Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Január 17. Szerda, 23:07 Hozzászólás témája:
Babe45 írta:
Hello, mi is autóval fogunk kimenni, de átkelőhelynek a Csalagutat néztük ki. Az sokkal drágább mint a komp?
Nem feltetlen. 61 fontert egy utra mar lehet foglalni jegyet. A vonat elonye, hogy akkor is megy, ha rossz ido es nagy szel miatt, a kompok nem jarnak. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Jan 08, 2007 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 18:48 Hozzászólás témája:
Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 19:32 Hozzászólás témája:
Babe45 írta:
Ez akkor olyan vonat lehet, ami púpon viszi az autókat... Köszi az infót! Bizony, épp most néztem a híradóban, hogy leállították a kompokat a nagy szél miatt. Ebből a szempontból jó a mi kis Kárpát medencénk... csak épp élni nem nagyon lehet benne
NE aggodj a szel Magyarorszagot is eleri. MI az, hogy pupon viszi az autokat?
Ez olyan vonat, hogy belemesz az autoval a belsejebe, behuzod a feket, leallitod a motort, becsukodik mogotted az ajto es ennyi. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 13:25 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Vegigolvastam ezt a topicot es erdekes dolgokat lattam, de igazabol meg mindig nem egyertelmu minden...Bocsi...
Szoval...
A magyar nemzetkozi zoldkartyat nem azert adjak ki, hogy igazold vele, hogy ervenyes biztositasod van, ami az EU-ban mindenhol ervenyes? Akkor miert kell itt kulon biztositast fizetnem?
Ha itt kotok biztositast, akkor az otthon nem ervenyes (az elozo hozzaszolasaitokat figyelembe veve)? Azaz fizessek itt is es otthon is, mert ugyebar a magyar autora a magyar kotelezo biztositas az kotelezo...
A rendszamot ugyanis ha le is cserelem angolra, ha hazamegyek, akkor vissza kell cserelnem...ugye jol ertettem?
Ha itt is tartozkodom, hivatalosan, van Home Office-om, amiben benne van, miota dolgozom, nem jelenti automatikusan, hogy amikor jottem, autoval jottem...tehat johettem 2 hete is autoval.
Igen, fenykepezhetik a rendszamot, ha bemegyek London congestion charge-ba (lehet nem jol irtam...bocsi)...de ha nem megyek?
Bekerulhet a rendszerbe...de ki bizonyitja, hogy folyamatosan volt itt az autom?
A felreertesek elkerulese vegett mindez nem azt jelenti, hogy nem akarok angol biztositas fizetni es rendszamot cserelni, csak nem egyertelmu, hogy miert kellene ezt a sok hercehurcat vegigcsinalnom es ketszer fizetnem?
Elegge megoszloak a velemenyek, es tudom, hogy a szabaly az szabaly...de szerintem a magyar rakenyszerult a dolgok varialasara, hogy hogy csinalja hogy neki jo legyen es nem az allambacsinak(kiralyneninek), mert kulonben felkopik az alla mire mindent kifizet, amit kellene!!!
Elküldve: 2008. Január 2. Szerda, 17:45 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 290 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Január 4. Péntek, 1:28 Hozzászólás témája:
myke írta:
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban kérném a sagítségeteket, hogy februárba megyek ki a párommal Norwich-ba és nem találtam egyetlen jó útvonaltervezőt sem, mert kocsival megyek ki. Valaki tudna nekem küldeni? Köszönöm előre is. Miki, Bori
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban