| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2012. Február 7. Kedd, 4:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| kilowatt írta: | sziasztok
még egy kérdés:
nekem van euró számlám a Raiffeisen Bank-ban és euróm is. használható valamelyik, vagy szüntessem meg a számlát és váltsam be az eurót fontra?
1 font~1.2 euró. |
Sztem sem ersz az euroszamlaval semmit, itt Angliaban legalabb is. Itt csak az angol font az elfogatdott fizetesi eszkoz es mint Peter is irta az euro valtassal sem jarsz jobban ha itt akarod bevaltani(a forintot meg nem is tudom hogy be tudod e valtani egyaltalan barhol is). Nekem is volt anno devizaszamlam, amikor nem akartam kp-ben otthon tartani az autora szant penzt, de miutan kifizettem es alig maradt rajta valami a bank meg azutan is fizettetni akart velem, hogy csak be akartam tenni penzt a sajat szamlamra plusz ezer mas cimen csak vontak a penzt es vontak, azt mondtam hogy k…-ak be es megszuntettem a szamlat. Ha itteni szamlarol sima forint szamlara kuldesz penzt az sem sok es nem utolso sorban amit megsporolsz azzal hogy nem fizetsz semmit az otthoni szamladra meg mindig olcsobban jossz ki ha csak az itteni szamladat tartod, amiert egy fillert sem kell fizetned es neha fizetsz az utalasert. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz007 Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 16:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Egy ideje elgondolkodtam azon, hogy jó lenne kimenni dolgozni Angliában, és ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy autóbusz vezetőként mennyire nehéz ott kint elhelyezkedni? Közép szinten (társalgási ) beszélek angolul. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| Gabesz007 írta: | Sziasztok
Egy ideje elgondolkodtam azon, hogy jó lenne kimenni dolgozni Angliában, és ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy autóbusz vezetőként mennyire nehéz ott kint elhelyezkedni? Közép szinten (társalgási ) beszélek angolul. |
Helyjaratu buszsofornek minden tovabbi nelkul el tudsz menni Londonon belul (es a szuk koreben, pl.: ariva watford), ha tenyleg jo az angolod. Folyamatosan keresnek soforoket.
Tavolsagi buszsofor felejtos, kihalasos alapon megy... _________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz007 Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 17:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | | Gabesz007 írta: | Sziasztok
Helyjaratu buszsofornek minden tovabbi nelkul el tudsz menni Londonon belul (es a szuk koreben, pl.: ariva watford), ha tenyleg jo az angolod. Folyamatosan keresnek soforoket.
Tavolsagi buszsofor felejtos, kihalasos alapon megy... |
Köszönöm a gyors információt. A helyi járat nekem tökéletesen megfelelne. Angolom pedig az a társalgási szintű, tehát azért elég sok minden nem tudok még. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 17:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Gabesz007 írta: | | Tovi írta: | | Gabesz007 írta: | Sziasztok
Tavolsagi buszsofor felejtos, kihalasos alapon megy... |
Köszönöm a gyors információt. A helyi járat nekem tökéletesen megfelelne. Angolom pedig az a társalgási szintű, tehát azért elég sok minden nem tudok még. |
Keresd meg priviben csige791 nevu forumtarsat, o jelenleg is a Metroline-nal dolgozik St Albansban, talan tud bovebb informacioval szolgalni...... _________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dulifuli Újonc

Csatlakozott: Jan 04, 2012 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 21:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Minek kell bemasolni a szoveget? pfff  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lala75 Mester

|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 23:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| Gabesz007 írta: | Sziasztok
És nem is keresnek rosszul heti 450-500 font és napi 6 óra!!!
Persze nagyon kell figyelni,de szerintem ez neked nem lesz gond! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kivancsi Mester

|
Elküldve: 2012. Február 13. Hétfő, 23:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Ember TE MINEK MASOLSZ???????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bexi70 Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 14. Kedd, 17:52 Hozzászólás témája: bexi70 |
|
|
| Sziasztok!Új vagyok itt,de nagyon sok mindent olvastam már itt,és azt hiszem,hogy már leesett,hogy mi is egy csaló céghez fordultunk segítségért.A fiam szeretett volna kimenni Angliába dolgozni.Hírdetés utján találtun egy céget:Arla Llondon Job Kft.A főnök:Szabó lászló,fel is mentünk Pestre a találkozóra,ahol egy hölgy és egy férfi várt ránk.A fönök sehol.Nekem nagyon gyanus,hogy előre kell fizetni és még utána is ha kint vagy.A tejgyárba kellett volna dolgoznia a fiamnak,mint raktáros.Ídőt kértünk,mert már ott kellett volna fizetni 80000 ft-ot.Nem fizettük ki természetesen.A cégbejegyzetteknél sem találni semmit sem erről a cégről.Ahogy így olvasgattam amiket írtak én gondolom,hogy ez a cég a Globalos cég lehet,ahol a fönök szintén a Szabó László vagy Vili vagy kicsoda.Légyszí,ha valaki tud valami infót erről a cégről írjon,köszi mindenkinek!!!!! Arla London Job KFT!!!!!A PESTI CÍMÜK A 6. KERÜLETBEN VAN!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterzimmer Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2012 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Enfield
|
Elküldve: 2012. Február 14. Kedd, 22:47 Hozzászólás témája: Re: bexi70 |
|
|
| Szia bexy70! En is Szabo Laszlo kozvetitesevell jottem ki es nekem bejott a dolog. Amit igert, betartotta. Tobb kozvetitonel is jartam, nekem ez volt a legmegbizhatobb. Volt, ahol csak 20 rongyot kertek, de nem garantaltak semmit es en biztosra akartam kijonni. Atkoltoztem Enfield-bol Wood Greenbe, mert ez a haz kozelebb van a munkahelyemhez. Ha tenyleg a velemenyemre vagy kivancsi...vagj bele! Ha viszont tokeletesen beszelsz angolul, nincs szukseged kozvetitore! Remelem segitettem! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lala75 Mester

|
Elküldve: 2012. Február 14. Kedd, 23:42 Hozzászólás témája: Re: bexi70 |
|
|
| bexi70 írta: | | Sziasztok!Új vagyok itt,de nagyon sok mindent olvastam már itt,és azt hiszem,hogy már leesett,hogy mi is egy csaló céghez fordultunk segítségért.A fiam szeretett volna kimenni Angliába dolgozni.Hírdetés utján találtun egy céget:Arla Llondon Job Kft.A főnök:Szabó lászló,fel is mentünk Pestre a találkozóra,ahol egy hölgy és egy férfi várt ránk.A fönök sehol.Nekem nagyon gyanus,hogy előre kell fizetni és még utána is ha kint vagy.A tejgyárba kellett volna dolgoznia a fiamnak,mint raktáros.Ídőt kértünk,mert már ott kellett volna fizetni 80000 ft-ot.Nem fizettük ki természetesen.A cégbejegyzetteknél sem találni semmit sem erről a cégről.Ahogy így olvasgattam amiket írtak én gondolom,hogy ez a cég a Globalos cég lehet,ahol a fönök szintén a Szabó László vagy Vili vagy kicsoda.Légyszí,ha valaki tud valami infót erről a cégről írjon,köszi mindenkinek!!!!! Arla London Job KFT!!!!!A PESTI CÍMÜK A 6. KERÜLETBEN VAN!! |
SEMMIFÉLE ESETBE SE FIZESSETEK ÉS UTAZZATOK KI NAGY ÁTVERÉS ÉS LEHUZZÁS!
LAPOZZ VISSZA AZ 5 OLDALTÓL ÉS RÁJÖTTÖK! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2012. Február 15. Szerda, 3:00 Hozzászólás témája: Re: bexi70 |
|
|
Udv bexi!
A jotanacsom, hogy semmi esetre se fizessetek ki ennyi penzt...se kevesebbet...se semennyit!!! Az hogy Peternek bejott a feher hollo esete...ritka, de nagyon.
Ha olvasgatsz ezen a forumon rajossz, hogy sajnos sok masik 10-20-30 ember porul jart a bizonyos Szabo Laszlo "Ur"-ral mivel csak a penzuket caslta ki de munkat veletlenul sem kaptak! Teljesen mindegy milyen cimen...tejgyari melo...Arla...Global...stb...ha ezt a nevet meghallod, fordulj sarkon es fuss...es addig amig nem a penzed utan kell!!!
Szepen kerlek benneteket, ha nem vagytok a sajat penzetek ellensege szoba se alljatok ilyen emberekkel! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kivancsi Mester

|
Elküldve: 2012. Február 15. Szerda, 6:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsánat keres megy Lala75-nek a
beszólás miatt.Nem Neked lett szánva,
a figyelmetlensegem és kapkodasom eredménye
lett. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bexi70 Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 15. Szerda, 7:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv BaBaBaBa!,Köszi a hozzászólást,hát igen én sejtettem,hogy ez lesz belőle,de a fiamat kellet,hogy jobban meggyőzzem,mert hát ő teljesen be volt indulva.Nem szeretném ha a kis megtakarított pénzét elveszítené.Remélem,hogy most már ő is rájött ezek után.
! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kilowatt Haladó

Csatlakozott: Jan 24, 2012 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2012. Február 15. Szerda, 15:03 Hozzászólás témája: |
|
|
szia bexi70
én egy másik társammal április 11-én indulunk angliába. magunk csinálunk mindent, szállást, munkát találni, iratokat intézni, egyszóval mindent.
HA NEM AKARTOK CSALÓDÁST, TI IS EZT TEGYÉTEK. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|