Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Lanyos topic
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 15:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom hogy lányos topic , de nem mindig derül ki a névből az identitás .

Ha férfi fodrász kell azt tudok 6 Ł !

Eggyik a belvársoban van Great Russel street ( nem hosszú ucca ) kábé középtájon !

A másikban egy magyar srác is dolgozik (?)

Ha valakinek kell megnézem a pontos címet .

üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En nagyon halas lennek - az emberemnek nagyon jo lenne! Eddig egyszer volt Londonban fodrasznal - 10 fontert alig latszott rajta!
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 10:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
En nagyon halas lennek - az emberemnek nagyon jo lenne! Eddig egyszer volt Londonban fodrasznal - 10 fontert alig latszott rajta!

Camden town-nál leszálsz a metro-ról és a Camden high street-en van , kicsivel a Burger king után ( pár száz méter a metro megállótól )

Egy négyzet alaku fehér tábla , eggyik oldalán egy nagy zöld béka van , a másikon meg az hogy 6 Ł !

Nekem egy aranyos idős bácsi vágta a hajam , egész jól .

Azt ne kérdezd hogy miért van egy zöld szinü béka , egy fodrász üzlet logoján , mert én se tudom Csodálkozó egy szóval tudnám jellemezni : London !

üdv

Ui: Az ilyen olcsó helyeken , szokás jattot adni ! kb 1 Ł
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, eddig csak kajalni jártunk Camden-be! Ezek szerint az ottani fodraszok nem csak orult Camden-i frizurakat tudnak vagni....
Vissza az elejére
Zsuzsasonyak
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 17:40    Hozzászólás témája: Mukorom Hozzászólás az előzmény idézésével

Haringeyben N4 sajat mukorom studiom van!!!!!!!!!!!!!!!!!, de hazhoz is szoktam menni ha kerik (az plussz 10 font), 2001 ota foglalkozom mukorom epitessel es itt kint is van mar sok vendegem es kapcsolatom, AVON katalogussal is foglalkozom, barkit erdekel hivjon nyugodtan,

JA MAGYAR LANYOKNAK MAJDNEM FEL ARON CSINALOM a mukormot:)))

pl.: kulfoldieknek 25 font a zseles, magyar lanyoknak 15 font

077 077 83 427

Barmikor hivhattok megoldjuk

puszi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban