| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Június 7. Szerda, 10:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Próbálkoztál már Németországban??? Ilyet itt aligha találsz... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Június 7. Szerda, 12:46 Hozzászólás témája: Re: Művezető |
|
|
| farkas írta: | Sziasztok olvasók !
Egy segítség kellene Olyan munkaadót magán vagy kis céget
aki perfek beszél NÉMETŰL és GIPSZKARTON SZERELÉSI MUNKÁJA VAN
5-6-éves szerelési gyakorlattal vállalnánk munkát Angliában
Előre nem fizetünk de a tiszteletdíj nem marad el.
Információt a következő címre kérem
E-mail : farkasistvan@citromail.hu
István  |
Itt csak olyat talalsz, aki perfekt beszel angolul.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fanni84 Újonc

Csatlakozott: Jun 08, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 20:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Mi októberben mennénk ki a párommal. Én egész jól tudok angolul, ő semmit, de augusztustól mindketten játunk nyelvsuliba. Egy barátunk bíztat minket, aki Northhamptonban van. Azt mondja sokkal olcsóbb, mint London, és van munka. Magyar munkaközvetítője van a fizu 2%áért. Én egy kicsit parázom, h fogok-e kinn munkát találni, mert nincs szakmám (jelenleg hallgató vagyok +mellette eladó).Nem riadok mondjuk vissza semmilyen alantas mosogatástól , de azért nem szeretnék kinn lenni két évig, h krumplit pucoljak. Szerintetek van esély szakma nélkül is munkára?A barátomnak építőipart szakmája van + ipari alpinista. Tudja valaki h mennyire megy ez kinn, mert itthon elég jó a fizu, abban bízunk, h akkor kinn nagyon jó. Olvastam itt referenciákról, olyat itthonról is érdemes vinni?Sokáig tartanak a munkaügyi regisztrációs eljárások, v akár egyből találhatunk munkát, és elkezdhetünk dolgozni. Kb mennyi időre vigyünk pénzt, h ne kerüljünk bajba?Az érettségmre kiváncsi lesz valaki, v arra, h egyetemre járok?Bocs h ennyi hülyeséget kérdezek, de totál tájékozatlan vagyok ebben...:)Sziasztok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fanni84 Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tudom h nem ide tartozik, de hátha valaki tud valamit North Hamptonról...Minden info jól jönne:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fanni84 Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 9. Péntek, 15:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| köszi!Megnézem:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fanni84 Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 9. Péntek, 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
eddig sem voltam elájulva az angolomtól, de ahogy ezeket az angol oldalakat böngészem, rá kell jönnöm, h rohadtul nem tudok angolul  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Joel Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 10. Szombat, 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Pár hete voltam kint a tesómnál látogatóban Londonban. Megmondom őszintén elég lenyűgöző volt. Eddig is lehetett hallani ugye, hogy ennyire, meg annyira jobb kint az élet, de azt hiszem, amíg az ember nem látja a saját szemével. mondhatnak akármit. Tényleg tök jó. Természetesen nincs kolbászból a kerítés, ahogyan már mások is mondták, de egy szóval lehetne jól kifejezni, hogy miben más az élet: könnyebb. Tényleg nem kell halálra szenvedj azért, hogy megélj.
Én is úgy határoztam, hogy szeretnék kimenni, csak ahhoz össze kell szedni egy kis pénzt. Ahogy én számolgattam, úgy kb. 180 ezer forint körüli összeggel számolok, annyi elég pár hétre, amíg munkát kap az ember.
Azt szeretném kérdezni a munkával kapcsolatban, hogy mennyire van jelentősége annak, hogy milyen időszakban megy ki az ember. A nyárról hallottam olyasmit, hogy akkor mennek ki a diákok mindenhonnan melózni. Az ősszel is van valami gubanc, vagy tök mindegy mikor megy az ember?
Előre is köszönök minden infót!
Üdv! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Június 11. Vasárnap, 11:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Mégis milyen állásokról van szó? Az sem mindegy. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 12:31 Hozzászólás témája: ... |
|
|
??????????????
Van köztetek valaki,a kI Luton-i reptéren dolgozik, vagy dolgozott? Esetleg aki Luton vagy környékén lakik????????? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xtazi Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
MOst talaltam a wiwi-en....hatha segit valakinek
A U-Tech (Uk) Ltd fitter-eket keres Londonba , a Wembley Stadionba-plasterboard ceiling.
Angol nyelvtudas nem feltetel.
jelentkezoket varunk Magyarorszagrol illetve Angliabol,
Contact number: +442087822000
Mobil:+447772366499
Contact person, Bertilla, Andrea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 18:21 Hozzászólás témája: Re: ... |
|
|
| Klumpeduns írta: | ??????????????
Van köztetek valaki,a kI Luton-i reptéren dolgozik, vagy dolgozott? Esetleg aki Luton vagy környékén lakik????????? |
Környékén, tőlünk kb. fél óra. Reptérről csak repülni szoktam. Miért? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 20:02 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Csak azért kérdeztem, mert én Júli7-től ott leszek Luton és Hitchin között egy kis faluba.
Izgulok nagyon, mert kezdő jogsim van és nem tudom, hogy nagyon forgalmas-e a környék, meg hogy ki van-e táblázva rendesen vagy úgy mint Mo-on, hogy sehol semmi?
+
A páromnak keresek szállást meg munkát és nem tudom, hogy érdmes-e inkább Londonba próbálkozni vagy a környéken is el lehet könnyen helyezkedni? kevés szoba hírdetést láttam, de lehet, csak rossz helyen kerestem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indyjoe Haladó

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Ware, Herts
|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 20:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Klumpendus !
Angliában a legtöbb környék nagyon forgalmas csúcsforgalom idején - London szerintem máskor is. De az utak remekül ki vannak táblázva - ez ügyben Anglia sokszorosan leköröz minket - úgyhogy nem hiszem hogy gondod lesz a vezetéssel. Én igen hamar belejöttem.
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Június 12. Hétfő, 21:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Melyik faluban fogsz lakni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|