Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Hip-Hop + London = ???
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hip-Hop + London = ???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
fagyisrobi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 13:51    Hozzászólás témája: Hip-Hop + London = ??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat igazsag szerint azert batorkodtam megnyitni ezt a topicot, mert a forumban sehol nem talaltam erdemleges infot arrol, hogy igenyes rap zenere vagyo magyar fiatal merre vegye az iranyt buli ugyben, szal HiP-HoP + London = Kérdés Kérdés Kérdés

Varom a segitseketeket, infoitokat...

Ro3, Harlesden

Laza Sokkolt Zavart
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
fagyisrobi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 16. Kedd, 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Latom mindenki el-hal a rap zeneert...

Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú
Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 18. Csütörtök, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fagyisrobi írta:
Latom mindenki el-hal a rap zeneert...

Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú Síró vagy nagyon szomorú
Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek

Robi ne csügeggy ! Mosoly

Én meg nyitottam egy humor her old topikot , aztán megnézték vagy százan , aztán avval huzattal tova is halattak ! beseirtak

Jellemző , tipikus angol humor ! Nevető Nevető

üdv neked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fagyisrobi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na bumm...

Titkon remenykedtem benne, hogy vmi olyan helyen tom elverni csekely kis fizum, ahol a kedvenc zenemet hallgathatom, de ezek szerint marad az otthoni "8 Fosters 5 fontert" akcio...

Mindenesetre koszi a biztatast...mint tudjuk a kardhal eloszor, a remeny hal meg utoljara...hehehe...
Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás
Nevető
Na aloha!!!
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 19:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fagyisrobi írta:
Na bumm...

Titkon remenykedtem benne, hogy vmi olyan helyen tom elverni csekely kis fizum, ahol a kedvenc zenemet hallgathatom, de ezek szerint marad az otthoni "8 Fosters 5 fontert" akcio...

Mindenesetre koszi a biztatast...mint tudjuk a kardhal eloszor, a remeny hal meg utoljara...hehehe...
Nevető
Na aloha!!!

Na ne hülyéskedj már Fagyisrobi! Ördögi vagy nagyon őrült
Ne mond már, hogy Harlesdenben nem találsz egy rap-es clubbot... Zavart
Nem csak az Off Licence- ig kell ám elsétálni a 8 Fosters-ért... Nevető Nevető Nevető
fagyisrobi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 9:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hella Fulig!!!

Nem, termeszetesen nem csak off license-elek, 2 hete pl. Halasz Judit koncertre akartam elmenni Islingtonba, csak nem volt penzem...hehehe...

Viccet felreteve, akarkit kerdeztem itt Harlesdenben, nem tudott normalis helyet mondani itt a kornyeken, max annyit, hogy menjek be a West End-be, szal annyit ert, mint doglott halnak a beontes...pff...
Ja, es termeszetesen nem a helyi nyugdijasklub rangidos tagjat kerdeztem...
Nevető Vicces

Azert egy kicsit bovitem a kort...
SKA, Reggae, Hip-Hop...ja es lehet itt vhol normalis
CSOCSOASZTALT talalni!?!?!?!?!?!?!?!

Aloha

R¤3
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 16:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

fagyisrobi írta:
Na bumm...

Nevető
Na aloha!!!

Naná

De szerintem azé van esélyed hogy London-ban találsz valami lebújt ahol törik a reppet Nevető

üdv
Vissza az elejére
fagyisrobi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 26. Péntek, 17:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!!!

Hat nagyon remelem, mert ezeket a lama lakotarsaimat csak a rap zene tudja elviselhetobbe tenni...igazi robotzombik...
Vicces Kacsintó

Tegnap elmentem megnezni egy bizonyos Louis Hungarian Pattiserie nevezetu helyet, de YO!fajta magyar mentalitas szerint mar fel hetkor bezart...
Forgó szemek

Mindenesetre koszonom a biztatast...majd irok a fejlemenyekrol...mar ha erdekel vkit...

Ahoj
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na nekem ne is emlitsd hogy milyen lakótársakkal tud összehozni a sors ...... nekem nem szokásom embereket minősiteni de London-ban láttam csodákat Nevető ( magyar viszonylatban )

Volt olyan akinek épphogy súrolta a beton a lábát vagy 5 perce de ő már úgy viselkedett mint aki frissen érkezett kém bridge-ből Nevető

Hi tech
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 23:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hat ugy latom itt tenyleg nemsokmindenki erdeklodik a rap irant... Szomorú
lehet h rossz helyre tetted a topicot, mert nekem is sokaig tartott meg megtalaltam Nagyon boldog pedig kifejezetten kerestem a bulizos cimszavaknal.most erkeztem csak londonba, szal ha azota talaltatok vmi jo helyet...irjatok!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban