| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
xxxx Újonc

|
Elküldve: 2011. Szeptember 22. Csütörtök, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibby
Az elso telefonszam a jo, de nem midig Karen veszi fel.
Ne add fel, hivd oket jovo heten is elobb-utobb behivnak ha van allasinterju. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tibby Újonc

|
Elküldve: 2011. Szeptember 23. Péntek, 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| xxxx írta: | Tibby
Az elso telefonszam a jo, de nem midig Karen veszi fel.
Ne add fel, hivd oket jovo heten is elobb-utobb behivnak ha van allasinterju. |
Rendben, megpróbálom jövő héten is. Köszi.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egyfiu Újonc

|
Elküldve: 2011. Szeptember 28. Szerda, 13:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iknes Újonc

|
Elküldve: 2011. Október 2. Vasárnap, 10:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Először is nagyon meg szeretném köszönni kbazsy-nak az önzetlen segítségnyujtást információ formájában, nem sokan hajlandóak erre...
Más részről szeretném megtudni, hogy van-e még felvétel (legutolsó infó szerint szept.ről volt szó), illetve hogy bármilyen elektronikus úton módon történő jelentkezés lehetséges-e? (ha már volt írva akkor bocs, nekem valahogy kimardt :/)
És továbbá, hogyha van valamilyen információd arról, hogy hogyan tudott bekerülni pl az a lengyel srác aki számolni sem tudott
Nekem az angolom jó, de barátnőm miatt kérdezném, akinek azért nem annyira...
Előre is kösz mindent |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
munkas Újonc

|
Elküldve: 2011. Október 8. Szombat, 19:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Balázs, köszönöm hogy írtál erről a munkáról. Tudja valaki hogy mikor lesz a legközelebbi interjú?
Nézegettem a megadott linkek alapján a környékbeli kiadó szobákat, de úgy látom hogy mindenhol hosszabb időre kell aláírni a szerződést. Az a kérdésem, hogy ha esetleg ez alatt valakit elküldenek, ki kell fizetni a hátralevő időre a szállást, vagy van valami felmondási idő? A másik kérdésem az lenne, hogy szerintetek a busszal vagy vonattal munkába járóknak a közlekedést figyelembe véve merre érdemes lakást keresni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

Csatlakozott: Feb 14, 2008 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Grays, Essex
|
Elküldve: 2011. Október 13. Csütörtök, 6:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Szervusztok!
A napokban ertem vissza Angliaba 4 het "betegszabadsagrol"... es hetvegetol ujra tavol leszek 2 hetet... viszont bent beszeltem a kollegakkal, es mondtak, hogy az elmult idoszakban folyamatosan voltak treningek, kezdtek ujak. Koztuk volt 1 magyar srac is, Csaba Kecskemetrol... egyelore szerintem folyamatos a felvetel, azt nem tudom megmondani, hogy meddig.
A lakasok ugyanugy mukodnek, mint mindenhol mashol, azaz, amennyi idore alairod a szerzodest, addig kell kifizetned, ha 1 honapot irsz ala, akkor annyi a felmondasi idod, ha 1 hetet beszeltek meg, akkor annyi, de ez mind a foberlon mulik es a szemelyes megegyezesen.
Munkabajaras... nos ajanlom a www.maps.google.com oldalt, hogy azon nezzetek meg, hol van a raktar, mi van hozza kozel. Gyalogosan a legtobb helyrol hosszu bejarni. Sokan jarnak biciklivel, de a legbiztosabb kocsival. Persze sokan indulasnal setalnak (sokszor 1 orat be, illetve vissza), idovel pedig lehet csatlakozni masokhoz...
Tovabbi sok sikert mindenkinek!
Balazs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FateX Újonc

|
Elküldve: 2011. December 10. Szombat, 9:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.Tudtommal januarba lesz felvetel azt mondta az egyik teamleader.Persze semmi se biztos.A lengyel szamolni se tudo emberres sztorihoz meg csak annyit,hogy biztos szoltak az erdekeben,valamelyik teamledernel,es o intezte be.Sajna a legtobb ember igy kerul be,persze vannak kivetelek.Bar ez a `sajna` annyira nem is sajna,mert a baratom is igy kerult be halistennek.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csabax74 Újonc

|
Elküldve: 2011. December 27. Kedd, 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok Csaba vagyok magyarországról.Segitséget szeretnék kérni tőletek.Ki szeretnék menni Angliába dolgozni de az angolom az minimális(azért jobb a lengyel srácnál) Kamion söför vagyok. meg van BCEkat meg minden ami kell hozzá. De érdekelne minden megoldás!!! lehet betanitott munka vagy raktári meló bármi ami van és ami nem kamu.nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni.előre is köszönöm nektek a segitséget!! Tisztelettel Csaba |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2011. December 29. Csütörtök, 7:32 Hozzászólás témája: Jelenleg nincs felvetel!!! |
|
|
| csabax74 írta: | | sziasztok Csaba vagyok magyarországról.Segitséget szeretnék kérni tőletek.Ki szeretnék menni Angliába dolgozni de az angolom az minimális(azért jobb a lengyel srácnál) Kamion söför vagyok. meg van BCEkat meg minden ami kell hozzá. De érdekelne minden megoldás!!! lehet betanitott munka vagy raktári meló bármi ami van és ami nem kamu.nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni.előre is köszönöm nektek a segitséget!! Tisztelettel Csaba |
Szervusz Csaba!
Nalunk most epp nincs felvetel, de szerintem igy Karacsony utan Januar-Februar mindenutt halott Angliaban... ha tervezel is kijonni, akkor legkorabban a Marciust ajanlanam. Gyenge angollal viszont sehol sincs garantalt munka... nalunk is van egy teszt, amin vagy atjutsz, vagy nem vesznek fel, es ez sem rajtam, sem pedig mas bent dolgozo magyaron nem mulik, csakis a jelentkezon, illetve a felvetelt elbiralo menedzsereken. Viszont azt felteltlen ajanlom, hogy amig elindulsz, addig is kemenyen angolozzal. Olvasd a hireket, ugyanis idekint sem rozsas a helyzet, az angolok egy jo nagy reszenek sincs munkaja, es munkat keres, igy az angoloknak boven van lehetoseguk csemegezni olyan munkaerobol, akinek nincs gondja a nyelvvel. Pl.: http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/28/rekord-munkanelkuliseg_angliaban/
Udv!
Balazs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csabax74 Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 2. Hétfő, 20:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia kbazsy.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és az őszintességed.a tanácsod megfogadom tanulom az angolt továbbra is.Annyi kérésem lenne ha esetleg hallasz valami melót légszi szóljál!! ha nem nagy kérés. Előre is köszönöm. és köszi még egyszer a válaszod. BÚÉK. szia |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
andi1978 Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 5. Csütörtök, 14:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Karen-t milyen email címen lehet elérni?
Üdv.
Andi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csucsikam Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 10. Péntek, 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia kbazsy!
Istvan vagyok es a baratnommel kiszertnenk menni Angliaba melozni, megprobalnank mi is a TESCO-nal. Vegig olvastuk a forumot es lattuk hogy megbizhato ember vagy, ezert fordulunk hozzad azzal a kerdessel hogy mikor lesznek legkozelebb felvetelek nalatok?
Koszonom elore is es varom a valaszt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2012. Február 14. Kedd, 21:32 Hozzászólás témája: Egyelore letszam STOP van... |
|
|
| Csucsikam írta: | Szia kbazsy!
Istvan vagyok es a baratnommel kiszertnenk menni Angliaba melozni, megprobalnank mi is a TESCO-nal. Vegig olvastuk a forumot es lattuk hogy megbizhato ember vagy, ezert fordulunk hozzad azzal a kerdessel hogy mikor lesznek legkozelebb felvetelek nalatok?
Koszonom elore is es varom a valaszt! |
Szervusz Istvan!
Az elmult heten szabadsagon voltam, Csutortokon este megyek ujra munkaba. Egyelore, a legjobb tudomasom szerint leallitottak a felveteleket a TESCO-hoz, es az ugynoksegnel (STAFFLINE-nal) is letszam STOP van Marcius vegeig. (Penzhianyra hivatkoznak a menedzserek)
Az uj adoev Angliaban Aprilis 1.-en kezdodik, lehet, hogy akkor az uj budzse alapjan meginditjak a felveteleket... Egyelore semmi sem biztos, de amint ujabb infom lesz bentrol, azt azonnal megosztom itt mindenkivel, aki erdeklodik a munkalehetoseg irant.
Balazs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kbazsy Haladó

|
Elküldve: 2012. Február 17. Péntek, 17:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Szervusztok!
Az egyik nappali muszakon bent dolgozo magyartol tudtam meg ma, hogy ujra elindultak a felvetelik a STAFFLINE ala, az o egyik baratja is jelentkezett... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stuihma Újonc

|
Elküldve: 2012. Február 18. Szombat, 19:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Kbazsy!
Engem is érdekelne munka idekint, március 3.-án jár le a szerződésem, úgyhogy keresnem kell más lehetőséget.
Tudnál nekem erről a munkáról írni pár infót a stuihma@freemail.hu -ra (hol, mikor lehet jelentkezni, merre van a munkahely), vagy tudnál egy linket írni amin tudok információt találni.
Köszönettel:
Tímea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|