Elküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 11:13 Hozzászólás témája: Segitség?????????????????????????????
Baráti Üdvözletem Mindenkinek. Azzal a kéréssel fordulnék minden látogatóhoz, hogy ha tudtok ajánljatok nekem egy megbizható, korekt közvetítő céget. Az se baj, ha a nyelvoktatásban is segít! Pécs vagy környéke! emilem: padre72@freemail.hu Köszi!
Csatlakozott: Mar 25, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 14:21 Hozzászólás témája: Re: Segitség?????????????????????????????
Padre72 írta:
Baráti Üdvözletem Mindenkinek. Azzal a kéréssel fordulnék minden látogatóhoz, hogy ha tudtok ajánljatok nekem egy megbizható, korekt közvetítő céget. Az se baj, ha a nyelvoktatásban is segít! Pécs vagy környéke! emilem: padre72@freemail.hu Köszi!
Szerbusz!
Hát van itt Pécsen ez az Angol ház www.angolhaz.hu, amiről persze nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, de a nyelvtanulásban segítenek asszem. Nézz körül a weblapjukon!
Elküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 20:38 Hozzászólás témája:
Hellas Tom.Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Az ajánlot oldal nagy részt feltöltés alat,devárok türelmesen és késöbb visza nézek rájuk.Mégetszer köszi. Ha valakinek van még valami infoja boldogan fogadom a segitséget. Kivánok mindenkinek 1 gigantikus kalapal.Padre
Elküldve: 2006. Máj 26. Péntek, 12:43 Hozzászólás témája: Re: Segitség?????????????????????????????
Padre72 írta
Padre72 írta:
Helló!
Annyiban tudok neked segíteni, hogy én már voltam náluk.
Telefononon kell egy megbeszélést intézni velük.
Segítőkészek voltak csak épp munkát nem tudtak adni
Főként hajós melókra szakosodtak(felszolgáló, mixer stb.).
Először a nyelvtudásodat tesztelik le (ha nincs akkor ajánlanak egy tanfolyamot).
Úgy műxik a dolog, hogyha van ilyesféle szakmád akkor el kell végezned
egy náluk egy 3 hónapos (kb. 30.000 ft) tanfolyamot.
Ezzel ők biztosítják neked ill. a leendő munkáltatódnak hogy a kellő rutint és szakzsargont elsajátítottad.
Ezek után (asszem) tuti hogy szereznek neked munkát hajón.
Átlagosan átszámolva olyan 600 ezer ft körül lehet keresni.
Azt hozzá kell tenni, hogy 10-12 órákat kell lehúzni és az alváson kívül nem igazán jut időd másra (hétvégén is kell melózni).
Voltak ismerőseim ilyen melón és szerintük nagyon elszántnak (vagy mazochistának ) kell lennie hozzá az embernek.
Közvetítenek árupakolós munkát is, de ott nagyon lehúzzák az embert és szinte semmid nem marad.
Elküldve: 2006. Június 18. Vasárnap, 21:25 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Lenne egy komoly kérdésem ha targoncavezetői ill. nehézgépvezetői jogosítványom van azt elfogadják-e Angliába?
Ha nem, akkor mit kell tenni h munkát tudjak vele vállalni?
Ha vki tud segíteni munkával kapcsolatban juliús elején megyek? - facereklam@freemail.hu -
Elküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 7:33 Hozzászólás témája:
Épp a minap láttam egy magyar targoncavezetői jogsi.
Kifejezetten rá volt írva, hogy csak magyarországon használható,pedig már az unioba lépésünk után készült és a srác akié volt úgy tudta, hogy uniós jogsi.
Elküldve: 2006. Június 19. Hétfő, 9:20 Hozzászólás témája:
Szia Enci!
Én most csináltam meg 2006-ban!
De ha nem OK, akkor mit lehet vele csinálni? Merre forduljak segítségért mit v kit tudsz ajánlani?
Nekem ugyanis azt mondták nyugodtan használhatom bárhol az EU-ban!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban