| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
hollaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 8:37 Hozzászólás témája: Rövidítések |
|
|
Sziasztok!
Nézegetem az álláshírdetéseket és folyton valami rövidítésre bukkanok. Amiket van mikor megfejtem, hogy mi, de van, amikor fogalmam sincs, hogy oda tulajdonképpen milyen tudás is kell.
Most pont ezt nem tudom, mit takar:
"Good degree of 'IT' based knowledge "
Tudna valaki segíteni?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 9:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| IT: Information Technology, vagyis szamitogepes ismeret. Microsoft Office alapveto. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 23:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | IT: Information Technology, vagyis szamitogepes ismeret. Microsoft Office alapveto. |
Hat Heni, szerintem ha good degree, akkor az MSOFFICE ismerete = nulla. Oda programozni kell kemenyen,... _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 6:21 Hozzászólás témája: Re: Rövidítések |
|
|
| hollaa írta: |
"Good degree of 'IT' based knowledge "
|
Ez sok mindent jelenthet...
Ha az allas alapvetoen admin allas, akkor csak a hirdeto nem tudja, mi az a degree in IT. De ezt inkabb ugy szoktak hivni, hogy "IT skills".
Ha az allas komolyabb, akkor azt jelenti, hogy IT diplomad van, amit nem a "Meggazdagszunk BT" haromhetes onkepzokore adott ki, hanem mondjuk valamelyik egyetem, de legalabbis a Microsoft Certificate, ami mogott jol definialt tudas van. Itt - hasonloan a magyar helyzethez - rengetegen "oktatnak" (foleg tavoktatnak) IT-t. Es mint tudjuk a veréb is énekes madár, csak levelezon vegezte!
De az is lehet, hogy a hirdetest megfogalmazo HR-es csajszi sem tudja, hogy mi is kell igazan, ez meg olyan trendin hangzik.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 24. Szerda, 7:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: | | HenriettaWH írta: | | IT: Information Technology, vagyis szamitogepes ismeret. Microsoft Office alapveto. |
Hat Heni, szerintem ha good degree, akkor az MSOFFICE ismerete = nulla. Oda programozni kell kemenyen,... |
Ebben a hirdetésben a degree-t szint-nek kell érteni. Tehát leforditva úgy értendő, hogy 'Jó szintű számitógépes ismeret'.
Ha diplomát kérnek, akkor valami olyasmit szoktak irni, hogy 'degree in IT is required'. Fontos lenne tudni, hogy milyen állásról is van szó.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hollaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 6. Kedd, 11:12 Hozzászólás témája: Sziasztok! |
|
|
Új rövidítést találtam,amit nm tudok,hogy mit jelent. Telemarketinges munkáról van szó.
"Must have NI"
Esetleg tudja valaki mit jelent az NI?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dia11 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 6. Kedd, 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
"Must have NI"
kell hogy legyen National Insurance numbered,NI számod. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hollaa Újonc

|
Elküldve: 2006. Június 7. Szerda, 8:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Köszi a választ. És ezt a biztosítást ezt hol lehet beszerezni? Illetve miért lehet erre szükség? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Június 7. Szerda, 10:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| Minden dolgozónak kötelező megszerezni. Már van rengeteg információ erről a fórumon, olvasd végig. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zzzsa Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 18:09 Hozzászólás témája: hostess vagy modellügynokségek!! |
|
|
Sziasztok!!
lenne pár kérdésem az ugynokségek felol, hogy valaki végzett e már Londonban valami hasonlo munkát?!
hogyan torténik az interju meg regisztrácio... stb, ami lényeges elem lehet!! mert háát Londonban minden egy kicsit más
köszzi a választ ha valaki ír!
zs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zzzsa Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 18:10 Hozzászólás témája: ugynokségek |
|
|
| ohh bocsi nem ide szántam, látszik hogy uujonc:)) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|