| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Balu Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:13 Hozzászólás témája: mobilitás |
|
|
sziasztok
lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...
de sebaj, majd veszek egy párat
üdv mindenkinek, _________________ Balu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Máj 30. Kedd, 16:24 Hozzászólás témája: Re: mobilitás |
|
|
| Balu írta: | sziasztok
lehet, hogy elavultnak tűnik amit írok, de pont most vagyok abban a helyzetben, hogy kint keresek állást, és ki is megyek két hétre, a hírek alapján muszáj rendelkeznem English phone number-el, ha nem akarok lemaradni az állásinterjúkról, szóval:
kérdeztem a hazai szolgáltatót, és azt a feleletet kaptam, hogy a kint vásárolt SIM káryához, sajna csak a kint vett feltöltőkártya a jó...
|
Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni
Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.
Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!
Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Balu Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 31. Szerda, 9:27 Hozzászólás témája: Re: mobilitás |
|
|
Szia seci,
köszi a villámgyors reagálást, nos sejtettem, hogy valami ilyen feleletet fogok kapni, az elavult kifejezés talán fedi, hogy nekem néha vannak ideáim. Mivel felhívtsam a szolgáltatót itthon, már sejtettem, hogy nem műkszik ily 1*-űen a dolog, pedig szerintem technikailag feltöltőkártyás világméretű cégeknél akár lehetne...
amúgy meg kösz az infókat
a függetlenítés már elintézve, nem akartam magamnak meglepetést szerezni odakintre:)
| seci írta: | | Balu írta: | sziasztok
|
Miert vartad azt, hogy mukodni fog a magyar feltoltokartya az angol SIM-mel? Ez kicsit olyan, mintha azt varnad, hogy az angol telefonfulkebe lehessen 100Ft-ost dobalni
Viszont feltoltokartyat - ha mar angol SIM kartyat szereztel - kapsz minden boltban. Sot egyes feltoltos-kartyakat fel lehet tolteni bankkartyarol is (pl Visa/MasterCard tutin megy, fuggetlenul attol, hogy magyar vagy angol), kb ugyanugy, mint a kaparos kartyat, csak mas magikus szamot kell felhivni es utana begepelni a kartyaszamot.
Elvben penzkivevo automataknal is lehet tolteni, de nem tudom, hogy ez mukodik-e magyar bank-kartyaval... Egyszer ki kellene probalni, hogy az OTP kartyarol lehet-e mondjuk O2 kartyat tolteni!
Arra azert figyelj, hogy a telefonod kartyafuggetlen legyen, mert hiaba veszel itt ingyen vagy jelkepes osszegert egy SIM kartyat, ha azt a telefonod nem fogja szeretni.
-seci |
_________________ Balu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Audry Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 21:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Igaz az, hogy O2 kártyával tudok ingyen smst küldeni angol telefonszámra?
Korlátlanul vagy meg van szabva, hogy 1 hónapba mennyit küldhetek?
És a telefonálás szintén angol számmal mennyibe kerül O2nál?
Köszi!
Adrienn |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lugi Újonc

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Brighton
|
Elküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
Hat meg 7p a landline es 20p a mobil.
Amit egy par cikkel elobb postoltam ott (a legjobb) 0.5p a landline es 6p a mobil.
-seci |
hol is van ez a 6p a mobil ?
irnal errol kicsit bovebet
koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babikaa Újonc

|
Elküldve: 2006. December 20. Szerda, 23:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én egy Tesco-s feltöltőkártyás sim-et vettem,és 5 percig beszéltem rajta (magyar mobilt hívtam) és nagyon minimális összeg (kb.75p) ment le róla. Ugyanez a hívás a magyar kártyámról 1200 Ft-ba került volna, úgyhogy (lehet hogy ennél is van olcsóbb) de nekem tök jó! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2006. December 22. Péntek, 11:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Tudsz esetleg arrol infot, hogy a hivott felnek mennyi a percdija?
Koszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pandi Újonc

|
Elküldve: 2006. December 27. Szerda, 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem..Hogyan tudok telefonálni Londonba Magyarországról? A telefonszám így kezdődik: 07-70..ez elé jön a 44-es országhívó vagy ez egy mobilszám?
Köszi a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. December 28. Csütörtök, 8:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Elhagyod a nullát. Tehát 0044770...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
script Újonc

Csatlakozott: Jan 22, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Eastleigh
|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
En ma kaptam meg a Mobil world-tol a kartyam szombaton rendeltem 10 font-ert.
Callinglandline or mobile /U.K./ 15p
sms /U.K/ 7p
international sms 15p
voicemail 15p
Hungary Landline 7p
Mobile 20p
Ezemkivul mas egyeb Eu-s orszagis felvan meg tuntetve a magyarhoz hasonlo tarifaval.Mivel feltolto kartyas igy csak a cimet kellet meg adnom az uzletben hova kuldjek meg persze a 10 penzt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|