| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Judus Újonc

|
Elküldve: 2011. November 12. Szombat, 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello
November 28-tól keresek szállást Londonban, ha valaki tud valamilyen olcsóbb lehetőséget (kb. heti 70-75 font körül), azt szívesen meghallgatom.
email: szjuca@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nori0224 Újonc

|
Elküldve: 2011. November 16. Szerda, 17:45 Hozzászólás témája: magyar lakótárs |
|
|
sziasztok.
én 2éve lakom Londonban.pár hónapja hazaköltöztem de december 10én újra megyek ki.kérdésem a következő,hol találhatok Londonban élő magyarokat akár szoba-vagy lakótársnak?lehetőleg észak londonban. tudtok segítséget nyújtani ehhez?előre is köszönöm.
nori0224@freemail.hu
06204911222
Nóri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mahonika Újonc

|
Elküldve: 2011. November 29. Kedd, 14:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Párommal december 15-én érkezünk Londonba, franciaágyas/2 szimpla ágyas szobát szeretnénk bérelni, családi házban, vagy több szobás lakásban, (esetleg studio flat), melyre fordítható keretünk kb. 500 font/hó. (Az már csak fokozná az örömünket, ha ebben az összegben a számlák is benne foglaltatnának.) Nem ragaszkodunk egyes zónákhoz, csak legyen a bérlemény a város megfizethető és aránylag jól megközelíthető részén. A depositot és egyéb költségeket már Magyarországról tudnánk utalni, a megállapodást követően közvetlenül a számlaszámra. Ha valaki tud segíteni tájékoztatásban, kérem jelezze. Köszönettel: Mónika |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorko Újonc

|
Elküldve: 2012. Április 14. Szombat, 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok !
egy hónap múlva croydonban keresek szállást ,egyedül lennék és kb 3-4 hónapot leszek kint! tudnátok segíteni? a legjobb lenne ha egyedül lehetnék egy szobában..kb árat tudnátok e írni valamit a reptéri transzfer költségét is...köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
takibio Újonc

Csatlakozott: Apr 18, 2012 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2012. Április 20. Péntek, 11:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én május 3-8-ig tartózkodok Londonban és sajnos ismerősöm vissza mondták a szállást. Most SOS keresnék egy 1 ágyas szobát, egyedül laknék ott, 5 éjszakára keresek szállást.
Előny, ha a szállás adója magyar.
Köszönöm!
Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Emilia1988 Haladó

Csatlakozott: Mar 14, 2012 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2012. Április 25. Szerda, 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Enci, küldtem e-mailt az itt található magyaroklondonban@hotmail.co.uk címre, fiatal pár vagyunk, május végén költöznénk Londonba, olcsó kétágyas vagy franciaágyas szobát keresnénk.
Megfelel az e-mailben való kommunikáció neked? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Emilia1988 Haladó

Csatlakozott: Mar 14, 2012 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2012. Április 28. Szombat, 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Enci, küldtem mailt, nekünk remek lenne a franciaágyas szoba (fiatal pár vagyunk), de mi csak május közepén költözünk Londonba. Azért ha nincs más jelentkező, aki előbb költözne, kérlek, végy minket számításba!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Xyara Újonc

|
Elküldve: 2012. Április 30. Hétfő, 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló Enci!
Írtam e-mailt a megadott mail címre. 2 fő részére keresnék 2 ágyas szobát május 20.-tól Londonban. Előre is köszi a választ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andi6 Újonc

|
Elküldve: 2012. Máj 3. Csütörtök, 13:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Szeretnék érdeklődni, hogy én még a nyáron szeretnék kimenni Angliába és a kérdésem, hogy a szállást elötte mennyivel lehet lefoglalni?
Hosszab időre szeretnék igénybe venni egy singli szobát.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.: Andi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andi6 Újonc

|
Elküldve: 2012. Máj 17. Csütörtök, 12:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Csak szeretnék szólni, hogy írtam privátban!
Várom mihamarabbi válaszodat!
Köszönöm, Andi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ginukababy23 Újonc

|
Elküldve: 2012. Máj 20. Vasárnap, 12:01 Hozzászólás témája: Enci |
|
|
Kedves Enci,
Szeretnék segitséget kérni, anyukàm Londonba dolgozik és Edmontonba lakik egy magyar hàzba,de nem megfelelö a normàlis élethez.
Tudnàl nekem segiteni szoba ügyben? Ketten mennének àt hozzàd.Annyi lenne a kérdésem hogy van e szabad 2 személyes szoba?Mikortol lehetséges? Mennyibe kerülne? Elkérhetem a telefonszàmodat hogy anyukàmnak oda tudjam adni ?
Elöre is köszönöm,szép napot
Lévai Gina |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|