Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

kinti magyarok
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
julcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 10. Kedd, 19:48    Hozzászólás témája: kinti magyarok Hozzászólás az előzmény idézésével

Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly [
Sziasztok
Segitene nekem valaki merre induljak el két kis gyerekkel
Szeretnék kint kanadában letelepedni
Várok minden hasznos informáciot köszönöm Julcsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsuzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 10. Kedd, 20:49    Hozzászólás témája: Szia! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez szerintem nagyon kemény dió lesz Julcsi.....Mekkorák a gyerekeid? Hogy fogsz tudnii dolgozni tőlük? Szerintem valami társkereső lapon kellene nézegetned, hatha megismersz valami szinpatikus kanadai pasit aki bevállal 2 kisgyerekkel.
Remélem sikerülni fog.
Vissza az elejére
djudit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 1:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Abban kérném a segitségeteket, hogy március 9-13 között mennék 1 jobarátommal ki Londonba és mivel nincs sok zs-mSzomorú,viszont a repjegy már megvan...valami jo olcso szállás kellene kettönknek.(alszunk együtt...azzal nincs probléma )

Meg egyáltalán hogy reptér transzport meg ilyesmi mit hogy és kb mennyiért lehet megoldani...

Nagyon megköszönném ha valaki tudna valamit .
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 23:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia. Ismerek egy kedves Magyar idös hölgyet aki (12-14 GBP/fö) add ki szobát. Nagyon segitő kész. Egy másik Magyar srácc meg kimondottan azzal foglalkozik, hogy vidéki repülőterekről behoz utasokat kocsival Londonba (10 GBP/fö).
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 14. Szombat, 8:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vendég írta:
Szia. Ismerek egy kedves Magyar idös hölgyet aki (12-14 GBP/fö) add ki szobát. Nagyon segitő kész. Egy másik Magyar srácc meg kimondottan azzal foglalkozik, hogy vidéki repülőterekről behoz utasokat kocsival Londonba (10 GBP/fö).

Szia Vendég!
Egészen biztos, hogy jo az információd, erről a 10 Ł-os reptéri tranzitról? Már csak azért mert én elég sokat járom a reptereket, annak az autónak vizzel kell mennie ahoz, hogy a benzinen ne bukjon az illeto. Két főnél már esetleg megtérül a benzinje, (talán) de még mindig karitatív elfoglaltság volt részéről a dolog. Egy ismerősöm itt Croydonbol befoglalt egy ilyen akciót magának,hogy a barátnőjéért kimenjen a reptérre. 20 Ł-ert vállalták, most nem irnám hogy ki volt az illető. A srácnak először is be kellett menni a Victoriára.Eddig oké. Ott vette fel a srác. Aztán kinmentek a repterre. Ott még begyujtöttek a barátnőn kivul 2 embert.Különböxő irányokban laktak. A sofőr abszolut nem ismerte Londont, a srác navigálta.Majd 6 és fél óra mulva kitette magat a soförrel a Victorián, mert addigra az életébol elege lett. Másfél óra alatt haza ért volna tömegközlekedéssel. Én is behozom a reptérrol aki a mi házainkba költözik ha igényli, 30 Ł-ért, de mindig mondom is, hogy jobban örülök ha tömegközlekedéssel jön be. Ugyanis ez a 30 Ł sem fedezi.Kimész a reptérre, minimum 1 óra,de lehet 2 attol függ melyik ( ha dugoba kerulsz akár 3 ) késhet a repulo, ketyeg a parkolo óra, vissz megint ugyanennyi...szóval ha benzined még esetleg ki is jön 1 20-asból 10Ł-ért dolgoztál 3-5 órát.
Vissza az elejére
Gladia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 14. Szombat, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A segítségeket szeretném kérni. Jövő héten a férjemmel Londonba utazunk pár napra, de még sosem voltunk, és egy-két infóra lenne szükségünk. EasyJet-tel repülünk, Lutonban fogunk leszállni késő este. Tudnátok abban segíteni, hogy hogy a legolcsóbb bemenni londonba. Mi úgy hallottuk, hogy a greenline-nal, ráadásul, ha EasyJet-tel jöttünk, még kedvezményt is kapunk. Ez vajon tényleg így van-e. A másik kérdés, hogy szeretnénk valami olcsó hotelt ami nincs messze valamelyik greenline megállóhoz.
Gyors választ kérek szépen, szerdán repülünk.
Köszönettel és Üdvözlettel:
Borsodi Gabriella
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
djudit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 14:42    Hozzászólás témája: szállás,transzfer Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Érdekelne a transzfer is meg a szállás is...csak történ 1 kis változás, ugyanis elég csunyán összevesztem az illetövel akivel mennékSzomorú , ugyh valoszinüleg ha nem történik valami csoda és átváltozik normális emberré...akkor egyedül keresek szállást.Illetve ha lenne valaki nagyon kedves és felajánlaná h megmutat pár jo helyet(meghát egyedül nemnagyon szertek 1 tökidegen városban lofrálni:( ) annak is nagyon örülnék!!!Mosoly

