Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Megbízható munkaközvetítő??
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mikeylama
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 7:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arról beszél, hogy ha van közvetítői díj, vagy ha BÁRMILYEN címen pénzt akarnak tőled kérni, akkor azonnal tedd le a telefont, fordulj sarkon, vagy csak sétálj el, mert csalókkal van dolgod. NE fizess azért, hogy dolgozhass, pláne, hogy azt, hogy a munkahelyért fizetned kell, EU-s törvény tiltja...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
carpfishing
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 7:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Londonba szeretnék menni dolgozni.Két úriembertől is kaptam állásajánlatot.Andricz Attilától és Bujáki Zoltántól.Esetleg tud róluk valaki infóval szolgálni?Megbízhatóak?
Segítségeteket előre is köszönöm!
carpfishing
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 8:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

carpfishing írta:
Sziasztok!
Londonba szeretnék menni dolgozni.Két úriembertől is kaptam állásajánlatot.Andricz Attilától és Bujáki Zoltántól.Esetleg tud róluk valaki infóval szolgálni?Megbízhatóak?
Segítségeteket előre is köszönöm!
carpfishing

Kernek penzt? Ha igen akkor kamu es atveres es lehuzas es csak el akarjak szedni a penzed es csak ott maradsz pucer seggel...ragozzam meg?
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 8:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

justdifferent írta:
BabaBaba írta:
justdifferent írta:
Ismeri valaki, esetleg van kézzelfogható infója a köv cégekről?

l a b o u r a n d s t a f f . c o m/

magyar telefonszám, magyar iroda, magyar cím, semmi nincs ott a kontaktban, viszont a hirdetéskben magyarul kínálja az állásokat.

Csak mint mar korabban is kb 1000-szer lel lett irva...ha penzt kernek barmilyen cimen akkor kamu! En nem ertem miert olyan bonyolult ez??? Sokkolt
Magyar cegek 99.8 %-a lehuzasra megy. Ha angolok akkor van ertelme veluk foglalkozni. Addig keruld el ezeket jo messzire!

én nem irtam közvetítő díjról, te miről beszélsz?

Egy szot sem emlitettem kozvetitoi dijrol, TE mirol beszelsz???
Ha neked a "barmilyen" szo szinonimaja a kozvetitoi dijnak es Te ennyit fogtal fel abbol amit irtam, akkor nincs itt helyed!
Vissza az elejére
joemontana
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 9:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyugi Baba Nagyon boldog Te mindig kapod az ívet ha segíteni akarsz Szomorú Egyezzünk meg abban, ha valaki újra magyar kiközvetítők iránt érdeklődik, csak annyit írj HFB = Ha fizetsz be.zopod. Mert tényleg csak erről van szó.
Vissza az elejére
mazsola79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedves carpfishing ....a ket uriemberbol egy azt keri tegyel 60 fontot buborekos boritekba es kuldd el neki az adataiddal egyutt csak a lapot felejti el mellekelni MosolyA penzrol semmi atveteli elismerveny meg csak reklamalni sem tudsz ....de csak tedd ha szeretsz ablakon dobalni ki penzt:) azert mondom mert nekem am le is irta
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2012. Február 10. Péntek, 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

joemontana írta:
Nyugi Baba Nagyon boldog Te mindig kapod az ívet ha segíteni akarsz Szomorú Egyezzünk meg abban, ha valaki újra magyar kiközvetítők iránt érdeklődik, csak annyit írj HFB = Ha fizetsz be.zopod. Mert tényleg csak erről van szó.

En nyugodt vagyok, hidd el! Mosoly Kicsit bosszankodom az ilyen bugyuta embereken de aztan pikk-pakk elmulik! Ha valaki nem birja felfogni a segito szandekot, azt csak jol lesajnalom...hidd el, nem nekem tesz vele rosszat! De sajnos meg ezt sem tudjak neha felfogni! En itt elek...evek ota...vannak tapasztalataim de sokan ugy vannak vele hogy otthonrol halljak a remtoretneteket es okoskodasokat azoktol a luzerektol akiknek nem jott ossze es akkor mar azt gondoljak hogy Ok mar mindentudok csak azt felejtik el hogy ezektol az emberektol kb 2 het alatt elszedtek a penzuket...Akkor ki tud tobbet? Laza
Vissza az elejére
Mari2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 12. Vasárnap, 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ditty05 írta:
Sziasztok!
Találtam az interneten egy honlapot: http://masikut.shp.hu/hpc/web.php?a=masikut , ami állásközvetítést ígér.
Skype-on beszéltem a hölggyel (Garaj Mária), de semmi referenciát nem adott, nem tudom lenyomozni, hogy valós-e, vagy csak átverés. Tud róla valaki valamit?
Köszönöm!

Ugyan igy jartam Garaj Mariaval. Hosszas levelezes alatt sem sikerult belole semmi konkret infot kiszedni. Csak kuldte a semmitmondo, lelkizos 'hirleveleit'. Aztan meg megsertodott, amikor kertem, hogy netan valami kezzelfoghatot is kuldjon mar ugyan.

Szerintem ha ez a no valodi allaskozvetito lenne, akkor
a.) lenne egy normalis, informalis honlapja, transzparensen a szolgaltatasaival, arakkal, annak a cegnek a cimevel, amelynek/amelyeknek kozvetit
b.) nem bullshit-elne, hanem porgetne rendesen az uzletet
c.) lenne referenciaja

Ja, es azt allitja, hogy a training-nek koltsege van, holott ezt a cegek ingyenesen nyujtjak !!!

