltölteni.És igy jönnek a szabad percek.
Persze ezek a free percek,UK hívásra is jók.
ARTIN,ha te valami más módszert tudsz,akkor azt is leírhatnád. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| dia11 írta: | Igen lehet ingyen is telefonálni,ugy ha Talkalotmore-s vagy,ilyenkor ha Ł15-al töltöd fel a telcsit kapsz 150 ingyen percet,ha Ł30-al akkor pedig 300 percet.Ezek a percek jók haza telefonálásra is.Igaz én csak hétvégén próbáltam eddig,és csak vonalasra,de amig van ingyen percem,addig nem von le az egyenlegből.Ezeket az ingyen perceket 1 hónapon belül kell lebeszélni,és minden feltöltésnél ujra megkapod.
Én ezt csak erre használom,igy az első hónap mindig ingyen van,utána meg addig beszélek róla amig a Ł15 el nem fogy.
Ha valaki ilyet akar kell küldeni egy sms-t a 21300 számra,csak annyi legyen az smsben,hogy "Talkalotmore".
Ilyenkor visszaküld egy sms-t,hogy vette,hogy te váltani akarsz.De még ilyenkor ne rohanjon el senki Ł15-al feltölteni a telcsit,mert majd jön egy újabb sms,amikor tényleg aktiválják a kártyát (nálam ez kb.1 hét volt).
Amikor megjött az sms,hogy aktiválva van,irja azt is,hogy akkor most kell elmenni és feltölteni.És igy jönnek a szabad percek.
Persze ezek a free percek,UK hívásra is jók.
ARTIN,ha te valami más módszert tudsz,akkor azt is leírhatnád. |
En is ezt hasznalom, de VIGYAZAT. Az ingyen percek minden honap 22 vagy 23-tol mennek. Peldaul ha honap 10 napjan feltoltod atelefonod 15 vagy 30 fonttal, akkor nem tudsz ingyen beszelni 21-ig vagy 23-ig, mert csak akkor fog ujra indulni. Ez persze csak akkor igaz, ha tobb mint egy honapig nem toltod fel a telefonod. Nekem a 15 font kb. 1/2 honapig eleg, ezert mindig varnom kell 23-ig, amig ujra ingyen megy, addigra mar nem is 15 font az egyenlegem mert ugy elozoleg elkezdtem lefogyasztani.
Amugy hetkoznap 7:30 pm utan es egesz hetvegen ingyenes a hivas. Az sms-ek nem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Június 16. Péntek, 13:21 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Rögtön a topic indítóban volt kérdés a GPRS-ről és a 3G-ről is, de eddig nem olvastam erre vonatkozó információkat.
Én itthon is rendszeresen wapozok, emillezek a telómról. Ha vali csinál hasonlót odakint, érdekelne minden ide vonatkozó információ.
Előre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. Június 16. Péntek, 13:33 Hozzászólás témája: Re: siemems c75 |
|
|
| ntamas írta: |
mitol jo egy keszulek? en pl ruhellem, ha telerakjak mindenfele sz*rral, mint kamera meg MP3 lejatszo meg radio meg Java meg Bluetooth meg anyamkinja es ezert elkernek egy csomo penzt, amikor soha nem is fogom ezeket hasznalni. otthon se birtam mar olyan "sz*r" telefont venni, ami pont megfelelt volna az igenyeimnek (egyszerusegben), itt meg mar vegkepp nem. |
Ha még nem késő, akkor szólok, hogy szerintem nevezz be egy Moto C118-ra! Azt neked találták ki...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Június 16. Péntek, 15:59 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | Rögtön a topic indítóban volt kérdés a GPRS-ről és a 3G-ről is, de eddig nem olvastam erre vonatkozó információkat.
Én itthon is rendszeresen wapozok, emillezek a telómról. Ha vali csinál hasonlót odakint, érdekelne minden ide vonatkozó információ.
Előre is köszönöm. |
A 3G-t nemregen inditottak a nagyok (vagy eppen most inditjak), eddig csak a "3" nevu ceg csinalta. Mukodik, ha birja a telefonod es a penztarcad.
Vodafone GPRS megy gond nelkul, hasznalom naponta.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2006. Június 16. Péntek, 16:02 Hozzászólás témája: Re: siemems c75 |
|
|
| hadnagy írta: | | ntamas írta: |
mitol jo egy keszulek? en pl ruhellem, ha telerakjak mindenfele sz*rral, mint kamera meg MP3 lejatszo meg radio meg Java meg Bluetooth meg anyamkinja es ezert elkernek egy csomo penzt, amikor soha nem is fogom ezeket hasznalni. otthon se birtam mar olyan "sz*r" telefont venni, ami pont megfelelt volna az igenyeimnek (egyszerusegben), itt meg mar vegkepp nem. |
Ha még nem késő, akkor szólok, hogy szerintem nevezz be egy Moto C118-ra! Azt neked találták ki...  |
What about a Nokia 1100? Az tutin tovabb tart, mint a moto...
Vagy kiboklaszol egy car-boot-sale-re es veszel valamilyen regi telkot. Multkor vettem Virgin SIM-mel egy 5110-est (yes!) egy otosert. Nem birtam otthagyni
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. Június 16. Péntek, 17:11 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| seci írta: |
-seci |
És az mennyibe fáj havi költség szinten? És korlátlan? Általányos, vagy forgalmi díjas? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 9:14 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | | seci írta: |
-seci |
És az mennyibe fáj havi költség szinten? És korlátlan? Általányos, vagy forgalmi díjas? |
Bocs, de fogalmam sincs rola, ceges kartya, en a szamlat is csak akkor latom, ha nagyon kivancsi vagyok ra. Egyszer megneztem, hogy mennyi volt, amikor roaming GPRS-eztem vele
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 21. Péntek, 0:25 Hozzászólás témája: !Ingyen 30 font! |
|
|
| Az easyMobile nál most ajándék 30 font szerezhető 2 font befizetése mellett csak SIM kártya vásárlás esetén! www.easymobile.com és megrendelitek, egy nap a kiszállítás. 15p mindig mindenhová és 3p hálózaton belül. Alap esetben 25 font ajándék jár de ha megadjátok refer by friend ként az én számomat (07962499464) akkor jár még 5 font ajándékba. Siessetek az akció hamarosan lejár. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2006. Augusztus 1. Kedd, 16:31 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Telefon kikodoltatas A ngliaban
Nem olvasgattam a Topicot, ugyhogy ha mar irtatok sokszor, bocsi erte, csak azt a tippet szeretnem mondani, ha valaki nem tudta kikodoltatni otthon, vagy elfelejtette akarmi a telefonjat, akkor abaratnomnek egy regi Siemenst azt hiszem 5fontert Kikodoltak, sztem ez eleg korrekt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 12:12 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Kedden (08.08.) en is Londoni magyar leszek egz fel napra, beutazok innen a kies Moen Valley-bol.
Ha valaki ossze akar futni velem, akkor a szamom 07772716115.
Valaki tudja esetleg, hogy be lehet-e allitani telefonos melkliensre hotmailes cimet Orange wapppal? Es ha igen, akkor hogyan? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 12:58 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | | Valaki tudja esetleg, hogy be lehet-e allitani telefonos melkliensre hotmailes cimet Orange wapppal? Es ha igen, akkor hogyan? |
http://www.orange.co.uk -> "email and communicate" -> "mobile email"
Persze az is kell, hozza, hogy a hotmail tamogassa a POP3-ommal (vagy IMAP-pal) valo email lekerest. Ha az nem tudja, akkor semmilyen email cliens sem fogja olvasni a leveleidet.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 10:57 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Koszi, probalkozok.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 14:34 Hozzászólás témája: .. |
|
|
A heten vettem egy Motorola A1000-t elfogadhato aron, elfogadhato allapotban. Csak az a gond vele, hogy "3" fuggo. Remelem sikerul unlockoltatni, mert kulonben terhetek at az Orangerol...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|