Köszi a segitséget!
keresztapa
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 2:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megprobálom megszerezni a srác számát. Én nem mentem még vele,de annyit tudok hogy 8 fös kisbusszal járkál és nem most kezdte. Gondolom ismeri Londont! És már sokan ismerik igy nem egy-két emberrel rohangál. De mint irtam én soha nem mentem vele!
Vissza az elejére
lukimiki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 3:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, engem meg az a kedves néni érdekelne, akinél 12fontért lehet szállást kapni. hárman mennénk, február 2-án.
köszi:Miki
lukkermikker@freemail.hu
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 13:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gladia írta:
Sziasztok!
A segítségeket szeretném kérni. Jövő héten a férjemmel Londonba utazunk pár napra, de még sosem voltunk, és egy-két infóra lenne szükségünk. EasyJet-tel repülünk, Lutonban fogunk leszállni késő este. Tudnátok abban segíteni, hogy hogy a legolcsóbb bemenni londonba. Mi úgy hallottuk, hogy a greenline-nal, ráadásul, ha EasyJet-tel jöttünk, még kedvezményt is kapunk. Ez vajon tényleg így van-e. A másik kérdés, hogy szeretnénk valami olcsó hotelt ami nincs messze valamelyik greenline megállóhoz.
Gyors választ kérek szépen, szerdán repülünk.
Köszönettel és Üdvözlettel:
Borsodi Gabriella

Szia !

A Greenline tenyleg eleg olcso,most ha jol emlexem 10 Fontert hoz be,ha Easyjettel jottok.Ha olcso hotelt szeretnel,kozel a megallohoz,akkor a Hotel Cordova House-t tudom ajanlani,ami elfogadhato aron normalis szobat kinal kozel a belvaroshoz.A Marble Arch-nal kell leszallni a Green Line-rol,onnan a Balck Cab is par fontert odavisz.A hotel a Hyde parktol 3 perc setara van,nem messze a Paddington allomastol egy csendes kis utcaban.Metro,busz a kozelben,max 5 perc seta.Itt meg tudod nezni a hotelt:

http://www.dilos.com/hotel/4443

Itt meg a terkep,hogy hol is van :

http://www.streetmap.co.uk/newmap.srf?x=526349&y=180921&z=1&sv=craven+hill&st=1&tl=Craven+Hill,+W2&searchp=newsearch.srf&mapp=newmap.srf

Ha ennel olcsobb kellene,akkor a Hyde Park International.Ez nem egy nagy zsibbadas,de par napra megteszi es eppugy nincs messze a belvarostol.A szobak tisztak,tv,franciaagy van es nem tomegszallas,tehat sajat furdo es wc van a szobakhoz.Ugy emlexem,egy franciaagyas szoba 25-30 fontbol kijon.A cime:

52-56 Inverness Terrace, London W2 3LB
Tel: 02072298841

Terkep:

http://www.streetmap.co.uk/newmap.srf?x=525961&y=180865&z=0&sv=w2+3lb&st=2&pc=w2+3lb&mapp=newmap.srf&searchp=newsearch.srf

Sok sikert!

Krisz
Vissza az elejére
-LH-
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én és a férjem február 10-én utazunk Londonba.Neki lesz szülinapi meglepetés. Mosoly

Már szereztem be információkat, de két dolog még nagyon érdekelne(aztán majd jön a többi kérdésem is ha lesz. Nagyon boldog )
Szóval Skyeurope-al megyünk ami Stansted-re száll le.Innen megy egy vonat Londonba. Az érdekelne hogy ha pénteken veszek egy oda-vissza jegyet de csak vasárnap jövök vissza akkor ez így megoldható vagy csak ugyanarra a napra adnak oda vissza jegyet jegyet?

A másik kérdésem, hogy ha valaki tudja hol van a Highbury stadion legyen szíves nekem elmondani az utat oda a Russell Square-ről. Eddig nem tartottam magam analfabétának térképolvasásból, de amit a neten találtam térkép az valahogy nem stimmel, mert még a környező utcák, sőt egyetlen utca sincs a Londontérképemen rajta. Szomorú Mit csinálok rosszul azt még nem tudom.

Szóval most ez a két kérdés ami fontos, aztán ahogy tervezem ezt a hétvégét szépen lassan lesz több is szerintem.Remélem tud köztetek valaki segíteni nekem.

Előre is nagyon köszönöm!

Helga
Vissza az elejére
-LH-
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Időközben Krisz térképét használva rájöttem, hogy a stadion annyira északon van hogy nincs rajta már a térképen. Zavart Tehát szeretnék egy egybetérképet a neten valahol ahol északLondon is rajta van.Krisz tudsz segíteni?
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 22:54    Hozzászólás témája: őrület Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonba tényleg érdemes kimenni! Mostmár bálna is van !! Mosoly
Vicces Vicces Vicces

8)IGI8)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ziozu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 23:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LH Itt nézz körbe ezen az oldalon ennél jobb kereső nincs,szerintem.http://www.londontown.com/LondonInformation/Attraction/Arsenal_Stadium/bdf3/
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 23:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-LH- írta:
Időközben Krisz térképét használva rájöttem, hogy a stadion annyira északon van hogy nincs rajta már a térképen. Zavart Tehát szeretnék egy egybetérképet a neten valahol ahol északLondon is rajta van.Krisz tudsz segíteni?

Szia !

ha posatl code-t tudsz a keresehez,akkor:

http://www.multimap.com/

Ha utcanevet,helyet,akkor :

http://www.streetmap.co.uk/

En ezekkel jol elboldogulok.Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban