Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NIN!!
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Janesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 23:16    Hozzászólás témája: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudja vki hogy lehet megszerezni a National Insurance Numbert????
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!

Köszi!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 23:44    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Janesz írta:
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!

Köszi!!

a JobCentre Plus-ban nekem adtak telefonszámot, amit fel kellett volna hívnom, és ott elmondták volna, hogy pontosan mi meg hogyan. de nekem pl a Worker Registration Scheme lezavarása után automatikusan adtak National Insurance Number-t.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 7:02    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Janesz írta:
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!

Köszi!!

Jobcenterben ha jelentkezel egy munkara, ott adnak ideglenes NI-t...azt is tudod hasznalni egy darabig....

Allandot igenylesehez kell kerned egy telefonszamot a helyi jobcenterben....felhivod....kersz idoponot....ott elmondjak hogy mit kell vinni.....vagy munkaltatoi szerzodes, vagy fizetespapir, vagy par darab visszautasito level hogy nem vettek fel......+berleti szerzodes a lakashoz, szobahoz amiben laksz, es passport....ennyi...kerdeznek par dolgot, alairsz par papirt, es 1-2 honap alatt megkapod postan...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 4. Vasárnap, 18:11    Hozzászólás témája: Re: NIN!! Hozzászólás az előzmény idézésével

xtazi írta:
Janesz írta:
Mi szükséges hozzá?
Pls help!!!!

Köszi!!

Jobcenterben ha jelentkezel egy munkara, ott adnak ideglenes NI-t...azt is tudod hasznalni egy darabig....

Allandot igenylesehez kell kerned egy telefonszamot a helyi jobcenterben....felhivod....kersz idoponot....ott elmondjak hogy mit kell vinni.....vagy munkaltatoi szerzodes, vagy fizetespapir, vagy par darab visszautasito level hogy nem vettek fel......+berleti szerzodes a lakashoz, szobahoz amiben laksz, es passport....ennyi...kerdeznek par dolgot, alairsz par papirt, es 1-2 honap alatt megkapod postan...

udv mindekinek!

itt vagyok londonban, van melom, es el szeretnem intezni az NI numbert.

eszak kelet londonban elek, a legkozelebbi job centerben kaptam 8 telszamot, csak telefonon lehet elintezni az appointmentet. a szamok mindig foglaltak, vagy ha veletlenul kicsorog akkor nem veszi fel senki.

hogy tudom maskepp elintezni az NI-t? ha van valakinek tapasztalata az segitesen.

koszi.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 4. Vasárnap, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

london.ninocallcentre@jobcentreplus.gsi.gov.uk

ird oda hogy kersz ninot, az automata visszafog lokni egy urlapot, kitoltod ertelem szeuen es elkuldod. pa nap/het mulva jon level idopontal, terkeppel hogy mikor hova kell menned.....

egyszeru, de turelem kell....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
atka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 13:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
london.ninocallcentre@jobcentreplus.gsi.gov.uk

ird oda hogy kersz ninot, az automata visszafog lokni egy urlapot, kitoltod ertelem szeuen es elkuldod. pa nap/het mulva jon level idopontal, terkeppel hogy mikor hova kell menned.....

egyszeru, de turelem kell....

ok. koszi. mukodott. kaptam idopontot is. megeccer koszi.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

orulok....
Vissza az elejére
kenzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 30. Péntek, 12:51    Hozzászólás témája: NIN Hozzászólás az előzmény idézésével

3 hete erkeztem Londonba. Meg nem talaltam munkat, de tobben mondtak, hogy mihamarabb kerjek NIN, mert enelkul nem is fognak alkalmazni.

Irtam az email cimre es meg is kaptam az urlapot.
Meg nincs munkam, de van mar 2 darab visszautasito levelem (posta)+ egy levelem a Jobcentertol egy munkara+ tobb visszautasito email. Ez eleg, ahhoz, hogy adjanak ilyen szamot?

A lapon azt irjak mindenfelekeppen magammal kell hoznom az interjura, az Employement lettert meg 2 db payslipset. De egy masik helyen azt irjak eleg, ha bizonyitom, hogy aktivan munkat keresek (pl.:visszautasito levellel)

Valaki tudna segiteni, hogy is van ez?
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Június 30. Péntek, 17:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki irta, hogy neki sikerült igy NI számot kapnia. Tehát ha van időpontod, menj el, vidd el a leveleket, és meglátod. Ha még nincs időpontod, az űrlapon ird be a munkahely neve helyett, hogy aktively seeking employment. Vagy bemész az egyik irodájukba és megkérdezed.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 1. Szombat, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az angol burokracia ujabb gyongyszemevel talalkoztam a mult heten.

Az egyik kollegam, aki magyar allampolgar, eppen intezi az NI szamat. Ugy harom hete szepen felhivta a megadott szamot, elmondta, hogy mi jaratban van, megadta az adatait es mondtak neki, hogy hamarosan kuldik az ertesitest, hogy mikor es hova mehet interjura.

A mult het kozepen meg mutatja, hogy mit hozott neki a posta: Orommel ertesitjuk, hogy az NI szama ez-es-az, es a kartyajat is meg fogja kapni napokon belul.

Kerdezi tolem, hogy most mi van? Hat csak az, hogy ismet bebizonyosodott, hogy itt mindenki egyenlo, de vannak, akik egyenlobbek. O annyiban "egyenlobb", hogy az USA-bol jott at Angliba...

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 2. Vasárnap, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ilyennel meg nem talakoztam, hogy interview nelkul adnnak NI szamot,(bar mindenre van elso pelda) az ameriakai tartozkodasnak semmi koze nem lehet ehhez. A kollegad neve nem Toth, vagy Kiss, vagy valami hasonlo suru magyar nev, mert mar olyannal talakoztam hogy egy Kovacs ... nevu holgyre azt modtak hogy dolgozik itt es itt 2.5 honapja, pedig a holgy 2 napja volt angliban, csak mert a nevuk es a szul idopontjuk egyezik!kepzeld a kollegad manska az adojat fiztene!!
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Július 11. Kedd, 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
ilyennel meg nem talakoztam, hogy interview nelkul adnnak NI szamot,(bar mindenre van elso pelda) az ameriakai tartozkodasnak semmi koze nem lehet ehhez. A kollegad neve nem Toth, vagy Kiss, vagy valami hasonlo suru magyar nev, mert mar olyannal talakoztam hogy egy Kovacs ... nevu holgyre azt modtak hogy dolgozik itt es itt 2.5 honapja, pedig a holgy 2 napja volt angliban, csak mert a nevuk es a szul idopontjuk egyezik!kepzeld a kollegad manska az adojat fiztene!!

Megkerdeztem, hogy pontosan hogyan tortent az eset.
Az NI hivta ot fel, hogy akkor mikor is szeretne interjura menni (o nem kereste meg az NI-t, lehet, hogy a ceg automatikusan jelentette, amit egy kicsit ketlek, mert egy par eve nem jelentett semmit es magunknak kellett intezni).

Szoval csevegett a nenivel egy fel orat, minek utana azt mondtak neki, hogy nemsokara kap egy levelet, hogy mikor kell interjura mennie.
Ehhez kepest kapott egy levelet az NI szammal es hogy nemsokara kuldik a plasztik kartyat.

A neve eleg egyedi, nem Toth, Szabo vagy Horvath Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 8:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mar modtam: mindenre van elso eset!!!
Lottot is nyernek hetente tobben milliokkal....de azert ne altalanositsunk, mert ha mindeki arra var hogy a munakadoja bejeletse a jobcentre fel---amit tenyleg nagyon ketlek.....- vagy arra var hogy valaki felhivja oket ajobcentrebol valaki, akkor a leheto legroszbbat tancsoljuk a munkavallalonak es hiaba fog varni a telefonra.
Inkabb tanacsoljuk azt hogy jelentkezzen az interviewra...biztos ami biztos...
Vissza az elejére
judit7
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 22:37    Hozzászólás témája: nicard Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Olvasva topic-ot eszembejutott, hogy elhagytam a NI card-omat. Bejelentettem telefonon és azt a választ kaptam, ha tudom a számom nincs mit tenni,erre én: de nem használhatja valaki valamire? A válasz igen, de nincs mit tenni. Szerintetek gond lehet?
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 3:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azert ha ez valoban igy lenne,akkor az eleg dobbenet.
Tuti,hogy le lehet tiltani,mert ilyen alapon ID-val Utlevelel stb. is jarhat barki igy es akkor "semmit" nem lehet tenni ?

Fura helyzetek allnanak elo Felkiáltás
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban