Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Júliustól beköltöznék valahova - 1-3 zóna érdekel, Nyugat-Lo

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
GoonerSopron
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 19:02    Hozzászólás témája: Júliustól beköltöznék valahova - 1-3 zóna érdekel, Nyugat-Lo Hozzászólás az előzmény idézésével

Júliustól beköltöznék valahova - 1-3 zóna érdekel, Nyugat-London főleg. Rendszerető srác vagyok, Júliustól dolgozok Londonban, a Lancaster Gate-nél, max. egyszer szeretnék átszállni.

Várom válaszaitokat

Peti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
suciv
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 15:48    Hozzászólás témája: ealing? Hozzászólás az előzmény idézésével

szijo!

En most talatam egy double roomos nappalis lakast Hanwellben, busszal kitudsz menni az elaling broadway-i vasutallaomasra (15 perc), es onnan a southwest trainnel tudsz menni atszallas nelkul. 430 font az egesz haz szamlak ebben benne vannak, lehet hogya council nincs. nem tudom.
http://www.nickolson.co.uk/?d=PD&PropID=423&csl=To%20Let itt vannak kepek a hazrol, meg a cim.
ha erdekel legyszi hivj fel
Evi
07933789280
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hanwell W7, Maunder Road

Large Double Bedroom
Share of:Large Kitchen
Lounge
Patio/Garden
All Bills Inc.

Szia, de ez csak egy szoba, ha jobban megnézed....
Ennyiért sokan jelentekeznének, köztük én is.
Vissza az elejére
suciv
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 19:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szio, most erre mint mondjak.
akkor jelentkezz Zavart
en sajna egyedul nem tudom kivenni
ha te kitudod szerencses vagy
Vissza az elejére
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 19:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne, haragudj, nem akartalak megbántani, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ez nem lakás csak egy szoba, annak meg túl drága.
Laci
Vissza az elejére
suciv
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

semmi gond
nekem az ugynokseges csajszi irt levelet, es azt irta hogy ez eggy tok ures lakas 1 szoba + nappali. lehet szepitett Mosoly gondolkoztunk mi is parommal hogy tul szep ennyiert Vicces
mindegy is,
meg mindig nincs albim
ne nem ismersz valakit Hanwellben akinek kellene lakotars?
Vissza az elejére
Laci43
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudni nem tudok, de arra gondoltam , hogy talán bérelhetnénk közösen lakást. Volt korábban egy állás lehetőségem Brighton mellet, végül is nem fogadtam el, mert jobb adódott Londonban. 19-én fogok kezdeni. Találtam ugyan egy szobát hetven méterre a munkahelytől, de a tulaj indiai, és nem igazán vonz a lehetőség. Inkább vesszen az előleg és járjak kicsit távolabbról, de normális emberekkel legyek egy fedél alatt. Tudom, hogy ez már közelíti arasszizmust, deb vállalom.
A munkám Southall-ban, ezen a címen lesz UB1 2BZ .
Ez elég közel van Hanwell-hez, tehát érdemes elgondolkodni rajta.

Laci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban