| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
pidzsi Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 15. Hétfő, 16:20 Hozzászólás témája: nyelvsuli |
|
|
Bocsi mindenkitol, mivel igaz, hogy ez nem munkaval kapcsolatos, de azert fontos, ha valaki angliaban munka mellett akar tanulni is.
Szoval en most jutottam el oda, hogy nyelvsulit keresek. Ha van valakinek tapasztalata az elmondhatna, hogy milyet erdemes... olyat ami draga de kis letszamu, vagy jobb az elejen olcsobbal kezdeni... a belvarosi nyelvsulik jobbak mintha a kulvarosban keresnek vagy nincs kulonbseg??
esetleg van kifejezetten olyen honlap ami osszehasonlitja a sulikat? milyen nyelvvizsgat erdemes tenni? ha mar kituzunk egy celt magunk ele??
koszonom az infokat!
udv mindenkinek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 15. Hétfő, 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Mar irtam hogy az oxford circus mellet van egy ingynes angol nyleviskola mirol sok jot hallottam, rugalmasak orakt illetve, jol felkeszulttek az orka es magantanari orakra is van lehetoseg.
Cime: Windsor School, Ramillies house, 1-2 Ramillies street,Wetsminster.(az oxford circus tube meleett van 3 percre a metroallomastol)
A masik lehtosge ami olcso es megerei az a helyi BACES hekyeken zervezett nyelvtanfolyamok, amelyek meg diak buszjegyet is kiallitanak. Itt minel tobb honapot fiztesz annal olcsobb. Vannak ingyenes kurzusok amelyekre azonban varolista van. Cimeket keresstek a gogglen kersztul-mert BACES sok tallahato a varosban. Nem sok hanem rengeteg. A tanitasi szinvonala nagyon jo.
De alegjobb nyelvtanulas az angol kornyezetu munkahheley, hol csak anaynyelvukkel vagy korbeveve.........tudom, nehez esetrol beszlek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Máj 18. Csütörtök, 14:49 Hozzászólás témája: Re: nyelvsuli |
|
|
| pidzsi írta: | Bocsi mindenkitol, mivel igaz, hogy ez nem munkaval kapcsolatos, de azert fontos, ha valaki angliaban munka mellett akar tanulni is.
Szoval en most jutottam el oda, hogy nyelvsulit keresek. Ha van valakinek tapasztalata az elmondhatna, hogy milyet erdemes... olyat ami draga de kis letszamu, vagy jobb az elejen olcsobbal kezdeni... a belvarosi nyelvsulik jobbak mintha a kulvarosban keresnek vagy nincs kulonbseg??
esetleg van kifejezetten olyen honlap ami osszehasonlitja a sulikat? milyen nyelvvizsgat erdemes tenni? ha mar kituzunk egy celt magunk ele??
koszonom az infokat!
Én is aztmondom hogy ingyenes sulit nézz .....bár először a tanárodat kell megtalálnod , aki mellet a legjobban fejlődsz .
Egy hátránya van csak az ingyenes iskoláknak London szerte , ha 3 szor nem mész be , ( igazolatlanul ) akkor már többet nem is kell menned.
üdv
udv mindenkinek |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bernadett Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 17:41 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
Croydonban kb milyen árban vannak a nyelviskolák? olvastam hogy vannak ingyenesek is??
amikor megyek mindenképp ott szállnék meg, de még csak Londonban találtam a King's School of English-t de ez sztem elég drága. két hét legalább 140 ezer forint! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
playaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 18:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezek az ingyenes nyelviskolák hogyan mukodnek miből van nekik bewvételük, és ez teljesen ingyenes nekem ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| vagy tanarkepzok... vagy helyi tanacsi kasszabol mukodnek. kerhetnek kb 20-25 font egyszeri regisztraciot, ami a fenymasolasukat takarja.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|