Arra gondolok, hogy a skype-os beszelgetes alatt probalja felmerni, hogy kit mennyire tudhat bepalizni.

Szoval meglatasom szerint ovakodni kell tole. Felesleges idot pazarolni ra, mert mezes-mazos stilusaval probal megnyerni, de konkret infot nem lehet kiszedni belole.
Vissza az elejére
mazsola79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mielott masok is beugranak az expressen megjelent hirdetesnek olvassatok el ezt ....http://allas.slando.hu/budapest_varos/angliai-munka-atveres_P_61829253.html
Vissza az elejére
justdifferent
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 12:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:
justdifferent írta:
BabaBaba írta:
justdifferent írta:
Ismeri valaki, esetleg van kézzelfogható infója a köv cégekről?

l a b o u r a n d s t a f f . c o m/

magyar telefonszám, magyar iroda, magyar cím, semmi nincs ott a kontaktban, viszont a hirdetéskben magyarul kínálja az állásokat.

Csak mint mar korabban is kb 1000-szer lel lett irva...ha penzt kernek barmilyen cimen akkor kamu! En nem ertem miert olyan bonyolult ez??? Sokkolt
Magyar cegek 99.8 %-a lehuzasra megy. Ha angolok akkor van ertelme veluk foglalkozni. Addig keruld el ezeket jo messzire!

én nem irtam közvetítő díjról, te miről beszélsz?

Egy szot sem emlitettem kozvetitoi dijrol, TE mirol beszelsz???
Ha neked a "barmilyen" szo szinonimaja a kozvetitoi dijnak es Te ennyit fogtal fel abbol amit irtam, akkor nincs itt helyed!

Ez tipikus magyar Mosoly Én nem a feltételezésidre vagyok kíváncsi hanem konkrét infora, aki leírja kerek perec a tapasztalatait velük kapcsolatban.

Egyébként nagyon jó látni hogy akad a fórumon olyan ember aki már évek óta kint él és összejött neki a munka kocsi miegyéb, én mégis olyan emberek visszajelzését szeretném hallani akik nem rég mentek ki, vagy most készülnek és nem 5-6 év távlatából beszélnek.
Vissza az elejére
kivancsi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanulsag BabaBaba?
Mi, akik mar itt vagyunk 5-6 vagy több éve,
mar nem tudunk naprakész infót adni.
Felesleges is koptatni az ujjunkat ha így gondoljak.
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2012. Február 14. Kedd, 3:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kivancsi írta:
Tanulsag BabaBaba?
Mi, akik mar itt vagyunk 5-6 vagy több éve,
mar nem tudunk naprakész infót adni.
Felesleges is koptatni az ujjunkat ha így gondoljak.

Attol mert egy valaki nem hallgat a jo szora meg lehet masik 10-20...akik igen es akiknek tudunk segiteni. Az ilyen meg le van sajnalva. Laza
Es ez nem feltetelezek senkirol semmit csupan szimpla logika es realitas.
Vissza az elejére
tuttifrutti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Február 29. Szerda, 14:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki ismeri őket??

http://www.jobandtravelcentre.hu/

vélemények, tapasztalatok??

előre is köszi
Vissza az elejére
balazs054
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Március 8. Csütörtök, 8:28    Hozzászólás témája: Segitsetek!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Én is útra kelnék Angliába, van is 2 cég ami szóba jöhet, és azzal a reménnyel írok most ide, hogy hátha ismeritek valamelyiket
az egyik cég:
http://www.londonimunka.net/ láttam már irtatok erről a cégről
örülnék ha valaki felvenné velem a kapcsolatot, hogy elmondja konkrétan mi hogy megy náluk.

a másik cég:
http://www.londonimunka.eu/ ez meg a másik

melyikkel érdemes elindulni?

válaszotokat előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Emilia1988
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2012. Március 14. Szerda, 9:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én először is üdvözlök mindenkit, most regisztráltam ide, párommal szeretnénk minél hamarabb Londonba (vagy valahova UK-ba, ha London nem jön össze) költözni és dolgozni, ezzel kapcsolatba lenne kérdésem.
Először is az, hogy átolvasgattam a topikot, leszűrtem, hogy magyar és kelet-európai munkaközvetítőkkel gyak. semmilyen szinten nem érdemes foglalkozni, mert 99,8% átverés.
Olvastam továbbá, hogy érdemes magunktól kimenni Londonba, a szállást pl. itt lefoglalni, és munkát majd ott keresni. Ezzel kapcsolatban lenne egy bárgyú kérdésem... ez nekem kissé ijesztően hangzik. Mármint így gyak. a vakvilágba megyek ki, nemde? Azt szeretném kérdezni, hogy mennyiben "garantált" hogy egy-két héten belül munkát találunk? Fennáll a veszély, hogy ott maradunk meló nélkül, és haza kell térnünk, mert nincs miből albérletet fizetni? Itt mindenkinek jó tapasztalata van (ha igen, annak örülnék, megnyugtatna Mosoly)?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Balázs, a londonimunka-eu oldalnak én is utánanéztem, állítólag egyértelmű kamu, kint derül ki, hogy nem is abban a városban fogsz lakni/dolgozni, nem annyi fizetésért, stb.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
7 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban