Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Állásajánlat
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Június 13. Kedd, 9:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Indyjoe írta:
De az utak remekül ki vannak táblázva - ez ügyben Anglia sokszorosan leköröz minket - úgyhogy nem hiszem hogy gondod lesz a vezetéssel. Én igen hamar belejöttem.

Ize... Szoval mondjuk inkabb ugy, hogy az autopalyak tenyleg szepen ki vannak tablazva (nem jobban, mint otthon). Aztan amikor letersz rola, akkor ki van irva, hogy X falu fele. Jon az elso roundabout, akkor is kinn van a tabla (hacsak nem takarja bokor...), elmegy a megfelelo iranyba es jon egy masik roundabout. Es ott meg se kep, se hang, illetve sok minden ki van irva, de a falu nincs... Ez pl. tipikusan igy van, amikor M1-en megy Luton fele, lefordulsz az Axxx-ra, es a 2. roundaboutnal nincs Luton kiirva az elojelzo tablan csak Hitchin A505... Mondjuk az az "egyenes" ut Mosoly

Szoval nem annyira nagyon jok ezek a kitablazasok...

Londonba meg se probalj kocsival bemenni GPS nelkul, videk meg csak-csak.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 13. Kedd, 21:40    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hitchin és Luton között fogok lani, Breachwood Green -en.
Izgulok nagyon, hogy milyen lesz, majd keresnem kell valami részmunkaidős, alkalmi melót is.
Az L- betűm pedig kint lesz, ha csigával találkoztok, akkor én volnék. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Június 14. Szerda, 9:08    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Az L- betűm pedig kint lesz, ha csigával találkoztok, akkor én volnék. Nagyon boldog

Ha mar van jogsid, akkor azt hiszem jobb, ha "P" betut teszel ki (practitioner). Tulajdonkeppen mindegy, mert minket "L"-lel is siman hatbatamadtak.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 14. Szerda, 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

-seci

Nem tudom mit paraztok Londontol, en autoztam a belvarosban, es nem volt nehez. Pedig GPRS sem volt. Csak a tablakat neztem. Mondjuk ehhez hozzatartozik, hogy amugy is eleg jol ismerem a belvarost....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 14. Szerda, 14:48    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Ha mar van jogsid, akkor azt hiszem jobb, ha "P" betut teszel ki (practitioner). Tulajdonkeppen mindegy, mert minket "L"-lel is siman hatbatamadtak.

-seci

Igen, amikor a lanyod vezete az autot, mi? Mosoly
Vissza az elejére
webberke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 7:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
seci írta:

-seci

Nem tudom mit paraztok Londontol, en autoztam a belvarosban, es nem volt nehez. Pedig GPRS sem volt. Csak a tablakat neztem. Mondjuk ehhez hozzatartozik, hogy amugy is eleg jol ismerem a belvarost....

Mármint GPS mert, hogy GPRS volt abban szinte biztos vagyok Kacsintó Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 15. Csütörtök, 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

webberke írta:
Artin írta:
seci írta:

-seci

Mármint GPS mert, hogy GPRS volt abban szinte biztos vagyok Kacsintó Vicces

Se GPS sem GPRS nem volt. Nagyon boldog
Vissza az elejére
ildyko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 12:41    Hozzászólás témája: Utodomat keresem! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok meg otthon levo csajszik (vagy itt elok, de uj csaladot keresok)!

Olyasvalakit keresek, aki szivesen kijonne egy honapra au-pair-nek Angliaba. (Gillingham - London kb. 40 perc vonattal)
A csalad nagyon rendi, egy anyuka van es egy het eves kislany. (Feketek)
A fizetes 55 font/het.

A munkaba egyaltalan nem kell megszakadni.

Az anyuka is es a kislany is jofej! Mosoly

Ha esetleg szivesen maradnal tovabb is, a melo szeptembertol folytatodhat!

Ha valakit erdekel, irjon!

ildyko
Vissza az elejére
Dijkstra
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Gépészmérnöki - elsősorban élelmiszeriparban - végzettséggel, műszaki vezetésben szerzett gyakorlattal - karbantartás - ésfriss műszaki informatikusmérnők diplomával Londoni munkalehetőséget keresek, hosszú távra, több évre.

Ha valaki tud ilyen lehetőségről akkor a husel@chello.hu címre írja mármeg.

Üdv: Dijkstra
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 30. Péntek, 20:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,

ha tud valaki tapasztalatot irni irodai munkaszerzesrol irjon legyszi!

A masik dolog a hivatalos fordítás a naric-hoz: valaki azt irta a connexions ingyen megcsinalja,en egy honapja voltam ott, de szó sem volt ilyenről igaz rá sem kérdeztem mert eszembe sem jutott. itthon most erdeklodtem egy index forditas 40 e+áfa, oklevel 5500+áfa.ez mennyire reális???? valaki azt is irta ezen a honlapon, hogy ingyen(????) tud hivatalos forditast csinalni, erre is kivancsi lennek..
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 30. Péntek, 23:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Irodai munkaszerzés nehéz annyiból, hogy elvárják a jó angoltudást. Attól függ, milyen fajta munkát keresel és mennyi gyakorlatod van benne. Adminisztrátorként, titkárnőként elég nehéz, mert sokan keresnek ilyet.

A forditási árak húzósak, én legutoljára 6 évvel ezelőtt fordittattam valamit, és akkor sem volt olcsó. Azóta biztos nem ment lejjebb. Index forditással ne törődj, mert nem kérik, csak az oklevelet esetleg. Tőlem egyszer sem kérték az érettségi bizonyitványom másolatát, az indexet nem is fordittattam.
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 2. Vasárnap, 22:22    Hozzászólás témája: irodai munka, naric fordítás Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Henrietta!

Nagyon köszönöm válaszod. Igazán szép tőled hogy ilyen sokat segítesz másoknak. Pár dologhoz már én is hozzászóltam, amikor láttam mennyire nincs fogalma valakinek a dolgokról.. HA van időd és türelmed kérlek olvasd el ezt a levelet, és nagyon örülnék ha tanácsot is adnál.Mosoly
Ott tartok hogy bármilyen irodai munkát elvállalnék, mert 2 évi hotelmunka után elég volt, úgy érzem többre vagyok képes, valamilyen szellemi munkát kell találnom amiben valamiféle karriert kezdhetek.
2 diplomám van (gazdasági mérnök pü-i szakirány,agrármérnök környezetgazd.szakirány.) -tudom ettől senki nem esik hasra, de ez is valami. otthon alapfokúztam angolból, itt ESOL2-t (Cambridge) tettem le egy hete remélem sikerrel Mosoly. Ha nem ismernéd, ez advanced level, igaz speaking részből level 1-t tettem le,ami intermediate. Folyékonyan beszélek, jó vagyok írásban is.
2 évet dolgoztam egy hotelben a Lake District-en general assistant-ként (szobalány, pincér, recepció egy kicsit). Ez előtt otthon 2 évet dolgoztam irodán, egy mg-i felvásárlócégnél pénzügyi előadó, bizt.cégnél, apeh-adatrögzítő, mérnökiroda- EU pályázatíróként.
A hotelben felmondtam, most itthon vagyok 2 napja, és a neten jelentkezem állásokra. Mindenféle megoldáson töröm fejem, mit is tegyek. Arra is gondoltam elvállalok újra hotel munkát és mellete tanulok valamit amivel majd elhelyezkedem. Van valami ötleted amire van kereslet?Amivel később találnék munkát? GOndoltam már marketingre, könyvelésre, adminisztrációra.
Szerinted mik az esélyeim irodai munkát találni?
A fordításról: úgy tudom ha valaki állásra jelentkezik, a végzettségét egy hivatalos EU szerv -a naric- ismeri el,illetve egy complementary letter-t állít ki.ez nem kötelező, de igy a munkáltatók látják mit ér a végzettségem. A naric kéri a bizonyítványok,index hivatalos fordítását ami alapján állítja ki a levelet. tavaly szept-ben elég volt tel-on bediktálni a végzettséget és ingyen megvolt az egész. Nem tudom a gyakorlatban a munkáltatók egyáltalán ismerik e a naric-ot. Ezt tanácsolták a connexions-ban és több embertől is hallottam.
Bocs a hosszú levélért, de úgy érzem csak olyan ember tud segíteni, aki már tapasztalt ezen a területen és ilyen ismerősőm nincs, rajtad és a netezőkön kívül.
Mégegyszer nagyon köszönöm! Judit
Vissza az elejére
Pasti_Gabor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 3. Hétfő, 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én építészként keresek munkát angol nyelvterületen.
Egyetemi végzettséggel több éves tervezői gyakorlattal.
Lakó- és közeépületek tervezése, belsőépítészet.. bármi érdekel.

Tudna valaki segíteni?
Ismer valaki olyan embert aki építészként került ki és talált is munkát a szakmában?

Előre is köszi!
Pásti Gábor
Pasti_Gabor@yahoo.de
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
robertkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 2:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbáld meg itt:

www.jobserve.co.uk
Vissza az elejére
miriam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 22. Szombat, 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fanni84 írta:
eddig sem voltam elájulva az angolomtól, de ahogy ezeket az angol oldalakat böngészem, rá kell jönnöm, h rohadtul nem tudok angolul Zavarban levő

Kedves Fanny!

Ezzel nem vagy egyedül nagyon nehéz!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Következő
3 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban